[Aktualności] Tak się traci prawo jazdy - 150 km/h...
• Strona 2 z 2 • 1, 2
Wystarczy również że policjant dokona przeszukania - o znalazło się prawo jazdy! - i skończy się rumakowanie.Komentatorzy napisał(a):Wystarczy ze powie ze nie ma przy sobie prawka i mu nie wezmie. A pozatym na podstawie tego policyjnego "rejestratora jazdy" ktory pokazuje predkosc pojazdu rejestrujacego a nie rejestrowanego nie przyjmuje sie mandatow. Jest wiele artykulow na ten temat i wiele razy zostalo udowodnione.<br><hr>Sosa<br>
To mi siÄ™ u nas bardzo podoba - nie mam dokumentu i co mi zrobicie?<br><hr>wertal
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Moment to jest na hayabusie a nie na F4i - a poza tym co to ma za znaczenie. Ja zawsze w mieście pilnuje prędkościomierza, choć też jeżdżę "tylko" "600ką". 150 km/h w mieście się nie jedzie przez "gapiostwo"<br><hr>olosKomentatorzy napisał(a):Czym się podniecacie? Chłopaczyna odkręcił manete i to byl moment...każdy motonita musi liczyć się z takim ryzykiem codziennie. Nie do policjanta miejcie pretensje a do rządzących,że mamy takie a nie inne przepisy. W niektórych motocyklach są video. Co do stroju nie mam za dużo pretensji. Codziennie widzę jak misiaki jeżdżą na wypadki, kierują ruchem na skrzyżowaniach i kontrolują kierowców,więcej stoją jak jeżdżą i smażą się w skórach.<br><hr>Rocky<br>Komentatorzy napisał(a):Wyjście z 60 na 150 to na F4i to moment. Ciągłe patrzenie na prędkościomierz to nie najlepszy pomysł, ale żeby na oko nie odróżnić 150 od 80 (60tką nikt nie jeździ a za 80 na 60tce by gościa nie zatrzymali)? Te trzy miesiące odpoczynku są gościowi wybitnie potrzebne, dla jego własnego dobra.<br><hr>etwesh<br>
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
• Strona 2 z 2 • 1, 2
Powrót do Komentarze do artykułów na Ścigacz.pl
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 2 gości