Legalne moto 600 ccm na A2
• Strona 1 z 1
Legalne moto 600 ccm na A2
Witam, jako że robię kurs na A2 trzeba by się przesiąść ze 125'tki
bardzo proszę o pomoc w wybraniu jakiegoś moto, które będzie spełniało kilka warunków:
1. Cena do 10 000 PLN
2. Moc nie przekraczająca 70KW żebym mógł legalnie zablokować, zarejestrować, po zrobieniu pełnego A odblokować i cieszyć się nową mocą
3. Ma nadawać się do codziennej jazdy i turystyki
4. Najlepiej gdyby z wyglądu przypominało sporta i miało silnik rzędową czwórkę
Zastanawia mnie Kawasaki ER 6F, miał ktoś?
jeśli tak będę dalej o to wypytywał 
bardzo proszę o pomoc w wybraniu jakiegoś moto, które będzie spełniało kilka warunków:
1. Cena do 10 000 PLN
2. Moc nie przekraczająca 70KW żebym mógł legalnie zablokować, zarejestrować, po zrobieniu pełnego A odblokować i cieszyć się nową mocą

3. Ma nadawać się do codziennej jazdy i turystyki
4. Najlepiej gdyby z wyglądu przypominało sporta i miało silnik rzędową czwórkę

Zastanawia mnie Kawasaki ER 6F, miał ktoś?

- Ikaas
- Świeżak
Jest kilka opcji, są świetne i niezawodne Bandity 650, nie jestem pewien ale do blokady nadaje się również Bandit 1200.
Jeśli mówimy o Hondzie to są Hornety z owiewką, albo CBF'ki 600. Kawasaki ma wspaniałe ZZR 600 które polecam z całego serca, w tych pieniądzach będziesz mógł znaleźć egzemplarze z >2000 roku. Yamaha ma XJ 600, w wersji Diversion (Jak się myle to mnie poprawcie), są też Fazery cieszące się dobrymi opiniami
Jeśli mówimy o Hondzie to są Hornety z owiewką, albo CBF'ki 600. Kawasaki ma wspaniałe ZZR 600 które polecam z całego serca, w tych pieniądzach będziesz mógł znaleźć egzemplarze z >2000 roku. Yamaha ma XJ 600, w wersji Diversion (Jak się myle to mnie poprawcie), są też Fazery cieszące się dobrymi opiniami
- RoooM
- Świeżak
no.... tylko bandit i hornet nie nadaje się do wymagań - do 70kW.
ja bym szukał czegoś już w sprzedaży przystosowanego do A2, obojętnie co bo to i tak na dwa lata tylko.
ER-6,
SV650
CB500
ER-5
i tak nie będziesz odblokowywał tylko potem tego sprzedasz a kupisz innego.
ja bym szukał czegoś już w sprzedaży przystosowanego do A2, obojętnie co bo to i tak na dwa lata tylko.
ER-6,
SV650
CB500
ER-5
i tak nie będziesz odblokowywał tylko potem tego sprzedasz a kupisz innego.
black matt=grey (color by honda)
-
lagiboy - Moderator
• Strona 1 z 1
Powrót do Motocykle na kategorie A2
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości