Trudne sprawy [18+]
Krmtzzz napisał(a):No chyba nie powiesz mi stary ze opony spowodowaly to, ze motocykl lepiej sie kladzie przy ruchu kierownica. To chyba najdziwniejsza teoria z jaka kiedykolwiek sie spotkalem. Ja rozumiem jak bys sobie pozmienial zawieche, albo poprzestawial, ale zmienil opony o tym samym profilu...
ja weidzialem ze bedzie roznica, ale nie sadzilem ze az taka. jak na cbrze przesiadlem sie z jakichs tam battlaxow 021 na PP 2CT to sie lepiej jezdizlo ale nie bylo az takiej roznicy. tutaj jest kosmos
white/blue zipp pro 50
Bo Zabija Nas To Co Kochamy Najbardziej ;(
- Kaai
- Mieszkaniec forum
Kaai napisał(a):zawesze jak widze superbajka nowego (2014/2015/2016) z gosciem w kombinezonie idealnie pasujacym pod malowanie moto, kask to samo, wszystko czysciutkie to mam wrazenie ze to typa pierwsze moto
Dzisiaj widziałem prawdziwego mistrza.
CBR1000RR w malowaniu Repsol, kombiak Dainese Repsol, kask AGV K3 Rossi.
To było komiczne jak mu zgasł przy ruszaniu spod świateł

-
DedeRR - Świeżak
DedeRR napisał(a):Kaai napisał(a):zawesze jak widze superbajka nowego (2014/2015/2016) z gosciem w kombinezonie idealnie pasujacym pod malowanie moto, kask to samo, wszystko czysciutkie to mam wrazenie ze to typa pierwsze moto
wyobraz sobie jak widzialem typa na diavelu, ktory nei potrafil zawrocic (mial miejsca jak na lotnisku)
white/blue zipp pro 50
- Kaai
- Mieszkaniec forum
Kaai napisał(a):DedeRR napisał(a):Kaai napisał(a):zawesze jak widze superbajka nowego (2014/2015/2016) z gosciem w kombinezonie idealnie pasujacym pod malowanie moto, kask to samo, wszystko czysciutkie to mam wrazenie ze to typa pierwsze moto
wyobraz sobie jak widzialem typa na diavelu, ktory nei potrafil zawrocic (mial miejsca jak na lotnisku)
Opowiadałeś, pamiętam xD
Takich agentów jest mnóstwo i to niekoniecznie na sprzętach za grube hajsiwo. Najczęściej R1/R6.
Watch out, we got a badass over here!
-
Walenty - Moderator
Krmtzzz napisał(a):Wara od r1A to ze komus zgasl nie znaczy ze nie potrafi jezdzic. Kazdemu czasem sie moze zdarzyc...
Każdemu, ale tym w szpanerskich wdziankach jakoś częściej xDDD
Watch out, we got a badass over here!
-
Walenty - Moderator
jak moze skuter zgasnac przy hamowaniu?
przeciez tego nie da sie zadusic? to tak jakbys poweidzial ze ci zgasnal skuter przy ruszaniu? chyba, ze sie da, w sumie skuterem zrobilem z 3 km w zyciu :d
//scigacz na fb znowu bije rekordy, wrzucil foto lorenzo i podpisal jako 'the doctor' xD
przeciez tego nie da sie zadusic? to tak jakbys poweidzial ze ci zgasnal skuter przy ruszaniu? chyba, ze sie da, w sumie skuterem zrobilem z 3 km w zyciu :d
//scigacz na fb znowu bije rekordy, wrzucil foto lorenzo i podpisal jako 'the doctor' xD
Ostatnio edytowano 12/5/2016, 07:39 przez Kaai, łącznie edytowano 1 raz
white/blue zipp pro 50
- Kaai
- Mieszkaniec forum
Tu najlepiej będzie pasowało...
Wpuściłem kobitę na moto i się jej spodobało
, teraz tylko czekać jak trzeba będzie strój kompletować. Na razie miała kombinowany (kask samochodowy, stare rękawiczki, i cywilne ciuchy z butami za kostkę).
Nawet idzie pojeździć z plecaczkiem na ścigu, choć do pierwszego postoju na światłach było ciężko, położyła się na mnie i kurczowo trzymała. Potem poinstruowałem trochę, żeby robiła to co ja i kładła się tylko jak przyspieszamy i czasami nawet szło zapomnieć, że ze mną jedzie.
Wpuściłem kobitę na moto i się jej spodobało

Nawet idzie pojeździć z plecaczkiem na ścigu, choć do pierwszego postoju na światłach było ciężko, położyła się na mnie i kurczowo trzymała. Potem poinstruowałem trochę, żeby robiła to co ja i kładła się tylko jak przyspieszamy i czasami nawet szło zapomnieć, że ze mną jedzie.
BMW S1000RR
-
RSSSS - Bywalec
w gt air jezdzisz? slyszalem ze powyzej 250km/h to ten kask to lipa straszna?
a jak widze laske, ktora sie wpuszcza na moto i robi selfie to ja juz widze jaki to rajder z niej :v
a jak widze laske, ktora sie wpuszcza na moto i robi selfie to ja juz widze jaki to rajder z niej :v
white/blue zipp pro 50
- Kaai
- Mieszkaniec forum
Kaai napisał(a):w gt air jezdzisz? slyszalem ze powyzej 250km/h to ten kask to lipa straszna?
Fakt, że przy dużych prędkościach blenda dociska mi się do nosa (mimo, że kask mam mocno spasowany, a kinol normalny), ale poza tym nie mam żadnego punktu odniesienia, żeby powiedzieć, czy to dobry, czy zły kask.
Co do mojej narzeczonej, to chciała mieć pamiątkę, bo w końcu nie wiedziała, że jeszcze kiedyś ją zabiorę, a po drugie była mocno rozemocjonowana możliwościami RRerki.
BMW S1000RR
-
RSSSS - Bywalec
jak jechala pierwszy raz na moto to przewiozlbys ja 300ccm to by byla podjarana
taka 300 przyspiesza juz calkiem ssprawnie w porownaniu do puszek ktore maja 8 do sekti

white/blue zipp pro 50
- Kaai
- Mieszkaniec forum
Na co dzień obcuje z autem 5,4s. do 100km/h, więc na 300tce mogłaby mi zasnąć, ale tak na poważnie to pierwsza przejażdżka jest emocjonująca bez względu na sprzęt, a tym bardziej na plecaczku.
Sam bym nigdy na plecaczka nie wsiadł...
Sam bym nigdy na plecaczka nie wsiadł...
BMW S1000RR
-
RSSSS - Bywalec
ale 5 do setki w aucie a nawet 8 na moto to roznica. na moto bardziej predkosc czuc, tym bardziej, majac auto z 5 do setki amsz cos lepszego, to w takim dopiero nie czuc predkosci
white/blue zipp pro 50
- Kaai
- Mieszkaniec forum
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 3 gości