Trudne sprawy [18+]
RSSSS napisał(a):Kaai napisał(a):moja luba chce prawko na motor robic.. nie wiem co o tym myslec, nigdy na moto nie seidziala, nawet jako plecak.
a biorac pod uwage jak autem jezdzi to nie jest najlepszy pomysl.. jezdzi jak wiekszosc kobiet, rozkojarzona itp itd..
Jeszcze apropos zapędów naszych kobiet, znalazłem potencjalny sprzęt dla swojej...
... pytanie tylko, czy będzie odpowiedni na pierwsze moto...!?
To nie worek ziemniaków że kupisz i będzie zadowolona skrobać w kuchni. Niech się przymierzy i kupi sobie taki jaki jej podchodzi i na jaki jej budżet pozwala.
Przy kupnie o2o czy auta zawsze określałem swój typ i budżet, sprawdzałem kilka modeli i wybierałem to co mi najbardziej pasowało w tej czy tej grupie.
-
SpeedyGonzales - Mieszkaniec forum
rosiboj napisał(a):Nie wiem jak ty patrzysz, ale tez nie jestem w temacie, bo ostatnio nie mialem czasu, ale gdy sie krecilem po forum to byli to glownie profesjonalisci i wlasciciele firm w wieku 35+ .... nie musze dodawac, bez dresu
W mojej ekipie "wycieczkowej" dominują s1000rr (ostatnio 4 szt. na 8 jadących, w tym jedna HP4), to jest po prostu najlepszy sprzęt za rozsądne pieniądze (wciąż za drogi dla dresiarzy, a Panigale nie kosztuje rozsądnie) i nie ma ani jednego dresiarza i wszyscy porządnie ogarniają.
BMW S1000RR
-
RSSSS - Bywalec
-
Devil 125 - Bywalec
Jak w temacie, mam trudnÄ… sprawÄ™
Kupiłem moto dnia 07.04.16 niestety OC skończyło się 03.04.16 a przegląd prawie rok temu.
I teraz tak, muszę najpierw pojechać moto do przeglądu ale co z tym OC.
z tego co wiem OC z automatu samo się przedłuża. Ale jak to jest dokładnie??
Babka w ubezpieczalni powiedziała mi że moto nadal ubezpieczone i mogę jeździć bo nie było wyrejestrowane.
A ja nie wiem co robić żeby później kilku stów nie płacić jak mnie misiaczki zatrzymają
CoÅ› ktoÅ› wie jak to jest??
Kupiłem moto dnia 07.04.16 niestety OC skończyło się 03.04.16 a przegląd prawie rok temu.
I teraz tak, muszę najpierw pojechać moto do przeglądu ale co z tym OC.
z tego co wiem OC z automatu samo się przedłuża. Ale jak to jest dokładnie??
Babka w ubezpieczalni powiedziała mi że moto nadal ubezpieczone i mogę jeździć bo nie było wyrejestrowane.
A ja nie wiem co robić żeby później kilku stów nie płacić jak mnie misiaczki zatrzymają
CoÅ› ktoÅ› wie jak to jest??
- damianinho93
- Świeżak
-
Walenty - Moderator
nie ma co oceniac, bo to zalezy jak grupa jezdzi. mamy kilku znajomych na 600tkach sportowych co jak jedziemy na zlot to nie odstaja, a jak idziemy polatac w 2-3 osoby troche szybciej to nagle "nie maja czasu jechac"
ja na torze bym tez gowno pokazal w stosunku do moich znajomych ktorzy lataja po 10lat na sportach i jezdza po torach
ja na torze bym tez gowno pokazal w stosunku do moich znajomych ktorzy lataja po 10lat na sportach i jezdza po torach
white/blue zipp pro 50
Bo Zabija Nas To Co Kochamy Najbardziej ;(
- Kaai
- Mieszkaniec forum
suhy-19 napisał(a):zgadzam sie u mnie wszyscy na litrach a i tak zawsze musialem na nich czekac
trzeba bylo nie wyjezdzac dzien predzej tylko razem z nimi to bys nie czekał
white/blue zipp pro 50
- Kaai
- Mieszkaniec forum
Cos mi tozalatuje jakby Harz'em, tez nikt nie jedzie, ciekawe dlaczego
| | https://www.youtube.com/channel/UCIhJl1 ... TGw/videoskuluem123 napisał(a):...Nie da się zrobić przekrętu w urzędzie ?
- andy7
- Moderator
Właśnie stałem pod centrum handlowym. Gość miał tam diavela w czarnym macie. Stał przy moto 10 minut, ubieram tyle kask, po czym odpalil zimne moto, zaczął gazowac i przy ruszania prawie wyglebil 2x. Człowieku, jeśli to czytasz, kup sobie jakieś 125 i skończ pajacowac i się lansować
white/blue zipp pro 50
- Kaai
- Mieszkaniec forum
Kaai w stolicy ???
Andy tam tylko świeżaki jeżdzą
andy7 napisał(a):Cos mi tozalatuje jakby Harz'em, tez nikt nie jedzie, ciekawe dlaczego
Andy tam tylko świeżaki jeżdzą
-
Croowab - Bywalec
hej,
wlasnie kupiłem naklejeczke 'za krencenie manetkom wale w pysk' hehehe, planuje jom przykleic na muj skuter, wiecie moze ile ta naklejeczka dodaje koni mocy??
pzdr
wlasnie kupiłem naklejeczke 'za krencenie manetkom wale w pysk' hehehe, planuje jom przykleic na muj skuter, wiecie moze ile ta naklejeczka dodaje koni mocy??
pzdr
white/blue zipp pro 50
- Kaai
- Mieszkaniec forum
-
Croowab - Bywalec
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 21 gości