Zobacz wątek - <i>[Aktualności]</i> Motocykliści vs pies vs ciężarówka
NAS Analytics TAG

[Aktualności] Motocykliści vs pies vs ciężarówka

Komentarze użytkowników
_________

Postprzez Komentatorzy » 9/5/2016, 20:46

Ale....... zabieranie się od dupy strony. Jeśli na poboczu widzisz zwierzę to... wyskoczy pod koła. A jeśli w grupie jeździ się jak pedały, to nie dziwo ta, że wychodzi zamota. Odstęp, przewidywanie, wyobraźnia. Kufa ludzie, gadacie o odszkodowanie, tylko że zderzenie z psem,m to skutek, przyczyną jest nieumiejętność jazdy w grupie. <br><hr>pszczoła
Komentatorzy
Mieszkaniec forum

Postprzez Komentatorzy » 11/5/2016, 10:45

Komentatorzy napisał(a):Frajezy mymla ze wszystko moga ,dwa klolka a puzniej placz bo sie rozpierdolil .nie zal mi takicg cwaniakow !!!!,szkoda tylko zwierzat<br><hr>,,,,,<br>
A pies powinien być ***** uwiązany a ty jesteś zwykłym dupkiem nie jeździsz na motocyklach to się nie odzywaj pajacu !!<br><hr>Tomek92056
Komentatorzy
Mieszkaniec forum

Postprzez Komentatorzy » 11/5/2016, 11:17

Pacjent na super moto sam się wyłożył i miał więcej szczęścia niż rozumu. <br><hr>miaucoon
Komentatorzy
Mieszkaniec forum

Postprzez Komentatorzy » 24/5/2016, 07:26

Komentatorzy napisał(a):Ale....... zabieranie się od dupy strony. Jeśli na poboczu widzisz zwierzę to... wyskoczy pod koła. A jeśli w grupie jeździ się jak pedały, to nie dziwo ta, że wychodzi zamota. Odstęp, przewidywanie, wyobraźnia. Kufa ludzie, gadacie o odszkodowanie, tylko że zderzenie z psem,m to skutek, przyczyną jest nieumiejętność jazdy w grupie. <br><hr>pszczoła <br>
Ciekawe jak mieli zobaczyć to zwierze. Weź się strzel w ten pusty łeb.<br><hr>Kostor
Komentatorzy
Mieszkaniec forum

Postprzez Komentatorzy » 10/1/2017, 08:10

Komentatorzy napisał(a):Frajezy mymla ze wszystko moga ,dwa klolka a puzniej placz bo sie rozpierdolil .nie zal mi takicg cwaniakow !!!!,szkoda tylko zwierzat<br><hr>,,,,,<br>
Poziom Twojej inteligencji jest nie większy od tego kundla przebiegającego przez ulicę!!!<br><hr>wielki
Komentatorzy
Mieszkaniec forum

Postprzez Komentatorzy » 10/1/2017, 21:14

Czy to jadąc motocyklem czy też samochodem nie można przewidzieć takich rzeczy, ostatnio jechałem samochodem i wyskoczył mi pies (oczywiście go potrąciłem) powiesz mi jak miałem to przewidzieć? I tu nie jest winny pies lecz jego właściciel. Kolego ty chyba nie masz pojęcia o czym mówisz, wydaje mi się że ty jedynie poruszasz się rowerem, bo człowiek na codzień poruszający się czy na moto czy też samochodem wie że tego nie da się przewidzieć. I zwierzęta są chyba najmniejszym zagrożeniem bo więcej jest idiotów powodujących wypadki.<br><hr>Dawid
Komentatorzy
Mieszkaniec forum

Poprzednia strona

Powrót do Komentarze do artykułów na Ścigacz.pl

Kto przeglÄ…da forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 6 gości

na górê