Trudne sprawy [18+]
Wczesniej byl Accord a obecnie jest Mazda 3
| | https://www.youtube.com/channel/UCIhJl1 ... TGw/videoskuluem123 napisał(a):...Nie da się zrobić przekrętu w urzędzie ?
- andy7
- Moderator
Waluś mała korekta.
mam z przymusu dwa katamarany.
ja używam 323 BJ, hyundayi-em wozi się moja lepsza połowa.
mam z przymusu dwa katamarany.
ja używam 323 BJ, hyundayi-em wozi się moja lepsza połowa.
(...) Jeżeli w CV napiszesz "2012-2014: sommelier - freelancer" to nikt się nie domyśli, że dwa lata chlałeś z rozpaczy po utracie poprzedniej pracy.
-
madcap - Administrator
pierwotnie było.
z tym, że są 3 powody dla której ja jej używam.
1. lata jazdy parowozami spowodowały u mnie zamiłowanie i ukształtowanie stopy do uturbionych diesli,
2. planowana jest wymiana bidżejki, więc silnik musi się nabiegać.
przy różnicy ceny ON i benzyny uwzględniając codzienne 95 km logika nawet nakazuje ją czochrać.
3. hyundai jako młodszy ma więcej systemów bezpieczeństwa, ja zaś zbyt leniwy jestem by szukać kolejnej lepszej połowy.
z tym, że są 3 powody dla której ja jej używam.
1. lata jazdy parowozami spowodowały u mnie zamiłowanie i ukształtowanie stopy do uturbionych diesli,
2. planowana jest wymiana bidżejki, więc silnik musi się nabiegać.
przy różnicy ceny ON i benzyny uwzględniając codzienne 95 km logika nawet nakazuje ją czochrać.
3. hyundai jako młodszy ma więcej systemów bezpieczeństwa, ja zaś zbyt leniwy jestem by szukać kolejnej lepszej połowy.
(...) Jeżeli w CV napiszesz "2012-2014: sommelier - freelancer" to nikt się nie domyśli, że dwa lata chlałeś z rozpaczy po utracie poprzedniej pracy.
-
madcap - Administrator
jak mam ubezpieczenie OC zwarte z dniem dzisiejszym, to wypowiadam strare z dniem wczorajszym?
i jaki nr rejestracjny wpisac, skoro auto przrejkestrwoalem juz? nowy? czy ten co na OC jest, ktore wypowiadam?:O
i jaki nr rejestracjny wpisac, skoro auto przrejkestrwoalem juz? nowy? czy ten co na OC jest, ktore wypowiadam?:O
white/blue zipp pro 50
Bo Zabija Nas To Co Kochamy Najbardziej ;(
Bo Zabija Nas To Co Kochamy Najbardziej ;(
- Kaai
- Mieszkaniec forum
Ja jak kupiłem moto to jeżdziłem na gościa ubezpieczeniu teraz w marcu się skończyło poszedłem do innej ubezpieczalni a tamtego nie musiałem wypowiadać po prostu wygasło.
Honda CBR 125R ---> Yamaha FZS 600 02r
-
Devil 125 - Bywalec
Niedługo to nawet nie będzie można się wysrać anonimowo...
http://tvn24bis.pl/z-kraju,74/przeglad- ... 29838.html
http://tvn24bis.pl/z-kraju,74/przeglad- ... 29838.html
-
Vergon - VIP Åšcigacz.pl
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 7 gości