Zobacz wątek - <i>[biblioteka]</i> Przebieg kursu na prawo jazdy...
NAS Analytics TAG

[biblioteka] Przebieg kursu na prawo jazdy...

Wywalac wszystko jak leci

Postprzez Komentatorzy » 4/5/2016, 07:55

Komentatorzy napisał(a):Witam prowadze szkole jazdy oferuje tanio szybko i dyskretnie prawo jazdy. Prawo jazdy jest orginalne oczywiscie z wpisem do rejetru. Odbior prawa jazdy tylko w wydziale komunikacji tak jak przy zdanym egzaminie(NIE MOZLIWE JEST WYSLAC PRAWKA POCZTA JESLI MA BYC Z WPISEM DO REJESTRU)nr kontaktowy to 695761513 (z oczywistych wzgledow tylko sms) pisac prosze w godzinach od 15 do 22<br><hr>dyskretnie <br>
Komentatorzy napisał(a):gdzie moge kupic prawo jazdy od pewnej osoby pilnie potrzebuje <br><hr>ewa<br>
Komentatorzy napisał(a):Dzień Dobry, nazywam sie Andriej i organizuje kursy prawa jazdy na Ukrainie (5 lat) na wszystkie kategorie, z Wpisem Do Rejestru. Zapewniam sprawy urzędowe: Meldunek, Szkola jazdy, Egzamin, (możliwy Osobisty odbiór w urzedzie), Transport, (ewentualna wymiana) !! NIE POBIERAM ZALICZEK !! Płatne Przy Odbiorze !! Krótkie terminy ! Sprawnie ! Bezproblemowo !
PL: (+48) 691-775-587 UA: (+38) 098-286- 871-218 m@il: prawkoandrzej@tlen. pl<br><hr>Andriej<br>
Komentatorzy napisał(a):witam szukam pomocy w kat a<br><hr>greg<br>
Komentatorzy napisał(a):tutaj phejmrat@wp.pl <br><hr>anonymouse<br>
dzieki kolego odrazu po wiadomosci napisalem do gostka i dzis odbieram dokument :) serdeczne dzieki !! jak gdybym mogl sie odwidzieczyc pisz na moj email<br><hr>got6
Komentatorzy
Mieszkaniec forum

Postprzez Komentatorzy » 4/5/2016, 09:38

Komentatorzy napisał(a):Sprzedam: prawo jazdy, świadectwa i inne dokumenty !

Dokumenty są legalne z wpisami, krótki czas oczekiwania, kontakt: 2biuro@gmail.com<br><hr>2biuro<br>
Komentatorzy napisał(a):Załatwię świadectwo maturalne bez zaliczek z wpisem !
UWAGA - TYLKO STARA MATURA. CZYLI PRZED 2005 ROKIEM
Opis załatwienia sprawy:
1.Zgłaszasz się do mnie przez sms na nr tel. 530 534 277
2.Ja podaje Ci maila na jaki masz przesłać dane do świadectwa takie jak
Imię, Nazwisko, data urodzenia, miejsce urodzenia, PESEL.
3.Razem z tymi danymi przesyłasz mi dobrej jakości skan swojego zdjęcia. Najlepiej jakby to nie był skan tylko zapis w JPG u fotografa w oryginale wtedy jakość jest o wiele lepsza.
4.Jak załatwię wszystkie formalności to przesyłam Tobie skan świadectwa i oceniasz czy jest ok.
5.Przesyłasz 2000 zł na podany przeze mnie nr konta.
6.Ja przesyłam Tobie świadectwo na podany przez Ciebie adres listem poleconym. Dlaczego nie załatwiam tego w 4 oczy ? ponieważ obejrzenie świadectwa na oczy a obejrzenie skanu świadectwa oznacza to samo. Poza tym najważniejsza jest dla mnie anonimowość. I nie będę się tłumaczył że ryzykuje bo chyba każdy powinien wiedzieć. Proszę pisać smsa i czekać aż się odezwę. Sprawdzam skrzynką raz na dzień bo to mój drugi nr tel.<br><hr>GAL ANONIM<br>
Komentatorzy napisał(a):Witam Potrzebuje świadectwo z technikum mechanicznego region wielkopolsaka Poznań Gniezno masz coś takiego<br><hr>AMA<br>
Komentatorzy napisał(a):odezwij sie na maila karol34523@interia.pl<br><hr>xxx<br>
Komentatorzy napisał(a):nikt o tym nie pisze, bo też osoba anonimowa, ale polecam isoce@t.pl , załatwił mi 2 dokumenty paszport i kat.C<br><hr>skpol33<br>
nie mogę się skontaktować z isoce@t.pl
masz może jakiś inny adres <br><hr>tttttt
Komentatorzy
Mieszkaniec forum

Postprzez Komentatorzy » 6/5/2016, 13:35

Komentatorzy napisał(a):Witam prowadze szkole jazdy oferuje tanio szybko i dyskretnie prawo jazdy. Prawo jazdy jest orginalne oczywiscie z wpisem do rejetru. Odbior prawa jazdy tylko w wydziale komunikacji tak jak przy zdanym egzaminie(NIE MOZLIWE JEST WYSLAC PRAWKA POCZTA JESLI MA BYC Z WPISEM DO REJESTRU)nr kontaktowy to 695761513 (z oczywistych wzgledow tylko sms) pisac prosze w godzinach od 15 do 22<br><hr>dyskretnie <br>
Komentatorzy napisał(a):gdzie moge kupic prawo jazdy od pewnej osoby pilnie potrzebuje <br><hr>ewa<br>
Komentatorzy napisał(a):Dzień Dobry, nazywam sie Andriej i organizuje kursy prawa jazdy na Ukrainie (5 lat) na wszystkie kategorie, z Wpisem Do Rejestru. Zapewniam sprawy urzędowe: Meldunek, Szkola jazdy, Egzamin, (możliwy Osobisty odbiór w urzedzie), Transport, (ewentualna wymiana) !! NIE POBIERAM ZALICZEK !! Płatne Przy Odbiorze !! Krótkie terminy ! Sprawnie ! Bezproblemowo !
PL: (+48) 691-775-587 UA: (+38) 098-286- 871-218 m@il: prawkoandrzej@tlen. pl<br><hr>Andriej<br>
Komentatorzy napisał(a):witam szukam pomocy w kat a<br><hr>greg<br>
Komentatorzy napisał(a):tutaj phejmrat@wp.pl <br><hr>anonymouse<br>
Komentatorzy napisał(a):dzieki kolego odrazu po wiadomosci napisalem do gostka i dzis odbieram dokument :) serdeczne dzieki !! jak gdybym mogl sie odwidzieczyc pisz na moj email<br><hr>got6<br>
oszust!!!! sam sie gnojku polecasz!!!!<br><hr>ugio
Komentatorzy
Mieszkaniec forum

Postprzez Komentatorzy » 6/5/2016, 13:36

Komentatorzy napisał(a):Witam jestem w stanie załatwić prawo jazdy kat A, B, C, i T. Dokument w 100% legalny bez żadnych podróbek.
kontakt:
grzegorz.bucala.prawko@onet.pl<br><hr>Grzegorz<br>
oszust i naciagacz!! nie da sie zalatwic prawka !!!!<br><hr>ugio
Komentatorzy
Mieszkaniec forum

Postprzez Komentatorzy » 6/5/2016, 13:38

Dokumenty są legalne z wpisami, krótki czas oczekiwania, kontakt: 2biuro@gmail.com<br><hr>2biuro<br>
Komentatorzy napisał(a):poszukalem i znalazlem cos ciekawego : <a href="http://www.oglaszamy24.pl/ogloszenie.php?advert_id=1521772561" target="blank" class="link" rel="nofollow">http://www.oglaszamy24.pl/ogloszenie.php?advert_id=1521772561</a> <br><hr>jasiekwielgosz<br>
ale se oszust dal ogloszenie!!!! az smierdzi oszustwem!!!<br><hr>ugio
Komentatorzy
Mieszkaniec forum

Postprzez Komentatorzy » 6/5/2016, 13:40

Komentatorzy napisał(a):Oferuje możliwość załatwienia świadectwa ukończenia liceum ogólnokształcącego, liceum zawodowego, maturę. średnie wykształcenie i matura do załatwienia od ręki. Możliwość odbioru osobistego! kontakt: jery.ko@wp.pl
dyskrecja!. Proszę tylko o przemyślane oferty i nie oczekiwać zaproszenia na uroczyste rozdanie świadectw :)
Dyskrecja i Uczciwość wymagana po obu stronach!<br><hr>JK<br>
Komentatorzy napisał(a):Hej potrzebuje kupic świadectwo ukończenia liceum ile to kosztuje?prosze o szybką odp pozdrawiam<br><hr>Agnieszka<br>
Komentatorzy napisał(a):potrzebuję swiadectwo ukonczenia szkoły średniej 696595816<br><hr>nagel<br>
Komentatorzy napisał(a):Sprzedam prawo jazdy kat.B swiadectwo ukonczenia technikum handlowego wraz z.matura i dyplomemem
513 218 505<br><hr>pilne<br>
Komentatorzy napisał(a):ja zalatwilem u m.kupiec.poz@interia.eu 27 dni koszt 4600 zl odbior w urzedzie + status na infocar<br><hr>leszekmeszek<br>
oszust i naciagacz!!! klamca!! gnojek juz chce 4600 !!!UWAGA OSZUST!!!<br><hr>ugio
Komentatorzy
Mieszkaniec forum

Postprzez Komentatorzy » 8/5/2016, 02:33

Komentatorzy napisał(a):
Witam drodzy powtarzające

Czy potrzebujesz kredytu?
Musisz finansowo?
Jesteś na czarnej liście przez bank?

Jesteśmy w stanie służyć pomocą wszelkiego rodzaju pożyczki, czego potrzebujesz.
Skontaktuj się z nami, abyśmy mogli pomóc philloanfirm2@yahoo.com do Ciebie bardzo dobrze.
Jesteśmy tutaj, aby służyć przez cały dzień, ponieważ pracujemy 24 godziny na dobę przez 6 dni w tygodniu.

Skontaktuj się z nami już dziś do pilnej pożyczki,

E-mail 1: philloanfirm2@yahoo.com

Phil Howardson<br><hr>Phil Howardson<br>
Komentatorzy napisał(a):potrzebuję pilnie 2 tyś pożyczki proszę o odpowiedź na adres email pawel.rzepka@vip.onet.pl<br><hr>pawel<br>
Czy myślisz o uzyskanie kredytu? Jesteś poważnie w potrzebie pilnej pożyczki na rozpoczęcie własnej działalności gospodarczej? Czy jesteś zadłużony? To jest Twoja szansa, aby osiągnąć swoje pragnienie, aby dać osobowych pożyczek, kredytów i pożyczek biznesowych biznesowych i wszelkiego rodzaju pożyczki, z 2% procent więcej informacji, skontaktuj się z nami poprzez e-mail (lindasancholoan@outlook.com)<br><hr>Linda Sancho
Komentatorzy
Mieszkaniec forum

Postprzez Komentatorzy » 8/5/2016, 02:33

Komentatorzy napisał(a):

Musisz finansowo?

Jesteśmy w stanie służyć pomocą wszelkiego rodzaju pożyczki, czego potrzebujesz.
Skontaktuj się z nami, abyśmy mogli pomóc philloanfirm2@yahoo.com do Ciebie bardzo dobrze.
Jesteśmy tutaj, aby służyć przez cały dzień, ponieważ pracujemy 24 godziny na dobę przez 6 dni w tygodniu.

Komentatorzy napisał(a):potrzebuję pilnie 2 tyś pożyczki proszę o odpowiedź na adres email pawel.rzepka@vip.onet.pl<br><hr>pawel<br>
Komentatorzy napisał(a):Potrzebujesz pilnie pożyczki, aby spłacić swoje długi? Czy potrzebujesz pożyczki na rozpoczęcie nowej działalności gospodarczej? Czy potrzebujesz pożyczki osobiste? Oferujemy wszystkie rodzaje kredytów z oprocentowaniem 2%. Skontaktuj się z nami na adres: (oparagerrard@gmail.com)<br><hr>opara gerrard<br>
Czy myślisz o uzyskanie kredytu? Jesteś poważnie w potrzebie pilnej pożyczki na rozpoczęcie własnej działalności gospodarczej? Czy jesteś zadłużony? To jest Twoja szansa, aby osiągnąć swoje pragnienie, aby dać osobowych pożyczek, kredytów i pożyczek biznesowych biznesowych i wszelkiego rodzaju pożyczki, z 2% procent więcej informacji, skontaktuj się z nami poprzez e-mail (lindasancholoan@outlook.com)<br><hr>Linda Sancho
Komentatorzy
Mieszkaniec forum

Postprzez Komentatorzy » 8/5/2016, 02:34

Komentatorzy napisał(a):

Musisz finansowo?

Komentatorzy napisał(a):
Jste ve finanční potíže? Máte ke konsolidaci úvěru
dluh, stavebnictví, realitní úvěry, refinancování nebo osobní záležitosti
Pohotovostní peníze? Jste obchodní muž nebo žena plánování
rozšířit své podnikání, nabízíme půjčky všeho druhu. V případě, že
zájem, kontaktujte nás prostřednictvím
pmlh927@gmail.com
<br><hr>Pastor Williams Peters<br>
Komentatorzy
Mieszkaniec forum

Postprzez Komentatorzy » 9/5/2016, 15:23

Komentatorzy napisał(a):pani Ewo tu na forum są e-maile osób które sie polecaja lub wpisze pani w google sprzedam prawo jazdy <br><hr>rumcajs<br>
Komentatorzy napisał(a):znam kontakt do osoby ktora sie tym zajmue i chetnym moge podac. Sprawdzona osobiscie przeze mnie i przez wiele innych osob o czym przekonaja sie panstwo sami

dorian__w@wp.pl

Dysponuje tez adresami posiadaczy kont wiekszosci oszustwo w sieci ;)<br><hr>dorian<br>
Komentatorzy napisał(a):WITAM CIE DORIAN MOZESZ MI PODAC NAMIARY DO UCZCIWYCH OSOBY BO MNIE DWA RAZY OSZUKALI BIORA ZALICZKE A POZNIEJ ECHO. pozdrawiam i zgory dzieki MAIL.mag896@wp.pl<br><hr>madzia<br>
Komentatorzy napisał(a):siema, ja załatwiałam sobie kat.B w poprzednim miesiącu u mwitkowski100@gmail.com , polecam w 100% moge ci przesłać jak wygląda moje prawko, ma wpis bo sprawdzałam. Pracuje w banku sprawdziałm sobie jego dane i na niego jest konto zarejstrowane, wiec nie wiem czy ktoś jeszcze z nim działa czy jak, ale ważne że wszystko ok.<br><hr>marta-18<br>
Komentatorzy napisał(a):Napisz do mnie, tez chce prawko i szukam odpowiedniej osoby! bos.klif@yahoo.com<br><hr>skrypek<br>
Komentatorzy napisał(a):napisz do tbednarczyk40@yahoo.pl na początku roku załatwiałem sobie u niego dowód i paszport , ale z tego co wiem załatwia też prawo jazdy, ja ze swojej strony go polecam , bo poszedł na moje warunki itp. , posługuje sie tymi dokumentami bez problemu mogę ci podesłać, a orygianły muszą to chyba być bo odbierałem w urzędzie to więc nie jeakieś wydruki<br><hr>kkke30<br>
Komentatorzy napisał(a):nie prawda!!!!!!!!oszust i klamca!!! sam sobie opinie wystawiasz oszuscie!!!<br><hr>ugio<br>
Komentatorzy napisał(a):jeśli potrzebujesz pj mam do zaoferowania miedzynarodowe prawo jazdy wydane usa 10 lat ważności honorowane wszędzie.przed upływem ważności czyli za 9-10 lat mozna je bez problemu wymienić na polskie<br><hr>maks<br>
Ha Ha wymienisz po zdaniu egzaminu państwowego polskiego z teorii<br><hr>Fordzik
Komentatorzy
Mieszkaniec forum

Postprzez Komentatorzy » 13/5/2016, 00:22

Polecam :prawko-dowod.pl nie pobierają zaliczek ,doskonałej jakości dokument kolekcjonerski,nie do użytku ,ale może cieszyć oko.<br><hr> info@prawko-dowod.pl
Komentatorzy
Mieszkaniec forum

Postprzez Komentatorzy » 13/5/2016, 14:26

Cześć,

Szukasz kredytu biznesu, pożyczki osobiste, domu pożyczki, kredyt samochodowy, kredyty studenckie, kredyty konsolidacji zadłużenia, niezabezpieczonej pożyczki, venture capital, itp .. Albo czy odmówiono kredytu przez bank lub konfiguracji finansowej jednego lub więcej powodów. Raczej ich rozwiązania kredytowe! Jestem uczciwym człowiekiem, prywatny pożyczkodawca, kredytów dla firm i osób prywatnych na niskim i niedrogie oprocentowaniem 2%. Zainteresowany? Skontaktuj się z nami, aby traktować pożyczkę do naśladowania przelew w ciągu 48 godzin. KONTAKT: ozibarandy@hotmail.com

dane aplikacji

Nazwa:
Data urodzenia:
Adres:
Kod pocztowy:
Kraj:
Telefon:
E-mail:
Cel państwa kredytu:
Kwota kredytu:
Kredyt Czas trwania:
Miesięczny dochód netto.

Powrót do mnie jak najszybciej z powyższych informacji, aby uzyskać więcej informacji.
Czekam na wiadomość od Ciebie.
Dzięki i Bóg zapłać,
Pan Oziba Randy.<br><hr>Pan Oziba Randy.
Komentatorzy
Mieszkaniec forum

Postprzez Komentatorzy » 13/5/2016, 14:36

Cześć,

Szukasz kredytu biznesu, pożyczki osobiste, domu pożyczki, kredyt samochodowy, kredyty studenckie, kredyty konsolidacji zadłużenia, niezabezpieczonej pożyczki, venture capital, itp .. Albo czy odmówiono kredytu przez bank lub konfiguracji finansowej jednego lub więcej powodów. Raczej ich rozwiązania kredytowe! Jestem uczciwym człowiekiem, prywatny pożyczkodawca, kredytów dla firm i osób prywatnych na niskim i niedrogie oprocentowaniem 2%. Zainteresowany? Skontaktuj się z nami, aby traktować pożyczkę do naśladowania przelew w ciągu 48 godzin. KONTAKT: ozibarandy@hotmail.com

dane aplikacji

Nazwa:
Data urodzenia:
Adres:
Kod pocztowy:
Kraj:
Telefon:
E-mail:
Cel państwa kredytu:
Kwota kredytu:
Kredyt Czas trwania:
Miesięczny dochód netto.

Powrót do mnie jak najszybciej z powyższych informacji, aby uzyskać więcej informacji.
Dzięki i Bóg zapłać,
Pan Oziba Randy.<br><hr>Pan Oziba Randy.
Komentatorzy
Mieszkaniec forum

Postprzez Komentatorzy » 13/5/2016, 21:40

Komentatorzy napisał(a):Prawo jazdy na Ukrainie . Bez pośredników . Zainteresowani prosze pisac na gg . Pozdrawiam GG 34071421<br><hr>darek<br>
Komentatorzy napisał(a):kupię p.j. kat D - płacę 10000zł. żadnych zaliczek, skanów dokumentów czy przesyłek pocztowych.

anikaa27@o2.pl<br><hr>an<br>
Cześć,

dane aplikacji

Nazwa:
Data urodzenia:
Adres:
Kod pocztowy:
Kraj:
Telefon:
E-mail:
Cel państwa kredytu:
Kwota kredytu:
Kredyt Czas trwania:
Miesięczny dochód netto.

Dzięki i Bóg zapłać,
Pan Oziba Randy.<br><hr>ozibarandy
Komentatorzy
Mieszkaniec forum

Postprzez Komentatorzy » 14/5/2016, 10:00

Komentatorzy napisał(a):dokumencik.eu
jedyna fachowa i uczciwa firma w Polsce<br><hr>realista<br>
Komentatorzy napisał(a):wydaje mi sie ze prawko-dowod.pl poki co sa najlepsi, nawet porownujac z dokumencik.eu - lepiej doplacic troche a miec wszystko gites.<br><hr>RemekGos<br>
Ie ma z nimi kontaktu<br><hr>Pat
Komentatorzy
Mieszkaniec forum

Postprzez Komentatorzy » 15/5/2016, 12:24

tutaj <a href="http://www.jazda.phorum.pl" target="blank" class="link" rel="nofollow">www.jazda.phorum.pl</a> <br><hr>dzieniakbus
Komentatorzy
Mieszkaniec forum

Postprzez Komentatorzy » 16/5/2016, 13:20

Komentatorzy napisał(a):poszukalem i znalazlem cos ciekawego : <a href="http://www.oglaszamy24.pl/ogloszenie.php?advert_id=1521772561" target="blank" class="link" rel="nofollow">http://www.oglaszamy24.pl/ogloszenie.php?advert_id=1521772561</a> <br><hr>jasiekwielgosz<br>
tak zalezy jakie zasady sa <br><hr>oko
Komentatorzy
Mieszkaniec forum

Postprzez Komentatorzy » 16/5/2016, 13:25

Komentatorzy napisał(a):Witam serdecznie pomogę w zdobyciu uprawnień każdej kategorii jak również dowodow osobistych wszystko legalne z wpisem pomogę również tym osobą które straciły swoje prawo jazdy nie pobieram żadnych pieniędzy przed.Tylko poważne osoby, z mojej strony gwarantuje w 100% zadowolenie obu stron.Więcej pod nr telefonu 537-528-273 oraz pod adres e-mail Marcin-dokumenty@wp.pl<br><hr>Marcin<br>
steguły iteresujom mie takie prawko dowud akt urodenia i swiadeczwa i kursy i ze ma sie rodine zone i dieczi <br><hr>olo
Komentatorzy
Mieszkaniec forum

Postprzez Komentatorzy » 19/5/2016, 10:49

Komentatorzy napisał(a):Witam jestem w stanie załatwić prawo jazdy kat A, B, C, i T. Dokument w 100% legalny bez żadnych podróbek.
kontakt:
Ile za prawo jazdy A B C E D chętnie kupię <br><hr>Jarek
Komentatorzy
Mieszkaniec forum

Postprzez Komentatorzy » 20/5/2016, 08:38

kontakt:
Komentatorzy napisał(a):Ile za prawo jazdy A B C E D chętnie kupię <br><hr>Jarek<br>
okolo 4000 zlotych czas oczekiwania to: do konca zycia!!!<br><hr>ugio
Komentatorzy
Mieszkaniec forum

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Smietnik