Trudne sprawy [18+]
Hmm, nie mam doświadczenia z Agipem do motocykli, ale w samochodówce się sprawdza bardzo dobrze. Jeden z klientów mówi, że jego znajomi latający na crossach tylko Agip leją. Inny z kolei chwali sobie Putoline, przetestował na crossie 2takcie i do xjr1300 teraz mówi, że tylko Putoline będzie lał. Sam śmigam na Agipie jeśli chodzi o samochód, ale do moto leję Motula 7100. Przyzwyczajenie chyba, po co zmieniać coś, co się bardzo dobrze sprawdza. Natomiast o Castrolu nigdy nie słyszałem pozytywnej opinii, i patrząc na jakość samochodówki, wcale się nie dziwię.
Growing old is mandatory. Growing up is optional.
- Brekekeks
- Świeżak
rosiboj, leja to co maja na stanie, jakies nieznane mi rzeczy, u mnie w pracy to jeden nawet stwierdzil ze on bedzie lał olej z tesco i wymieniał częsciej a i tak go wyjdzie taniej. wybór jest marny w olejach motocyklowych. praktycznie wyboru nie masz. a w sklepach bieda.
black matt=grey (color by honda)
-
lagiboy - Moderator
Krmtzzz napisał(a):Kaai, 7100 to full syntetyk. Zobacz sobie jego parametry. Dlatego nie rozumiem sensu lania 300v ktory szybciej sie w dodatku zuzywa, niz 7100.
bo 300v jest zwyczajnie lepszy?
a te bujdy, ze jak moto ma 40tys to sie nie leje syntetyka to mozna w przedszkolach opowiadac.
pierwszy temat z gory:
http://www.vfr-oc.pl/forum/viewtopic.php?t=5228
Best 300V 4T FACTORY LINE 10W-40
Better 7100 4T 10W-40
Good 5100 4T 10W-40
white/blue zipp pro 50
Bo Zabija Nas To Co Kochamy Najbardziej ;(
- Kaai
- Mieszkaniec forum
pierd....e jeżdżenie na 7100 a 300 V w ruchu ulicznym nie wprowadza różnic w ochronie silnika a z ciekawostek to większość producentów motocykli zaleca oleje jakosci API SG gdzie teraz nawet oleje mineralne przekraczają tą normę
aprilia RSV4
-
suhy-19 - Moderator
Jako, ze tu sa eksperci od wszystkiego, ktos ma doswidczenie z dziecmi na tylnym siedzeniu w foteliku w cabrio? Juz ryzykuje iloscia miejsca w bagazniku nie chce sie rozczarowac, ze bede mogl dach opuszczac tylko na parkingu
Tysiąc serc jedno bicie one direction ponad życie
-
rosiboj - Moderator
rosiboj, spieszę z pomocą. niestety, cabrio jak wiadomo ma mały bagażnik, zatem odpowiadając na twoje pytanie, tak będzie problem, albowiem nie zmieścisz dziecka z fotelikiem do bagażnika w cabriolecie.
pozdrawiam
pozdrawiam
white/blue zipp pro 50
- Kaai
- Mieszkaniec forum
Nie będę wkładał dziecka do bagażnika tylko na tylne siedzenie
Przewieźć torbę do hotelu z lotniska to mogę na siedzeniu a usa zna e jest z chorych limitów prędkości wiec szybko i tak sobie nie pojezdze, to chociaż chce się poopalac tylko może jak on jest mały a ma duży fotelik to nie będzie mu wiać za bardzo. Rozważam jeszcze zaopatrzenie go w pilotkę
Przewieźć torbę do hotelu z lotniska to mogę na siedzeniu a usa zna e jest z chorych limitów prędkości wiec szybko i tak sobie nie pojezdze, to chociaż chce się poopalac tylko może jak on jest mały a ma duży fotelik to nie będzie mu wiać za bardzo. Rozważam jeszcze zaopatrzenie go w pilotkę
-
rosiboj - Moderator
mlody jest uber mlody 1,5 bedzie mial. Nie planuje z nim jezdzic calymi dniami z opuszczonym dachem ale podjechac na plaze, czy gdzies do sklepu popyrkac sobie powolutku z lokciem w opcji chlodzonej ... sam nie wiem, jak nie wyjdzie to bedzie siedzial w domu
-
rosiboj - Moderator
rosiboj napisał(a):mlody jest uber mlody 1,5 bedzie mial. Nie planuje z nim jezdzic calymi dniami z opuszczonym dachem ale podjechac na plaze, czy gdzies do sklepu popyrkac sobie powolutku z lokciem w opcji chlodzonej ... sam nie wiem, jak nie wyjdzie to bedzie siedzial w domu
Kup mu konsole a cabrio weź na dupeczki xDDD
Watch out, we got a badass over here!
-
Walenty - Moderator
rosiboj napisał(a):mlody jest uber mlody 1,5 bedzie mial. Nie planuje z nim jezdzic calymi dniami z opuszczonym dachem ale podjechac na plaze, czy gdzies do sklepu popyrkac sobie powolutku z lokciem w opcji chlodzonej ... sam nie wiem, jak nie wyjdzie to bedzie siedzial w domu
kiedy wpadasz jagiem na opolszczyzne? musisz mi go pokazac
white/blue zipp pro 50
- Kaai
- Mieszkaniec forum
A ja chciałem złożyć najlepsze życzenia z okazji Dnia Kobiet wszystkim kobietom przewijającym się przez nasze forum
Niewiele ich dlatego zawsze miło nam gościć płeć piękną i mądrą, która jeździ czy pasjonuje się motocyklami.
Wam drogie babeczki słońca, ciepła i zakrętów
coÅ› czerwonego dla Was
Niewiele ich dlatego zawsze miło nam gościć płeć piękną i mądrą, która jeździ czy pasjonuje się motocyklami.
Wam drogie babeczki słońca, ciepła i zakrętów
coÅ› czerwonego dla Was
black matt=grey (color by honda)
-
lagiboy - Moderator
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości