MT 07 Moto Cage czy MT 07
• Strona 1 z 1
MT 07 Moto Cage czy MT 07
Witam serdecznie,
zbliżam się do zakupu mojego pierwszego motocykla. Wybór padł na Yamaha-ę MT-07. Yamaha ma w swojej ofercie również model MT-07 Moto Cage. Co o nim sądzicie? Czy warto do niego dopłacać? Czy ma on w standardzie ABS czy do ABS-u trzeba dopłacić?
Z góry dziękuję za odpowiedź.
zbliżam się do zakupu mojego pierwszego motocykla. Wybór padł na Yamaha-ę MT-07. Yamaha ma w swojej ofercie również model MT-07 Moto Cage. Co o nim sądzicie? Czy warto do niego dopłacać? Czy ma on w standardzie ABS czy do ABS-u trzeba dopłacić?
Z góry dziękuję za odpowiedź.
- members92
- Świeżak
z tego co widzę na stronie yamahy to nawet model moto cage poza dodatkami - sam musisz ocenić czy fajne za 2 tyś czy nie, jeżeli chodzi o pierwsze moto to kilka z nich by Ci się pewnie przydały, ale to można osobno kupić
model MT-07 MC kosztuje 27500 - nie występuje z ABS (przynajmniej na stronie yamahy nie ma takiej opcji)
zwykły MT-07 koszztuje 25500
zwykły z abs MT-07 A kosztuje 27500 - i to jest mój faworyt, dodatki możesz sobie osobno kupić ale tutaj za 2 tyś masz ABS który Ci się przyda i to bardzo
model MT-07 MC kosztuje 27500 - nie występuje z ABS (przynajmniej na stronie yamahy nie ma takiej opcji)
zwykły MT-07 koszztuje 25500
zwykły z abs MT-07 A kosztuje 27500 - i to jest mój faworyt, dodatki możesz sobie osobno kupić ale tutaj za 2 tyś masz ABS który Ci się przyda i to bardzo
Instruktor nauki jazdy A,B - Poznańhttp://szkola-motocyklowa.blogspot.com/ - Twoje kompendium wiedzy
- adam_tomasz
- Moderator
Bardzo dziękuję za wszelkie odpowiedzi. Najprawdopodobniej wezmę MT-07 z ABS. Zastanawiałem się jeszcze nad Hondą CBR 650F. Na stronach dealarów Hondy widziałem że można kupić CBR 650F z rocznika 2014 za 30 500 zł. Czy warto się w takie coś pakować? Myślałem jeszcze o Suzuki GSR 750 ale nie potrzebuję chyba aż tyle mocy.
- members92
- Świeżak
mt-07 moto cage to jedynie inne kolorki i parę plastikowych dodatków. Jak uważasz, że to warte dopłaty to bierz.
A co do mt-07 vs cbr to hmm - zupełnie inne motocykle - inna pozycja, inna charakterystyka silnika. Ja swoją mt-07 w mieście jak leniwie ujeżdzam to w okolicach 3 tys obrotów albo i poniżej da się jeździć. Na cbr to chyba nie bardzo
A co do mt-07 vs cbr to hmm - zupełnie inne motocykle - inna pozycja, inna charakterystyka silnika. Ja swoją mt-07 w mieście jak leniwie ujeżdzam to w okolicach 3 tys obrotów albo i poniżej da się jeździć. Na cbr to chyba nie bardzo
- Jarod
- Świeżak
Ja swoją MT kupiłem z ABS'em - bezpieczeństwo przede wszystkim i tobie też radzę bo może ciebie kiedyś uratować.
Potwierdzam, że silnik jest bardzo elastyczny w mieście a to +dla kierowcy.
Jeżeli się zdecydujesz na 07 to jak trochę oszczędzisz, polecam zamontować akcesoryjny wydech.
Potwierdzam, że silnik jest bardzo elastyczny w mieście a to +dla kierowcy.
Jeżeli się zdecydujesz na 07 to jak trochę oszczędzisz, polecam zamontować akcesoryjny wydech.
-
xNomadx - Świeżak
• Strona 1 z 1
Powrót do Chcę kupić motocykl - kat A