[biblioteka] Uwaga - na drogi wylegają motocykliści!
• Strona 1 z 1
[biblioteka] Uwaga - na drogi wylegają motocykliści!
Dyskusja na temat: Uwaga - na drogi wylegają motocykliści!
Przeczytaj więcej na ten temat na stronie:
Uwaga - na drogi wylegają motocykliści!
Przeczytaj więcej na ten temat na stronie:
Uwaga - na drogi wylegają motocykliści!
- Ścigacz
- Mieszkaniec forum
Jednostki które muszą się wyeliminować i tak się w tym sezonie szybciutko wyeliminują. Fotoradary które nie działają uruchamiają fantazje szybkości i zwalniają z obowiązku jeżdżenia zgodnie z przepisami czy też wzrost sprzedaży motocykli 125 gdzie większość kierowników w życiu nie siedziało na moto da nam to iż ten sezon będzie z wyjątkową obfitą ilością ofiar śmiertelnych na moto.<br><hr>wielkiwezyr
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Rok temu też straszyli tacy jak Ty że jak wejdą przepisy 125 na B to będzie tyle wypadków co to się będzie działo na drogach.Komentatorzy napisał(a):Jednostki które muszą się wyeliminować i tak się w tym sezonie szybciutko wyeliminują. Fotoradary które nie działają uruchamiają fantazje szybkości i zwalniają z obowiązku jeżdżenia zgodnie z przepisami czy też wzrost sprzedaży motocykli 125 gdzie większość kierowników w życiu nie siedziało na moto da nam to iż ten sezon będzie z wyjątkową obfitą ilością ofiar śmiertelnych na moto.<br><hr>wielkiwezyr<br>
Przeszło bez echa jakoś nie wzrosła śmiertelność tylko sprzedaż 125 podskoczyła.Po prostu ktoś jak się nie czuje to nie kupuje 125 albo kupi tylko wcześniej weźmie trochę lekcji doszkalających jazdę.
<br><hr>freeman1982
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Ja po prostu chciałbym ostrzec przed niepotrzebnymi uślizgami. Zwróćmy uwagę na asfalt, na wiosnę, potrafi być śliski, zostają pozostałości po piaskarkach i solach, dopóki porządna wiosenna ulewa nie umyje dróg to proszę o ostrożność. Zacząłem juz sezon w tym roku i to są moje osobiste spostrzeżenia. LWG, Szerokości koledzy.<br><hr>jasny gwint
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Ja nie jeżdżę od momentu jak zaczęli zabierać prawka za przekroczenie 50+. W tym kraju nie da się zapierdalać, a po to są motocykle, nie oszukujmy się.<br><hr>zenek
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
To bardzo dobrze, że już nie jeździsz. Zrobiłeś wszystkim przysługę.<br><hr>GoranKomentatorzy napisał(a):Ja nie jeżdżę od momentu jak zaczęli zabierać prawka za przekroczenie 50+. W tym kraju nie da się zapierdalać, a po to są motocykle, nie oszukujmy się.<br><hr>zenek<br>
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
To bardzo dobrze, że już nie jeździsz. Zrobiłeś wszystkim przysługę.<br><hr>GoranKomentatorzy napisał(a):Ja nie jeżdżę od momentu jak zaczęli zabierać prawka za przekroczenie 50+. W tym kraju nie da się zapierdalać, a po to są motocykle, nie oszukujmy się.<br><hr>zenek<br>
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
W tym roku zima większość kraju obejmowała do końca stycznia. Potem jak nastały odwilże, było już sporo deszczów i zdążyło zmyć sól i piasek. Przynajmniej na północy kraju nie ma z tym problemu, natomiast na południu i na Śląsku jeszcze w ostatnim czasie padało trochę, więc tam sypali sól i może być ten problem, o którym piszesz.<br><hr>IliKomentatorzy napisał(a):Ja po prostu chciałbym ostrzec przed niepotrzebnymi uślizgami. Zwróćmy uwagę na asfalt, na wiosnę, potrafi być śliski, zostają pozostałości po piaskarkach i solach, dopóki porządna wiosenna ulewa nie umyje dróg to proszę o ostrożność. Zacząłem juz sezon w tym roku i to są moje osobiste spostrzeżenia. LWG, Szerokości koledzy.<br><hr>jasny gwint<br>
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
True story<br><hr>szatan667Komentatorzy napisał(a):Ja nie jeżdżę od momentu jak zaczęli zabierać prawka za przekroczenie 50+. W tym kraju nie da się zapierdalać, a po to są motocykle, nie oszukujmy się.<br><hr>zenek<br>Komentatorzy napisał(a):To bardzo dobrze, że już nie jeździsz. Zrobiłeś wszystkim przysługę.<br><hr>Goran<br>
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Życzę sobie i wszystkim motocyklistom (do których nie zaliczam mistrzów prostej), żebyś się mylił co do drugiego zdania. Ci z pierwszego niech się licznie eliminują w sposób bez wpływu na inne osoby.Komentatorzy napisał(a):Jednostki które muszą się wyeliminować i tak się w tym sezonie szybciutko wyeliminują. Fotoradary które nie działają uruchamiają fantazje szybkości i zwalniają z obowiązku jeżdżenia zgodnie z przepisami czy też wzrost sprzedaży motocykli 125 gdzie większość kierowników w życiu nie siedziało na moto da nam to iż ten sezon będzie z wyjątkową obfitą ilością ofiar śmiertelnych na moto.<br><hr>wielkiwezyr<br>
LWG.<br><hr>Miesiąc
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Pozostaje nam się tylko cieszyć, że mamy rozważniejsze społeczeństwo niż spodziewali się tacy jak On i m.in. ja.<br><hr>MiesiącKomentatorzy napisał(a):Jednostki które muszą się wyeliminować i tak się w tym sezonie szybciutko wyeliminują. Fotoradary które nie działają uruchamiają fantazje szybkości i zwalniają z obowiązku jeżdżenia zgodnie z przepisami czy też wzrost sprzedaży motocykli 125 gdzie większość kierowników w życiu nie siedziało na moto da nam to iż ten sezon będzie z wyjątkową obfitą ilością ofiar śmiertelnych na moto.<br><hr>wielkiwezyr<br>Komentatorzy napisał(a):Rok temu też straszyli tacy jak Ty że jak wejdą przepisy 125 na B to będzie tyle wypadków co to się będzie działo na drogach.
Przeszło bez echa jakoś nie wzrosła śmiertelność tylko sprzedaż 125 podskoczyła.Po prostu ktoś jak się nie czuje to nie kupuje 125 albo kupi tylko wcześniej weźmie trochę lekcji doszkalających jazdę.
<br><hr>freeman1982<br>
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Pierwsza jazda zaliczona 28 marca,50 km w słońcu i upierdliwym wietrzyku.Ale było genialnie!<br><hr>thorne2
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Chcesz zapierdlać to jazda na tor! Tyczy się też osobówek. A na drogach przepisowo bo nigdy nie wiesz co się za chwilę stanie. Zaliczysz szlif, zawiniesz się na hydrancie i albo śmierć albo warzywo do końca życia. I do kogo będziesz miał pretensje? Jeszcze trzeba będzie płacić za podcieranie Twojego tyłka.<br><hr>scv
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
zawszę odpuszczam sobie te pierwsze tygodnie. Niech inni użytkownicy dróg też wiedzą że sezon jest rozpoczęty (wiem,wiem sezon się nigdy nie kończy, ale ja jestem ciepłolubny)
Jak już zaczynam jeździć to pierwsze dni i kilometry na spokojnie tak jak bym się uczył od podstaw.
<br><hr>motorek
Jak już zaczynam jeździć to pierwsze dni i kilometry na spokojnie tak jak bym się uczył od podstaw.
<br><hr>motorek
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Stary jestem z Warszawy i tu jest niezły slidezone!! To fajna wprawka techniczna ale trzeba uważać <br><hr>Darek
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Drogi publiczne nie są od zapierdalania, powinieneś to wiedzieć jeśli masz prawko.<br><hr>PatrykKomentatorzy napisał(a):Ja nie jeżdżę od momentu jak zaczęli zabierać prawka za przekroczenie 50+. W tym kraju nie da się zapierdalać, a po to są motocykle, nie oszukujmy się.<br><hr>zenek<br>
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
ja mam enduro i dla mnie zapierdalanie to 60km/h <br><hr>monteeKomentatorzy napisał(a):Ja nie jeżdżę od momentu jak zaczęli zabierać prawka za przekroczenie 50+. W tym kraju nie da się zapierdalać, a po to są motocykle, nie oszukujmy się.<br><hr>zenek<br>
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Tak jakoś wyszło, że sobie kupiłem lytra na nowy sezon
Zakup zupełnie z czapki, bo spokojnie mi wystarcza 650 które mam, no ale okazja etc, to myślę spróbuję.
Może się teraz narażę kilku ortodoksom, ale tak prawdę powiedziawszy to nie wiem gdzie nim jeździć:/ Tak to zapierdziela że ja nie ogarniam czasami, a co dopiero inni, a jeżdżę już parę lat. W mieście: ciężko odkręcić, bo: albo po prawku albo proszenie się o dzwona. Poza miastem: niewygodne bo to naked. Zostaje jeszcze tor, no może wreszcie w tym roku pojadę
Chyba się starzeję, skończył się pęd do szybkości, a został do frajdy z jazdy.<br><hr>pavlo
Zakup zupełnie z czapki, bo spokojnie mi wystarcza 650 które mam, no ale okazja etc, to myślę spróbuję.
Może się teraz narażę kilku ortodoksom, ale tak prawdę powiedziawszy to nie wiem gdzie nim jeździć:/ Tak to zapierdziela że ja nie ogarniam czasami, a co dopiero inni, a jeżdżę już parę lat. W mieście: ciężko odkręcić, bo: albo po prawku albo proszenie się o dzwona. Poza miastem: niewygodne bo to naked. Zostaje jeszcze tor, no może wreszcie w tym roku pojadę
Chyba się starzeję, skończył się pęd do szybkości, a został do frajdy z jazdy.<br><hr>pavlo
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
a ja sobie odpuszczam "łikenty". "Łikenty" są dla kierowców "łikentowych".<br><hr>buuKomentatorzy napisał(a):zawszę odpuszczam sobie te pierwsze tygodnie. Niech inni użytkownicy dróg też wiedzą że sezon jest rozpoczęty (wiem,wiem sezon się nigdy nie kończy, ale ja jestem ciepłolubny)
<br><hr>motorek<br>
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
• Strona 1 z 1
Powrót do Komentarze do artykułów na Ścigacz.pl