Offtop dla Vip'ów
Oooooooooooo kuuuurrrrwaaaaa, dopiero wstałem a w głowie taka bania, że masakra! Nie wiem ile wychlałem i o której wróciłem do domu ale na pewno było dużo za dużo. Wszystko przez szwagra, który jest mistrzem świata w piciu wódki. A najlepsze jest to, że dziś wieczorem mam stać na bramce 

Wypadki chodzą po ludziach, ludzie po wypadkach nie zawsze.
-
Czester - Administrator
Siedzę sobie na stołku barowym. Na razie ludzi prawie nie ma, po sylwku pewnie siły nie mają na imprezowanie. Szczeliłem se browara i na razie jest dobrze 

-
Czester - Administrator
Cześć wszystkim w nowym roku:-)
Od kilkunastu dni próbowałem dostać się do konta na forum a tu komunikaty w stylu "Niekatywne konto, nieaktywne dane, Twoje konto mogło zostać usunięte"... Na szcżęście pomógł Arek z ekipy Ścigacza, także jeszcze raz mu dziękuję:-)
So, welcome back:-)
A teraz do rzeczy:-D
Ktoś coś kitesurfing? Czytam po necie i wszędzie mówią, że nauczyć samemu się nie da, że to jak nauka jazdy samochodem nie wiedząc gdzie gaz a gdzie hamulec. A jednak samochodem też można się nauczyć samemu:-) W dodatku na kite'cie ryzyko strat pobocznych jest mniejsze:-) To co, ma ktoś jakieś doświadczenie?
Od kilkunastu dni próbowałem dostać się do konta na forum a tu komunikaty w stylu "Niekatywne konto, nieaktywne dane, Twoje konto mogło zostać usunięte"... Na szcżęście pomógł Arek z ekipy Ścigacza, także jeszcze raz mu dziękuję:-)
So, welcome back:-)
A teraz do rzeczy:-D
Ktoś coś kitesurfing? Czytam po necie i wszędzie mówią, że nauczyć samemu się nie da, że to jak nauka jazdy samochodem nie wiedząc gdzie gaz a gdzie hamulec. A jednak samochodem też można się nauczyć samemu:-) W dodatku na kite'cie ryzyko strat pobocznych jest mniejsze:-) To co, ma ktoś jakieś doświadczenie?
They won't get me. they won't get me, they will never cease to try!
-
ASR1927 - Moderator
No niby tak ale chcę wiedzieć zawczasu czy ktoś nauczył się tego sam czy trzeba poświęcać urlop i setki dolarów na wyjazd do Chałup żeby dziesięć godzin kursu odbyć w 14 dni. Roboczych 

They won't get me. they won't get me, they will never cease to try!
-
ASR1927 - Moderator
ja się nie nauczyłem, ale wkurwiają mnie już te sporty zimowe, muszę zmotać bagażnik dachowy do mazdy 3 żeby było jak narty wozić, ale oczywiście japońce musieli dojebać jakieś nietypowe mocowania...
DUŻO GAZU I SPRZĘGŁO OD RAZU! 

-
melvin - PierwszyOkrutny
Zauważyłem, że odkąd zaczęliśmy grzebać w panelu administracyjnym przy aktywacji nowych kont, forum łapie czasem błędy. Dziś rano w ogóle nie mogłem załadować strony jak wkleiłem posta z jpg-em. Prawda jest niestety taka, że silnik forum nadaje się tylko do wymiany.
-
Czester - Administrator
melvin napisał(a):ja się nie nauczyłem, ale wkurwiają mnie już te sporty zimowe, muszę zmotać bagażnik dachowy do mazdy 3 żeby było jak narty wozić, ale oczywiście japońce musieli dojebać jakieś nietypowe mocowania...
a po co bagarznik dachowy

aprilia RSV4
-
suhy-19 - Moderator
ta tylko jak kobita chce jechać w góry na narty czyli ok 300km to pierodle gnieść się w 4osoby 6 nart i z toną innego szpeju w mazdzie3... lepszą opcją było by wytargać z garażu e46 na taki wyjazd ale wtedy całą zimę będzie je ciorała po pracy na górkę i z powrotem a nie po to było kupowane drugie auto...
DUŻO GAZU I SPRZĘGŁO OD RAZU! 

-
melvin - PierwszyOkrutny