[Aktualności] Wideo: linka vs motocyklista w praktyce
• Strona 2 z 2 • 1, 2
Czy trasa była zgłoszona w zaaprobowana przez nadleśnictwo? Czy była oznakowana?, Czy była zabezpieczona przed wejściem osób postronnych? Czy przygotowano zabezpieczenie medyczne? jeśli tak, to w porządku. Jeśli nie, to jest gotowy materiał dla prokuratury, z wizerunkami przestępców.<br><hr>Krzysztof
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Jesteś pizdą a nie motocyklistą!!! <br><hr>cinek_426@o2.plKomentatorzy napisał(a):Ha. Dobrze mu tak, sam jeżdżę motorem i wiem co robią quadowcy i motokrosowcy w lasach. Szkoda że łba mu nie uje.... . Debile za darmo po lesie polatać to chcą a wykupić motodrom szkoda im kasy. Szkłem dupe wycierają.<br><hr>lopez<br>
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
A żebyś tak na rowerze jechał, ciekawe czy będziesz tak wyliczał??<br><hr>ObserwatorwidgetKomentatorzy napisał(a):Czy trasa była zgłoszona w zaaprobowana przez nadleśnictwo? Czy była oznakowana?, Czy była zabezpieczona przed wejściem osób postronnych? Czy przygotowano zabezpieczenie medyczne? jeśli tak, to w porządku. Jeśli nie, to jest gotowy materiał dla prokuratury, z wizerunkami przestępców.<br><hr>Krzysztof<br>
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
tylko debile i półmózgi wjeżdzają motorem czy kładem do lasu, a co dopiero powiedzieć o sebkach co to "śgiajom siem" po lasach, bo im to daje "he he frajdem i pszyjemoźdź".<br><hr>myślący
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
do lasu motorem samochodem czy innym środkiem wjeżdżają też osoby do których posesji droga wiedzie przez las. Jest też mnóstwo innych sytuacji w których jest to uzasadnione, usprawiedliwione. Półmózgiem jest osoba, która generalizuje i rzuca hejtem zamiast napisać coś konstruktywnego w danym temacie.<br><hr>jaKomentatorzy napisał(a):tylko debile i półmózgi wjeżdzają motorem czy kładem do lasu, a co dopiero powiedzieć o sebkach co to "śgiajom siem" po lasach, bo im to daje "he he frajdem i pszyjemoźdź".<br><hr>myślący<br>
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Jeżeli coś jest zakazane to jest i tyle. To jak mieć *** pretensje do kogoś komu notorycznie zastawiają brame wjazdowa, ze w końcu rozłożył jakieś małe ostre gowno do rozcinania opon. Trzech sobie ujebie łeb czwarty już nie, a cholota i kretynstwo może oduczy się jeżdżenia po lesie, bo to *** nie jest miejsce do tego.<br><hr>Zjwka
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Lopez ty hu...u ,mam nadzieję ż e nie spotkam cie na swej drodze<br><hr>JerryKomentatorzy napisał(a):Ha. Dobrze mu tak, sam jeżdżę motorem i wiem co robią quadowcy i motokrosowcy w lasach. Szkoda że łba mu nie uje.... . Debile za darmo po lesie polatać to chcą a wykupić motodrom szkoda im kasy. Szkłem dupe wycierają.<br><hr>lopez<br>
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Więcej takich pułapek i sami się zutylizująKomentatorzy napisał(a):Debili należy utylizować!<br><hr>lesny_dziadek<br>

- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
No nie wygląda to jak droga dojazdowa do posesji ani inna dla np. ALP. To raczej ścieżka. Sam chodzę po górach z rodziną i nie raz mnie to zdenerwowało, że banda jedzie na motorach, hałasują i zanieczyszczają powietrze. Kiedy już bardzo muszą rozjeżdżać te nasze góry, to niech trzymają się stokówek. A jeżeli już muszą wjechać na szlak, bo ich ego nie pozwala im jechać normalnie, to niech trzymają się przepisów - szlak pieszy, czyli powinni ustąpić przechodniom, skoro już korzystają z ich drogi. Ale i tak jestem tego przeciwnikiem i tępiłbym to wszelkimi możliwymi środkami, oczywiście ale nie tak daleko idącymi jak ta linka na prostej drodze. Bardziej ubawiłbym się z kolesia na quadzie, który ma przebite 4 opony na wysokości powiedzmy 1600mnp i musi pchać ten złom na dół z 10km po lesieKomentatorzy napisał(a):tylko debile i półmózgi wjeżdzają motorem czy kładem do lasu, a co dopiero powiedzieć o sebkach co to "śgiajom siem" po lasach, bo im to daje "he he frajdem i pszyjemoźdź".<br><hr>myślący<br>Komentatorzy napisał(a):do lasu motorem samochodem czy innym środkiem wjeżdżają też osoby do których posesji droga wiedzie przez las. Jest też mnóstwo innych sytuacji w których jest to uzasadnione, usprawiedliwione. Półmózgiem jest osoba, która generalizuje i rzuca hejtem zamiast napisać coś konstruktywnego w danym temacie.<br><hr>ja<br>

Pewnego razu, dwóch debili (przepraszam, ale nie mogę inaczej ich nazwać) o mało nie stratowali całej mojej rodziny na szlaku, gdzie człowiek spokojnie sobie idzie w niedzielne przedpołudnie. Goniłem gości do góry, ale mi uciekli. Zawiadomiłem też policję, ale oni generalnie to mają w d**ie. Niestety. Panowie policjanci - tam jest mnóstwo kasy do wyciągnięcia!!! Pojazdy niezarejestrowane, bez ubezpieczenia, bez przeglądu i oczywiście bez piwka na łonie natury się nie obyło. Na dole na parkingu (już w lesie czyli za zakazem ruchu) samochód z lawetą. Wystarczy się tam zaczaić i kasa płynie. A stać ich na kombinezony i odzież za 10k PLN, więc można czerpać z nich jak ze źródełka, co tydzień

- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Ja mam tylko takie pytanie: Czy ci panowie jechali po terenie przeznaczonym do rajdów krosowych? Nie pytam o możliwości fizyczne ale prawne.<br><hr>Łukasz
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
jak moglbys miec pretensje, gdybym poprosil o twoj adres i dal ci wpierdol, skoro zyczysz komus zle ?Komentatorzy napisał(a):Jeżeli coś jest zakazane to jest i tyle. To jak mieć *** pretensje do kogoś komu notorycznie zastawiają brame wjazdowa, ze w końcu rozłożył jakieś małe ostre gowno do rozcinania opon. Trzech sobie ujebie łeb czwarty już nie, a cholota i kretynstwo może oduczy się jeżdżenia po lesie, bo to *** nie jest miejsce do tego.<br><hr>Zjwka<br>

- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
... na odstrzał? dokładnie TAK!!! Tak jak każdy go jeździ po górach na motocyklu i kładzie - KAŻDY z nich do odstrzału. Są do tego wyznaczone tory i tam sobie można pozwolić. <br><hr>leśnikKomentatorzy napisał(a):Ktoś musiał być bardzo zdesperowany, że rozwiesił linkę. Nie bronię go bo to przestępca ale pamiętajmy, że debili prujących po 100km/h na szlakach turystycznych ci u nas dostatek.<br><hr>Belotto<br>Komentatorzy napisał(a):fakt, ale nie zwalnia to z myślenia. Ten kto rozwiesił tą linkę nadaje się tylko na odstrzał,lub powieszenie.<br><hr>Menol<br>
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
• Strona 2 z 2 • 1, 2
Powrót do Komentarze do artykułów na Ścigacz.pl