Offtop dla Vip'ów
suhy-19 napisał(a):andy Ty ciemniaku
wybacz Ty moja slodka 19 -tko ale mimo naprawde szerokich zainteresowan nie moge znac sie na wszystkim, ba, nawet nie mam zamiaru
| | https://www.youtube.com/channel/UCIhJl1 ... TGw/videoskuluem123 napisał(a):...Nie da się zrobić przekrętu w urzędzie ?
- andy7
- Moderator
Walenty napisał(a):Czemu Anglera nie lubicie, fajfusy?!
ja go lubie ! Mamy podobne zainteresowania.
Czester Ciebie tez moze nie kazdy lubi,
Spoko chlop, tylko moze nie nalezy sie tyle czepiac
| | https://www.youtube.com/channel/UCIhJl1 ... TGw/videoskuluem123 napisał(a):...Nie da się zrobić przekrętu w urzędzie ?
- andy7
- Moderator
andy7 napisał(a):Czester Ciebie tez moze nie kazdy lubi
Ależ oczywiście! Nie mam co do tego najmniejszych wątpliwości. Ba, nawet mnie to cieszy, ponieważ nie chcę, żeby lubił mnie byle kto.
Edit:
Pany, mata może jakieś dobre linki na stream dzisiejszego KSW?
Wypadki chodzÄ… po ludziach, ludzie po wypadkach nie zawsze.
-
Czester - Administrator
Szkoda, bo ten to potrafi linkiem rzucić
Tam na forum sfd chłopaki pewnie będą spamować na bieżąco o walce i wrzucać działające linki. Kiedyś już raz tak oglądałem, dobrze szło.
Tam na forum sfd chłopaki pewnie będą spamować na bieżąco o walce i wrzucać działające linki. Kiedyś już raz tak oglądałem, dobrze szło.
Watch out, we got a badass over here!
-
Walenty - Moderator
Taaa, albo sfd albo na insomnia.pl w dziale sport, albo szukać po googlach. Swoją drogą te ostatnie linki co Ci podsyłałem też mogą teraz działać bo na jednym z nich już kiedyś Saletę oglądałem.
Ale będzie fajt, jeb jeb jeb z laserka!
Ale będzie fajt, jeb jeb jeb z laserka!
-
Vergon - VIP Åšcigacz.pl
andy7 napisał(a):Walenty napisał(a):Czemu Anglera nie lubicie, fajfusy?!
ja go lubie ! Mamy podobne zainteresowania.
nie to żebym nie był nietolerancyjny....
ale piszcie lepiej sobie na priv...
(tak, żeby uniknąć flaming'u na forum) ...
(...) Jeżeli w CV napiszesz "2012-2014: sommelier - freelancer" to nikt się nie domyśli, że dwa lata chlałeś z rozpaczy po utracie poprzedniej pracy.
-
madcap - Administrator
Niestety żadnego stream-u nie znalazłem.
Teraz prośba nr 2. Poratuje ktoś linkiem do wczorajszej walki Khalidov -Materla?
Nie chcę szukać w sieci sam, bo od razu trafię na wynik i całe emocje z oglądania pójdą w pisdu.
P.S. Jeśli któryś napisze mi tu kto wygrał to jest hooyem i nie ma jajec
Teraz prośba nr 2. Poratuje ktoś linkiem do wczorajszej walki Khalidov -Materla?
Nie chcę szukać w sieci sam, bo od razu trafię na wynik i całe emocje z oglądania pójdą w pisdu.
P.S. Jeśli któryś napisze mi tu kto wygrał to jest hooyem i nie ma jajec
-
Czester - Administrator
warto było wywalić na ppv
Kliczko przegrał ale w kontrakcie na walkę miał zapisaną walkę rewanżową...
Angol był trochę lepszy, Kliczko bez jaj - strasznie asekuracyjny.
Aż się zastanawiam czy wynik nie był jednak ustawiony na kasę, zwłaszcza, ze z rewanżowej walki wycisną dużo więcej kasy od mediów.
Kliczko przegrał ale w kontrakcie na walkę miał zapisaną walkę rewanżową...
Angol był trochę lepszy, Kliczko bez jaj - strasznie asekuracyjny.
Aż się zastanawiam czy wynik nie był jednak ustawiony na kasę, zwłaszcza, ze z rewanżowej walki wycisną dużo więcej kasy od mediów.
(...) Jeżeli w CV napiszesz "2012-2014: sommelier - freelancer" to nikt się nie domyśli, że dwa lata chlałeś z rozpaczy po utracie poprzedniej pracy.
-
madcap - Administrator
Czester, weź od razu full screen, bo w proponowanych po prawej stronie masz tytuły sugerujące wynik:
https://www.youtube.com/watch?v=QtV26aQRLVg
https://www.youtube.com/watch?v=QtV26aQRLVg
-
Vergon - VIP Åšcigacz.pl
Podziękował!
Edit:
Ja jebie! Zassałem video na pendrive żeby obejrzeć na dużym TV, wziąłem czteropak, rozsiadłem się wygodnie w fotelu, pilot w garść, odpalam walkę i k*urwa nawet nie zdążyłem otworzyć piwa!
Tak szczerze, to w duchu obstawiałem, że raczej wygra Mamed, ale nie spodziewałem się, że tak szybko.
Edit:
Ja jebie! Zassałem video na pendrive żeby obejrzeć na dużym TV, wziąłem czteropak, rozsiadłem się wygodnie w fotelu, pilot w garść, odpalam walkę i k*urwa nawet nie zdążyłem otworzyć piwa!
Tak szczerze, to w duchu obstawiałem, że raczej wygra Mamed, ale nie spodziewałem się, że tak szybko.
-
Czester - Administrator
senekkorzenna napisał(a):Mariusz nie poprawnie ganię cię ,nie czarno skóry tylko Afro Amerykanin ,Afro Afrykańczyk,Afro Azjata,Afro Australijczyk,Afro Nowo Zelandczyk lub Afro Arktyjczyk
O jeszcze jeden Afro Europejczyk
Aaaaa nigger znaczy
Nie moglest tak od razu ?
- andy7
- Moderator
Czester_ napisał(a):Ja jebie! Zassałem video na pendrive żeby obejrzeć na dużym TV, wziąłem czteropak, rozsiadłem się wygodnie w fotelu, pilot w garść, odpalam walkę i k*urwa nawet nie zdążyłem otworzyć piwa!
No taki ten sport, ja też bym wolał zobaczyć ciężki nokaut pod koniec 3 rundy
-
Vergon - VIP Åšcigacz.pl
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 2 gości