[Aktualności] MV Agusta w salonach Mercedes-AMG
• Strona 1 z 1
[Aktualności] MV Agusta w salonach Mercedes-AMG
Dyskusja na temat: MV Agusta w salonach Mercedes-AMG
Przeczytaj więcej na ten temat na stronie:
MV Agusta w salonach Mercedes-AMG
Przeczytaj więcej na ten temat na stronie:
MV Agusta w salonach Mercedes-AMG
- Åšcigacz
- Mieszkaniec forum
1. Czy salon Mercedes-AMG to inny salon niż Mercedes, czy też po prostu w każdym salonie mercedesa będzie Augusta ?
2. Rozumiem, że nie tylko będą mi mogli sprzedać, ale także będzie serwis ? Po kupno to pikuś w porównaniu do przeglądów i napraw.<br><hr>Shiefo
2. Rozumiem, że nie tylko będą mi mogli sprzedać, ale także będzie serwis ? Po kupno to pikuś w porównaniu do przeglądów i napraw.<br><hr>Shiefo
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Według importera: będą wystawki w niektórych salonach AMG, a wybrane (te co będą chciały) mogą zostać dealerem MV. Wtedy już logiczne, że jeżeli ktoś jest w sieci dealerskiej to musi oferować także serwis i części zamienne. Teoretycznie będzie można swoje A45 AMG oddać na wymianę oleju i odjechać swoim Brutale 800 (taki zestaw by mi pasował w sumieKomentatorzy napisał(a):1. Czy salon Mercedes-AMG to inny salon niż Mercedes, czy też po prostu w każdym salonie mercedesa będzie Augusta ?
2. Rozumiem, że nie tylko będą mi mogli sprzedać, ale także będzie serwis ? Po kupno to pikuś w porównaniu do przeglądów i napraw.<br><hr>Shiefo<br>

- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
• Strona 1 z 1
Powrót do Komentarze do artykułów na Ścigacz.pl
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 3 gości