Offtop dla Vip'ów
Walenty jestem dawcOM nerek?
Z klamki czy ze sprzęgła walisz?
Leszcze
Ja z soboty na niedzielę spałem na dworzu w samym śpiworze owinięty w koc i nawet nie zmarzłem
Stanęliśmy na 2 jachty przy sopockim molo, część poszła na balety a część została na łodziach i na mojej tak kurva nagrzali, że jak wróciłem z miasta i tam wszedłem to mało nie rzuciłem pawiem, wziąłem śpiwór i koc i spałem na jachcie pod gołym niebem
Podobno ludzie stali na molo i nie mogli uwierzyć
A koleżanka właśnie w sobotę się kąpała w Sopocie na plaży.
Z klamki czy ze sprzęgła walisz?
Leszcze

Stanęliśmy na 2 jachty przy sopockim molo, część poszła na balety a część została na łodziach i na mojej tak kurva nagrzali, że jak wróciłem z miasta i tam wszedłem to mało nie rzuciłem pawiem, wziąłem śpiwór i koc i spałem na jachcie pod gołym niebem

Podobno ludzie stali na molo i nie mogli uwierzyć

A koleżanka właśnie w sobotę się kąpała w Sopocie na plaży.
-
Vergon - VIP Åšcigacz.pl
Hah zamotałem
I jeszcze miało być że jesteŚ dawcom a nie jesteM.
Gadaj nie czepiaj siÄ™
A i jeszcze mi się skojarzyło, że jak jeździłem w Czestera strony na te obozy biegówkowe to jeździł tam też gość na oko z 70 pare lat, jakiś były działacz w PTTK, siwiutki ale zdrowie miał yebaniec jak dzwon, jeździł z nami dziennie po 20km na biegówkach a codziennie rano jak wstawał to wychodził w slipach przed budynek po kolana w śnieg i się nacierał tym śniegiem kilka minut i robił orzełki
A tam po -25 stopni to tak lekko było 

Gadaj nie czepiaj siÄ™

A i jeszcze mi się skojarzyło, że jak jeździłem w Czestera strony na te obozy biegówkowe to jeździł tam też gość na oko z 70 pare lat, jakiś były działacz w PTTK, siwiutki ale zdrowie miał yebaniec jak dzwon, jeździł z nami dziennie po 20km na biegówkach a codziennie rano jak wstawał to wychodził w slipach przed budynek po kolana w śnieg i się nacierał tym śniegiem kilka minut i robił orzełki

-
Vergon - VIP Åšcigacz.pl
Z gazu. W mojej opinii "zdrowiej" i bezpieczniej.
To jest screen z filmiku, ale nie ma co pokazywać, bo za daleko tak nie ujadę. Dopiero 2k km zrobione, takze będzie jeszcze wyżej /dalej.
To jest screen z filmiku, ale nie ma co pokazywać, bo za daleko tak nie ujadę. Dopiero 2k km zrobione, takze będzie jeszcze wyżej /dalej.
Watch out, we got a badass over here!
-
Walenty - Moderator
Walenty napisał(a):Ale zanim wyczujesz możesz przesadzić xD
Oczywiście

Ja tam się na szosówce nie podejmuję. Na crossówce może w przyszłym sezonie popróbuję. Tak samo na przednie koło- rs'ką nie mogłem się przełamać za nic w świecie. Psychika mi nie pozwoliła.
-
kravec - Administrator
Walenty napisał(a):Liczyłem, że wkleisz linka do tego Szweda/Norwega/Fina co łoi dużo wódy i kąpie się w wannie wypełnionej lodem na dworze.
Chciałem wkleić gifa, ale nie mogę znaleźć.
Podjąłem drugą próbę i oto jest:
Zauważyłeś, że on tej wódki wcale nie pije?
Wypadki chodzÄ… po ludziach, ludzie po wypadkach nie zawsze.
-
Czester - Administrator
CzesterTX napisał(a):Walenty napisał(a):Liczyłem, że wkleisz linka do tego Szweda/Norwega/Fina co łoi dużo wódy i kąpie się w wannie wypełnionej lodem na dworze.
Chciałem wkleić gifa, ale nie mogę znaleźć.
Podjąłem drugą próbę i oto jest:
Zauważyłeś, że on tej wódki wcale nie pije?
Nie wpatrywałem się aż tak ;s
Poza tym zawsze to może być H2O ;s
Watch out, we got a badass over here!
-
Walenty - Moderator
wrażliwym proponuję nie czytać (i nieco dlugie)
http://www.macierz.org.pl/artykuly/czytelnia/dupa-gowno-bak_czyli_odbyt-kal_i_gazy_jelitowe-naukowa_swiadomosc_analno-wulgarna.html (otwórz link)
http://www.macierz.org.pl/artykuly/czytelnia/dupa-gowno-bak_czyli_odbyt-kal_i_gazy_jelitowe-naukowa_swiadomosc_analno-wulgarna.html (otwórz link)
(...) Jeżeli w CV napiszesz "2012-2014: sommelier - freelancer" to nikt się nie domyśli, że dwa lata chlałeś z rozpaczy po utracie poprzedniej pracy.
-
madcap - Administrator
SM jest idealne do nauki gumowanie. Jedziesz 5km/h jeb manetkÄ… i juz kolo w gorze.
Hornet-->929-->954-->DRZ 400 SM k6 | http://bikepics.com/members/sepo/
-
sepo - VIP Åšcigacz.pl
Sepo zależy też jakie moto
Ale i tak lepiej jest pomóc sprzęgłem, wtedy wstaje bardziej kontrolowanie. Przez Ciebie przypomniałem sobie że tęsknię za DRZ i Husqvarna 

,,De gustibus non est disputandum"(łac.)-O gustach się nie dyskutuje.
-
Landryss25 - VIP Åšcigacz.pl
Jak chcesz to chetnie Ci sprzedam moja DRZ w dobrej kasie
bo ja juz do niej nie mam serca 

-
sepo - VIP Åšcigacz.pl
sepo napisał(a):Jak chcesz to chetnie Ci sprzedam moja DRZ w dobrej kasiebo ja juz do niej nie mam serca
a nie tak dawno byłeś napalony na SM jak Rudolf Czerwononsy na wino podłogowe

(...) Jeżeli w CV napiszesz "2012-2014: sommelier - freelancer" to nikt się nie domyśli, że dwa lata chlałeś z rozpaczy po utracie poprzedniej pracy.
-
madcap - Administrator
Bo SM jest zajebiste i nastepne moto tez bedzie SM. Poprostu moja DRZ mnie wykancza bo non stop cos sie wniej dzieje.
-
sepo - VIP Åšcigacz.pl
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości