Offtop dla Vip'ów
suhy-19 napisał(a):Ja usunalem tylko kilka postow tam gdzie byly tylko reklamy w podpisie, reszte zostawilem
Ooooooj, to będzie wpiehdol.
Jak było mówione? Jest kierowcą ten i żaden kurwa inny
Watch out, we got a badass over here!
-
Walenty - Moderator
suhy-19 napisał(a):jasniej walenty jasniej bo nie czaje
https://www.youtube.com/watch?v=0YdqJ933D1s (otwórz link)
https://www.youtube.com/watch?v=8Tx3PWhjVaI (otwórz link)
Watch out, we got a badass over here!
-
Walenty - Moderator
Pokrótce o to, że Suchy niepotrzebnie zajął się tematem, którym powinien zająć się Kravec z racji szerszych uprawnień i niechcący (mając dobre intencje) po części zjebał sprawę.
Kravec z miejsca pousuwałby konta, pobanował maile i IP i byłoby po temacie. A Suchy jedyne co mógł zrobić to pokasować posty, co uczynił. Zatarł przy okazji ślady do niektórych kont i ot cała bajka.
Kravec z miejsca pousuwałby konta, pobanował maile i IP i byłoby po temacie. A Suchy jedyne co mógł zrobić to pokasować posty, co uczynił. Zatarł przy okazji ślady do niektórych kont i ot cała bajka.
Wypadki chodzÄ… po ludziach, ludzie po wypadkach nie zawsze.
-
Czester - Administrator
-
kravec - Administrator
senekkorzenna napisał(a):kravec napisał(a):Nie bo 19 to liczba pierwsza
Witek pozwól że zwrócę ci uwagę na ostatnie cyfry oznaczenia : to 07 i 19 czyli w obydwóch przypadkach to cyfry nie parzyste czy to aby napewno tylko zbieg okoliczności.
Liczba postów też. Trzeba się gościowi przyjrzeć...
suhy-19 napisał(a):Zaraz zrobicie ze mnie jeszcze jakiegos ciapatego imigranta
I prowokuje jeszcze!
-
kravec - Administrator
bo pewnie ma ten rodzaj zboczenia co się nazywa fetysz albo sado maso. ogłupi Cię gazem i zanim się obejrzysz będziesz miał piłkę w gębie i coś w doopie.
BTW jestem pod wrażeniem jak czester przeszukuje forum i znajduje tych wszystkich pojebów. w dodatku jak czytam jego komentarz przed "zgłoszone" to nie mogę śmieję się jak głupi.
CzesterTX GOOD JOB. lepszy od inkwizycji
BTW jestem pod wrażeniem jak czester przeszukuje forum i znajduje tych wszystkich pojebów. w dodatku jak czytam jego komentarz przed "zgłoszone" to nie mogę śmieję się jak głupi.
CzesterTX GOOD JOB. lepszy od inkwizycji
black matt=grey (color by honda)
-
lagiboy - Moderator
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość