Kilka spraw do przedyskutowania
zastanawiam się co się dzieje z BG. ktoś ma z nim kontakt?
pytam przez zasadność utrzymywania go jako moderatora, skoro się nie pojawia. w następstwie dobrania innego "użyszkodnika".
				pytam przez zasadność utrzymywania go jako moderatora, skoro się nie pojawia. w następstwie dobrania innego "użyszkodnika".
(...) Jeżeli w CV napiszesz "2012-2014: sommelier - freelancer" to nikt się nie domyśli, że dwa lata chlałeś z rozpaczy po utracie poprzedniej pracy.
			- 

madcap
- Administrator
Praca pany Praca  Pisałem to już wcześniej, że na tą chwile nie mam możliwości moderowania forum tak jak kiedyś
 Pisałem to już wcześniej, że na tą chwile nie mam możliwości moderowania forum tak jak kiedyś  Mogę z doskoku od czasu do czasu coś tam uprzątnąć...
 Mogę z doskoku od czasu do czasu coś tam uprzątnąć...
				 Pisałem to już wcześniej, że na tą chwile nie mam możliwości moderowania forum tak jak kiedyś
 Pisałem to już wcześniej, że na tą chwile nie mam możliwości moderowania forum tak jak kiedyś  Mogę z doskoku od czasu do czasu coś tam uprzątnąć...
 Mogę z doskoku od czasu do czasu coś tam uprzątnąć..."ZX-10R" Ninja 2008  | http://bikepics.com/members/blackzx10r/
			- 

Black-Ghost
- VIP Ścigacz.pl
profile.php?mode=viewprofile&u=103958  Czytac regulaminu nie potrafi ale umiescic reklame w profilu jak najbardziej.
				Tysiąc serc jedno bicie one direction ponad życie
			- 

rosiboj
- Moderator
- 

rosiboj
- Moderator
- 

kravec
- Administrator
viewtopic.php?t=103618 
Pisał ktoś inviemu by ogarnął z tymi 'przecinkami' ?
słowo typu zapierdalać chyba nie jest stosowne na publiczne forum.. Zresztą pkt 8 regulaminu.
Dobra iviemu napisałem pw, powiedział, że ogarnie się w miarę.
Druga sprawa Senek.
Rozumiem, że po kilku sprzeczkach z weteranami forumowymi nie pałasz sympatią itd, no ale prosiłbym jednak o nie pisanie komentarzy pod postem w stylu
"a widzę, że nowy moderator też oblatany" - takie uwagi to tutaj albo pw. Chodź nie wiem do jakiego moderatora była ta uwaga. Chyba andy.
				Pisał ktoś inviemu by ogarnął z tymi 'przecinkami' ?
słowo typu zapierdalać chyba nie jest stosowne na publiczne forum.. Zresztą pkt 8 regulaminu.
Dobra iviemu napisałem pw, powiedział, że ogarnie się w miarę.
Druga sprawa Senek.
Rozumiem, że po kilku sprzeczkach z weteranami forumowymi nie pałasz sympatią itd, no ale prosiłbym jednak o nie pisanie komentarzy pod postem w stylu
"a widzę, że nowy moderator też oblatany" - takie uwagi to tutaj albo pw. Chodź nie wiem do jakiego moderatora była ta uwaga. Chyba andy.
Zastrzeżenia na PW.
			- 

Boshi
- VIP Ścigacz.pl
Chce sie pochwalic ale jeszcze zawczesnie wiec musze czekac .... Ehh. Szykuje sie zmiana nicka
Update: oficjalnie juz chyba czas na Rosidad
Trzeba zwolnic rosiboj dla mlodszego pokolenia
				Update: oficjalnie juz chyba czas na Rosidad
Trzeba zwolnic rosiboj dla mlodszego pokolenia

Tysiąc serc jedno bicie one direction ponad życie
			- 

rosiboj
- Moderator
kravec napisał(a):http://forum.scigacz.pl/viewtopic.php?p=993758#993758
Andy czemu to zgłosiłeś?
Nawet nie wiem czy zglaszalem, z regoly zglaszam tylko Jakis spam.

| | https://www.youtube.com/channel/UCIhJl1 ... TGw/videoskuluem123 napisał(a):...Nie da się zrobić przekrętu w urzędzie ?
- andy7
- Moderator
dolaczam sie do gratkow

| | https://www.youtube.com/channel/UCIhJl1 ... TGw/videoskuluem123 napisał(a):...Nie da się zrobić przekrętu w urzędzie ?
- andy7
- Moderator