Offtop dla Vip'ów
Zuch chlopak !
Na slonnych bylem. Zjezdzalem juz i nadzialem sie akurat minite po wypadku. Gosc wjechal na kole ktmem w goscia na z1000 jak zawracal. Ktm zlamany w pol. Gosc noga w kolanie wygieta dziwnie i jeczy. Ten z z1000 sztywny, tylko palcami u reki poruszal. Masakra widok, az mi sie jechac odechcialo a tu jesxcxe przede mna z soliny 130 km...
Na slonnych bylem. Zjezdzalem juz i nadzialem sie akurat minite po wypadku. Gosc wjechal na kole ktmem w goscia na z1000 jak zawracal. Ktm zlamany w pol. Gosc noga w kolanie wygieta dziwnie i jeczy. Ten z z1000 sztywny, tylko palcami u reki poruszal. Masakra widok, az mi sie jechac odechcialo a tu jesxcxe przede mna z soliny 130 km...
-
Krmtzzz - VIP Ścigacz.pl
Vergon, u mnie wszystkie błyskają na czerwono, nigdy nie widziałem innych... Dzisiaj wracając ze szkoły oszukałem przeznaczenie
Jechałem sobie grzecznie w okolicach 80-90kmh, wyprzedził mnie gośc alfą 147, naprawde ładną, do sprzedania. Nie mineło pięc minut i wziął sarnę na maske 

They won't get me. they won't get me, they will never cease to try!
-
ASR1927 - Moderator
Jak spędzacie majówkę? Ja lecę na moto z plecakiem do wrocka, najprawdopodobniej od czwartku wieczorem do niedzieli będę zwiedzał okolice wrocka albo leżał z*** gdzieś na rynku...
DUŻO GAZU I SPRZĘGŁO OD RAZU! 

-
melvin - PierwszyOkrutny
Krmtzzz napisał(a):Zuch chlopak !
Widziałeś? I nawet stacji benzynowej nie potrzeba

Watch out, we got a badass over here!
-
Walenty - Moderator
melvin napisał(a):Jak spędzacie majówkę? Ja lecę na moto z plecakiem do wrocka, najprawdopodobniej od czwartku wieczorem do niedzieli będę zwiedzał okolice wrocka albo leżał z*** gdzieś na rynku...
odwiedze Cie w tym wroclawiu

aprilia RSV4
-
suhy-19 - Moderator
http://trail.pl/poi/serpentyny-pomiedzy ... wa-woloska
Sporo ostrych zakretow pod gore. Na dole wszyscy zawracaja tak samo na gorze i sie napierdziela. Na dole gosc zawracal a tamten w niego na kole wyjebal.
Sporo ostrych zakretow pod gore. Na dole wszyscy zawracaja tak samo na gorze i sie napierdziela. Na dole gosc zawracal a tamten w niego na kole wyjebal.
-
Krmtzzz - VIP Ścigacz.pl
Walenty napisał(a):suhy-19 napisał(a)::lol:
A co Ty zrobiłeś?
tak nie zdjąłem moto ze stojaka

aprilia RSV4
-
suhy-19 - Moderator