odświeżenie listy moderatorów
że co?
Invi?
melvin, zakładam, że to był dowcip
na temat Andy7 nie wiem
Invi?
melvin, zakładam, że to był dowcip
na temat Andy7 nie wiem
(...) Jeżeli w CV napiszesz "2012-2014: sommelier - freelancer" to nikt się nie domyśli, że dwa lata chlałeś z rozpaczy po utracie poprzedniej pracy.
-
madcap - Administrator
nie przeczę, że ostatnimi czasy brak mi nieco czasu.
jeszcze z miesiąc ta sytuacja potrwa.
sorry, ale dział prawo wymaga opanowania i wiedzy w tym zakresie.
a obu cech Inviemu brakuje.
jeszcze z miesiąc ta sytuacja potrwa.
sorry, ale dział prawo wymaga opanowania i wiedzy w tym zakresie.
a obu cech Inviemu brakuje.
(...) Jeżeli w CV napiszesz "2012-2014: sommelier - freelancer" to nikt się nie domyśli, że dwa lata chlałeś z rozpaczy po utracie poprzedniej pracy.
-
madcap - Administrator
na razie nie widzę - po postach - osoby, która mogłaby nadzorować ten dział.
-
madcap - Administrator
Invi na prawo- NIE , jego wiedza dotycząca przepisów jest lekko mówiąc dość na niskim poziomie.
Apropo mnie, to też jak pisałem (zresztą już od dawna), że słabo u mnie z aktywnością ostatnimi czasy. Teraz studia się zaczeły to mam nadzieję mieć więcej czasu wieczorami( tak wiem dziwne, wakacje nie mieć czasu a na studiach mieć )
Apropo mnie, to też jak pisałem (zresztą już od dawna), że słabo u mnie z aktywnością ostatnimi czasy. Teraz studia się zaczeły to mam nadzieję mieć więcej czasu wieczorami( tak wiem dziwne, wakacje nie mieć czasu a na studiach mieć )
Zastrzeżenia na PW.
-
Boshi - VIP Ścigacz.pl
spróbować można.
sugeruję jednak wpierw złapać z nim kontakt
sugeruję jednak wpierw złapać z nim kontakt
-
madcap - Administrator
Witam wszystkich
tak jak juz Leff po czesci przedstawil, na codzien zajmuje sie w Niemczech nauka jazdy kat. BE oraz A.
Jak czas pozwala to lubie posmigac aktwnie po roznego rodzaju gorkach.
pozdro
Andrzej
tak jak juz Leff po czesci przedstawil, na codzien zajmuje sie w Niemczech nauka jazdy kat. BE oraz A.
Jak czas pozwala to lubie posmigac aktwnie po roznego rodzaju gorkach.
pozdro
Andrzej
| | https://www.youtube.com/channel/UCIhJl1 ... TGw/videoskuluem123 napisał(a):...Nie da się zrobić przekrętu w urzędzie ?
- andy7
- Moderator
przypominam, że każdy moderator niejako z urzędu dostaje członkostwo w klubie małego pisiora.
więc wypada zajrzeć i w odpowiednim temacie się przywitać
a co zj***bię świeże mięsko
więc wypada zajrzeć i w odpowiednim temacie się przywitać
a co zj***bię świeże mięsko
-
madcap - Administrator
ok
czas odświeżyć listę.
po kolei zgłaszać się i kto jaki ma dostępny.
czas odświeżyć listę.
po kolei zgłaszać się i kto jaki ma dostępny.
-
madcap - Administrator
Nie chce sie uskarzac,
tyle, ze jak przegladam tematy i widze czasami co se dzieje to troche zgrzetym zebami, ze co najwyzej majac moda moge Wam zameldowac co jednak trwa.
Przemyslcie o rozszerzeniu uprawnien
pozdrp
tyle, ze jak przegladam tematy i widze czasami co se dzieje to troche zgrzetym zebami, ze co najwyzej majac moda moge Wam zameldowac co jednak trwa.
Przemyslcie o rozszerzeniu uprawnien
pozdrp
| | https://www.youtube.com/channel/UCIhJl1 ... TGw/videoskuluem123 napisał(a):...Nie da się zrobić przekrętu w urzędzie ?
- andy7
- Moderator
Ja mam chyba wszystkie działy pod kontrolą. Ale najczęściej zaglądam do Moto, off, akces, mech, hp.
Kaii na moda! Albo od razu admina!
Kaii na moda! Albo od razu admina!
,,De gustibus non est disputandum"(łac.)-O gustach się nie dyskutuje.
-
Landryss25 - VIP Ścigacz.pl