Rieju rs2 matrix tylko 65 km/h
• Strona 1 z 1
Rieju rs2 matrix tylko 65 km/h
Witam bardzo serdecznie wszystkich motocyklistów oraz pasjonatów, otóż zwracam sie do was o pomoc gdyż mam problemik z moim motorkiem rieju rs2 matrix 50 am6 rocznik 2006. Kupiłem go nie dawno , miał niska kompresje silnika , koles mu wymienił cylinder na 50 podobno dobrej marki . Po tym wszystkim zacząłem jeździć i zaczynać przygodę z motocyklami
i niestety mam problem, moje rieju leci tylko ok. 64 km/h . Nie wiem co mu dolega . Moze jakies blokady ? Wydech mam nie seryjny , chyba jakaś yamaha xr5 lub cos podobnie , jezeli bedzie to miało znaczenie to sie upewnie co tam pisze na tłumiku
prosze o pomoc

Rieju rs2 matrix
- Przemo3134
- Świeżak
Rieju RS2 to nie motocykl a motorower, wiÄ™c trochÄ™ dziaÅ‚ nie ten. Baj de Å‚ej, motorower to jednoÅ›ladowy lub dwuÅ›ladowy pojazd, posiadajÄ…cy dwa, trzy lub cztery koÅ‚a jezdne, wyposażony w silnik spalinowy o pojemnoÅ›ci do 50 cm³ lub silnik elektryczny o mocy nie wiÄ™kszej niż 4 kW, którego konstrukcja ogranicza prÄ™dkość jazdy do 45 km/h. Ciesz siÄ™ i tak ciÅ›niesz 20km/h wiÄ™cej niż pozwalajÄ… Ci przepisy
.

Raz motór byl chory i leżał w łóżeczku.
I przyszedł pan doktor "Co jest motóreczku?"
"Ach lagi mam krzywe i ogon złamany
i wgniotkę na baku i przód rozje..ny"
I przyszedł pan doktor "Co jest motóreczku?"
"Ach lagi mam krzywe i ogon złamany
i wgniotkę na baku i przód rozje..ny"
-
Glenroy - Moderator
Re: Rieju rs2 matrix tylko 65 km/h
Przemo3134 napisał(a):moje rieju leci tylko ok. 64 km/h.
DzwoniÄ™ po gliny.

Watch out, we got a badass over here!
-
Walenty - Moderator
• Strona 1 z 1
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 24 gości