Co tam Panie w polityce?
CzesterTX napisał(a):Jestem zadeklarowanym rasistą i homofobem. Muslimów napierrdalałbym z przyjemnością, ale póki co w moim mieście ich nie widać. Jak się zaczną za bardzo panoszyć, to skinheadzi, kibole i wszelkiej maści narodowcy chętnie się nimi odpowiednio zajmą. Wszak mentalnie nie odbiegamy od Rosji aż tak daleko.
Polityka naszego rządu jest prounijna (czyt. proniemiecka). Ta cała muslimska swołocz będzie u nas mieć jak pączki w maśle. Policja będzie gnębić tych samych obywateli, którzy będą płacić coraz większe podatki aby utrzymać islamskich nierobów.
Rasistą wielkim nie jestem - tylko takim przeciętnym jak to każdy statystyczny Polak

Byłm kilka razy we Francji i widziałem jak się tam muslimy panoszą. Oni się nie dostosowywują - to do nich się trzeba dostosowac we własnym kraju.
Kolega Francuz mi opowiadał, że nawet w szkole na stołówce dzieciom się już wieprzowiny nie serwuje, bo to uraża uczucia religijne muslimów.
Nam potrzeba takiego Orbana, który weżmie wszystkich za mordę a nie posranych partii politycznych wiecznie ze sobą walczących o koryto zamiast coś dla ludu zrobić.
-
bryk77 - Stały bywalec
CzesterTX napisał(a):Jestem zadeklarowanym rasistą i homofobem. Muslimów napierrdalałbym z przyjemnością, ale póki co w moim mieście ich nie widać. Jak się zaczną za bardzo panoszyć, to skinheadzi, kibole i wszelkiej maści narodowcy chętnie się nimi odpowiednio zajmą. Wszak mentalnie nie odbiegamy od Rosji aż tak daleko.
A w mieście obok już są

Simson s51 jest, Jawa 350 typ.632 jest
-
cioracz - Mieszkaniec forum
jako komentarz
http://www.cda.pl/grafika/147148f6
Jak sądzicie, co jest bardziej prawdopodobne: demokracja w Syrii czy szariat w Paryżu?
http://www.cda.pl/grafika/147148f6
Jak sądzicie, co jest bardziej prawdopodobne: demokracja w Syrii czy szariat w Paryżu?
(...) Jeżeli w CV napiszesz "2012-2014: sommelier - freelancer" to nikt się nie domyśli, że dwa lata chlałeś z rozpaczy po utracie poprzedniej pracy.
-
madcap - Administrator
Na szczescie PSL jest w granicach bledu statystycznego, a pojawily sie plotki ze to KORWIN wejdzie, a psl jednak nie. Daj boze zeby te lizodupy i sprzedajne dzifki nie weszly. Miejmy nadzieje ze to koniec PSL i w koncu prokuratura bedzie mogla dzialac przeciwko panu Buremu, bo jak na razie jego kolesie nie chcieli mu immunitetu uchylic.
-
Krmtzzz - VIP Ścigacz.pl
Kto kupił już bilet na zachód łapka w górę! 

,,De gustibus non est disputandum"(łac.)-O gustach się nie dyskutuje.
-
Landryss25 - VIP Ścigacz.pl
To było w formie żartu.
Sam nie planuję emigracji bo raczej nigdzie nie będzie mi lepiej niż tu. Gorzej raczej nie będzie ale wątpię żeby coś się poprawiło. Nasz kraj od dawna tonie w dennych przepisach utrudniających rozwój przedsiębiorstw i życie szarego obywatela. Albo podatki za nic np. PCC czy sztucznie utrzymywane państwowe instytucje które są studnią bez dna. Długo można by wymieniać co jest nie tak.
Przynajmniej po wyborach można przynajmniej się trochę pośmiać (lepsze to niż płakać). Np. z ludzi którzy wierzą że płaca minimalna zostanie podniesiona. Nawet jeśli tak, to mało kto zobaczy te pieniądze u siebie na koncie. Przedsiębiorca na pewno nie dołoży z własnej kieszeni tylko będzie kombinował jak to obejść. Ale ludzie pewnych spraw nie rozumieją.
Nie wiem co musiało by się stać żeby to uległo zmianom. Wojna i budowa kraju od nowa? Choć to nie wykluczone bo jak Jarek zacznie za głośno szczekać o Smoleńsku, Władek może się zdenerwować.

Sam nie planuję emigracji bo raczej nigdzie nie będzie mi lepiej niż tu. Gorzej raczej nie będzie ale wątpię żeby coś się poprawiło. Nasz kraj od dawna tonie w dennych przepisach utrudniających rozwój przedsiębiorstw i życie szarego obywatela. Albo podatki za nic np. PCC czy sztucznie utrzymywane państwowe instytucje które są studnią bez dna. Długo można by wymieniać co jest nie tak.
Przynajmniej po wyborach można przynajmniej się trochę pośmiać (lepsze to niż płakać). Np. z ludzi którzy wierzą że płaca minimalna zostanie podniesiona. Nawet jeśli tak, to mało kto zobaczy te pieniądze u siebie na koncie. Przedsiębiorca na pewno nie dołoży z własnej kieszeni tylko będzie kombinował jak to obejść. Ale ludzie pewnych spraw nie rozumieją.
Nie wiem co musiało by się stać żeby to uległo zmianom. Wojna i budowa kraju od nowa? Choć to nie wykluczone bo jak Jarek zacznie za głośno szczekać o Smoleńsku, Władek może się zdenerwować.
,,De gustibus non est disputandum"(łac.)-O gustach się nie dyskutuje.
-
Landryss25 - VIP Ścigacz.pl
Senek im bardziej zastanawiam się (patrząc na ostatnie 20 lat), tym bardziej odnoszę wrażenie, że w przypadku PIS-u pod otoczką "patriotyzmu i religijności" w istocie siedzi anarchizm.
I jesli chodzi o ugrupowanie Kukiza zaczynam odnosić mimo, że działają bardzo krotko, bardzo podobne wrażenie.
I jesli chodzi o ugrupowanie Kukiza zaczynam odnosić mimo, że działają bardzo krotko, bardzo podobne wrażenie.
(...) Jeżeli w CV napiszesz "2012-2014: sommelier - freelancer" to nikt się nie domyśli, że dwa lata chlałeś z rozpaczy po utracie poprzedniej pracy.
-
madcap - Administrator
senekkorzenna napisał(a):Niestety następne cztery lata zmarnowane![]()
Prawdopodobnie nie dożyję już jakiś pozytywnych przeobrażeń.
Uffffff, a juz myslalem, ze o studiach mowiles

| | https://www.youtube.com/channel/UCIhJl1 ... TGw/videoskuluem123 napisał(a):...Nie da się zrobić przekrętu w urzędzie ?
- andy7
- Moderator
ruskie pewnie i przekroczyły granice ale turki mocno to naciągają. jak mogli ostrzegać 10x co 5 min jak przelot nad ich terytorium zajął kilka sekund ?
- stareRadio
- Świeżak
Akurat u mnie ostatnio widuję sporo wojskowych konwojów ale dziś miał jakieś 300-400m, Humwee, transportery i ciężarówki więc też chłopaki się mobilizują.stareRadio napisał(a):ruskie pewnie i przekroczyły granice ale turki mocno to naciągają. jak mogli ostrzegać 10x co 5 min jak przelot nad ich terytorium zajął kilka sekund ?
-
SpeedyGonzales - Mieszkaniec forum
lagiboy napisał(a):rzygać już mi się chce w Anglii od tej Anglii..
Oby więcej takich Polaków. To się chwali. Powinni Was wszystkich stamtąd pogonić w diabły.
Wypadki chodzą po ludziach, ludzie po wypadkach nie zawsze.
-
Czester - Administrator