Offtop dla Vip'ów
Gdyby 2 wypadała to pewnie wstawałaby z gazu na 3
Mój prototyp blokady do moto z każdym dniem dostaje kolejny etap prac i powiem Wam, że wszystko wskazuje na to, że będzie wy*ebany w techno i będzie najlepszą stacjonarną blokadą do motocykla jaka jest dostępna poza AC i mówię to całkiem serio
Zamówienia zbieram na PW
Mój prototyp blokady do moto z każdym dniem dostaje kolejny etap prac i powiem Wam, że wszystko wskazuje na to, że będzie wy*ebany w techno i będzie najlepszą stacjonarną blokadą do motocykla jaka jest dostępna poza AC i mówię to całkiem serio
Zamówienia zbieram na PW
-
Vergon - VIP Åšcigacz.pl
Każdy "woli" AC, ale:
1- często cena AC to 1/4 wartości motocykla, który mimo to nadal stanowi łakomy kąsek i jest "chodliwy".
2- ceny AC na jednoślady są poebane i nieadekwatne do wartości sprzętu w porównaniu z AC na samochody.
3- j.w.
1- często cena AC to 1/4 wartości motocykla, który mimo to nadal stanowi łakomy kąsek i jest "chodliwy".
2- ceny AC na jednoślady są poebane i nieadekwatne do wartości sprzętu w porównaniu z AC na samochody.
3- j.w.
-
Vergon - VIP Åšcigacz.pl
Walenty napisał(a):andy7 napisał(a):Wlasnie z rozmowy kwalifikacyjnej wrocilem.
ZadzwoniÄ…, ale nie spytali o numer?
Numer spisal,
zadzwonic mam do nich ja, dzisiaj, mam podac tylko ´jaka mam klausule rozwiazania umowy, bo obowiazuje mnie Termin wypowiedzenia 30 dni.
Problemem jest tylko, ze jak zwykle bede mial malo godzin wiec chcialbym zalatwic to tak abym za porozumieniem stron mogl pracowac przez Jakis tam czas dla jednej i drugiej firmy.
| | https://www.youtube.com/channel/UCIhJl1 ... TGw/videoskuluem123 napisał(a):...Nie da się zrobić przekrętu w urzędzie ?
- andy7
- Moderator
Vergon napisał(a):Każdy "woli" AC, ale:
3- j.w.
Tak z ciekawosci dla porownania, ile konkretnie ci zaproponowali? Ludzie czesto tworza mity o AC ze niewiadomo ile to posztuje, np za auto warte 50K 800 pln wydaje sie uczciwe, nie wiem jak z motocyklami dlatego pytam. Ja za swoj np place wcale niemalo ale nie musze sie o nic pocic, ja wjade w sciane, wstane, otrzepie sie i to tyle z moich zmartwien. Jedyna rzecz jaka mnie wkurza to wandalizm, bo jak mi ktos zrobi kreche czy urwie lusterko to z ubezpieczenia sie nieoplaca, a naprawa tania nie jest.
Tysiąc serc jedno bicie one direction ponad życie
-
rosiboj - Moderator
Mi za moto warte ~20k zaproponowali jakieś 3500, kumplowi za SC59 ~24k około 4000. To poyebane.
Jak słucham ile ludzie płaca za AC na moto i samochód to mniej więcej zazwyczaj wygląda to tak, że na moto jest ~2x droższe.
800zł za auto warte 50k to śmieszne pieniądze, nawet tysiąc więcej byłoby akceptowalną stawką.
Jak słucham ile ludzie płaca za AC na moto i samochód to mniej więcej zazwyczaj wygląda to tak, że na moto jest ~2x droższe.
800zł za auto warte 50k to śmieszne pieniądze, nawet tysiąc więcej byłoby akceptowalną stawką.
-
Vergon - VIP Åšcigacz.pl
Ostatnio mamuska robila OC i AC na 7emke F01. WYszlo chyba 8 tys. Co przy wartosci około 300+ tys. jest niczym. Na auta AC sa tanie, na moto sa okropnie drogie. Niestety zbyt duze ryzyko kradziezy i uszkodzenia
-
Krmtzzz - VIP Åšcigacz.pl
Z tą wyceną wartości to kurwicy można dostać w skarbowym okazuje się, że moto ma taką wartość, że najchętniej sprzedałbym je za tyle hajsu bez zastanowienia babie w okienku a w ubezpieczalni okazuje się że to jednak stary bubel warty połowę tego co w skarbowym.
Cytując klasyka "jakby mi ktoś w mordę dał"...
Cytując klasyka "jakby mi ktoś w mordę dał"...
-
Vergon - VIP Åšcigacz.pl
Leg1oN napisał(a):zna sie ktoś dość dobrze na blacharce i lakiernictwie? bym miał małe pytanie..
Mimo wszystko zapytaj.
Jak korzystam z usług jednego i drugiego, to zazwyczaj dobrze pilnuję.
Watch out, we got a badass over here!
-
Walenty - Moderator
musisz go wywolac w hyde parku, troszke jak CB radio, wazne abys uzyl slow kluczowych w poscie czyli , aby wywolac CzesterTX piszec cokolwiek i wplatasz "Masturbacja" "Bicek" - powinno zadzialac
Tysiąc serc jedno bicie one direction ponad życie
-
rosiboj - Moderator
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości