POWITALNIA Jestes nowy? Przywitaj sie, przedstaw tutaj
Siemka Jestem Ewa i mieszkam w woj. Lubelskim. W tej chwili nie mam ani prawka ani moto(niestety). Planuję zrobić prawo jazdy za 2 lata, gdy skończę 18lat. Co tu dużo mówić, jeszcze raz witam.
LwG dla wszystkich
LwG dla wszystkich
- Headstrong
- Świeżak
Witam wszystkich, narazie nie jeźdźę bo połamałem się na ... rowerze, ale prawko jest i na bank będzie to honda, prawdopodobnie CBR 600 RR.
Kawasaki wyrzuć w krzaki, Suzuki - same stuki, Yamaha - fortepiany, ja miłością do Hondy pijany.
- fasterandfaster
- Świeżak
Witam
Ma na imię Dominik i pochodzę z Opolszczyzny. Moja przygoda z motocyklami zaczęła sie jakies 15 lat temu gdy znajomy przewiózł mnie na wysłużonym olejaku gsxr 750, pozniej przy okazji robienia prawka zrobiłem na A, dłuuuuga przerwa z powodu innych priorytetów i w końcu 4 lata temu bandit 600, przygoda z baditem został zakończona miesiąc temu przez panią skręcającą w lewo Golfem... teraz jestem na etapie poszukiwania nowego moto.
Ma na imię Dominik i pochodzę z Opolszczyzny. Moja przygoda z motocyklami zaczęła sie jakies 15 lat temu gdy znajomy przewiózł mnie na wysłużonym olejaku gsxr 750, pozniej przy okazji robienia prawka zrobiłem na A, dłuuuuga przerwa z powodu innych priorytetów i w końcu 4 lata temu bandit 600, przygoda z baditem został zakończona miesiąc temu przez panią skręcającą w lewo Golfem... teraz jestem na etapie poszukiwania nowego moto.
- geko123
- Świeżak
Witam,
Zagapiłem się solidnie i nie zdążyłem się jeszcze przywitać. Dawid, 87 rocznik, Końskie. Przygoda z moto zaczęła się w tym roku choć planowana od zawsze. Tak szczerze to można powiedzieć, że przesiadłem się z Rometa Komara na Yamahę FZ6N S2 - 2008 r. Jest u mnie od lipca, we wrześniu zdałem prawko na A a teraz przygotowujemy się na zimę bo już raczej się nie polata. Spodobała mi się wizualnie od pierwszego wejrzenia, pod względem mocy/przyspieszenia więcej nie potrzebuje a nawet nie korzystam pewnie ze wszystkich jej możliwości.
Tyle o mnie chyba;)
Zagapiłem się solidnie i nie zdążyłem się jeszcze przywitać. Dawid, 87 rocznik, Końskie. Przygoda z moto zaczęła się w tym roku choć planowana od zawsze. Tak szczerze to można powiedzieć, że przesiadłem się z Rometa Komara na Yamahę FZ6N S2 - 2008 r. Jest u mnie od lipca, we wrześniu zdałem prawko na A a teraz przygotowujemy się na zimę bo już raczej się nie polata. Spodobała mi się wizualnie od pierwszego wejrzenia, pod względem mocy/przyspieszenia więcej nie potrzebuje a nawet nie korzystam pewnie ze wszystkich jej możliwości.
Tyle o mnie chyba;)
"...na polu nawierzchni rządzą milimetry..."
-
dawidbud1 - Świeżak
Siemako Jestem jak mówi nick Łukasz obecnie szukam pracy by kupić sobie motocykl dokładnie CBR f4i
o coś takiego mam na tapecie
http://imgur.com/nX2ZVV0 (otwórz link)
ale jak pewnie większości miała ten problem rodzina jest przeciw ale zamierzam po poszukaniu pracy odkładać kasę i po woli kupować strój w tym samy czasie prawko a potem moto
jak bym kupił od razu kufer:D turystyk nie chodzi mi o szybko jazdę bo nawet samochodem jadę wolno chodź mogę bardzo szybko a jechać wole woniej wyznaje zasadę wolniej a bezpieczniej\ bez pośpiechu \ na spokojnie taki z mnie człowiek lata mam 24 prawko B od 3lat i 7 miesięcy zero mandatów
o coś takiego mam na tapecie
http://imgur.com/nX2ZVV0 (otwórz link)
ale jak pewnie większości miała ten problem rodzina jest przeciw ale zamierzam po poszukaniu pracy odkładać kasę i po woli kupować strój w tym samy czasie prawko a potem moto
jak bym kupił od razu kufer:D turystyk nie chodzi mi o szybko jazdę bo nawet samochodem jadę wolno chodź mogę bardzo szybko a jechać wole woniej wyznaje zasadę wolniej a bezpieczniej\ bez pośpiechu \ na spokojnie taki z mnie człowiek lata mam 24 prawko B od 3lat i 7 miesięcy zero mandatów
-
komandos_Łukasz - Świeżak
Siemanko wszystkim. Mam na imie Mateusz, mieszkam w Łomży. Jestem w trakcie robienia A2 (teoria zdana za pierwszym, niestety na placu juz tak dobrze mi nie poszlo). Obecnie rozglądam się za jakąś maszyną, ale tyle tego jest, że sam nie mam pojęcia na co się zdecydowac. Pozdrawiam
Wataha znowu w grze
- kamikadze20063
- Świeżak
Witam wszystkich. Mam na imię Sylwester i mam 22 lata. Nabawilem się suzuki Sv650N 2004. które czeka w garażu. Jest to mój pierwszy poważny motocykl, wcześniej jakies skutery i... Motorynka:-D długo zastanawiałem się jaki motocykl kupić, myślałem o chopper, później myślałem o gs-ie 500, hondzie Cb500 aż wybór padł na suzuki Sv650N. Dlaczego taki wybór? Trochę miałem obawy bo to jednak 650 ale przekonały mnie inne aspekty jak moc, na niej mi nie zależało. Jest 'szosowo turystyczny', piękny, jest na wtrysku i ma doskonałe opinie jeśli chodzi o awaryjność. Nie zależało mi na mocy lecz wydawał mi się nowocześniejszy I głównie dlatego go wybrałem. miejmy nadzieje że sobie poradzę i będę się nim jeszcze cieszyl:-) trochę się boję tej valki gdyż naczytalem się opinii, o blokowaniu koła na mokrym, zrywaniu przyczepności na zakrętach i bardzo wrażliwej manetce gazu. Wierzę jednak, że wszystko będzie ok i ogarnę to Bez problemu pozdrawiam użytkowników!
Suzuki sv 650N
- homer9999
- Świeżak