Offtop dla Vip'ów
Ciekawe ile takich gównianych tematów pod tytułem: ,,,sport na pierwsze moto", ,,sport do miasta", ,,nie umiem jeździć kupuję Erłana" będzie w przyszłym tygodniu. Ehh chyba znowu zostawię forum na 3-4 miesiące bo mnie już szlag z tą gimbazą intelektualną trafia
Motocykle sportowe są do jazdy sportowej, a nie do nauki.
-
SkoQ - VIP Ścigacz.pl
W grę wchodzi tylko gix i 636. Ale chyba wolę gixa. Jak sprzedam najpierw DRZ to będę celował w k6
Hornet-->929-->954-->DRZ 400 SM k6 | http://bikepics.com/members/sepo/
-
sepo - VIP Ścigacz.pl
Sepo a 636 03-04? wg mnie najlepsza 600cm od kawasaki (poza wersją zx6rr bo to słabe) Kawa ma kozacki zawias i hamulce a jak się człowiek pobawi w protetyka i dołoży kilka zębów to już w ogóle jest kozak no i raczej wolno traci na wartości.
DUŻO GAZU I SPRZĘGŁO OD RAZU!
-
melvin - PierwszyOkrutny
Magafaka co za nieudany dzień... rano bus mi się wysypał, czyli przymusowe wolne ale nie takie z siedzeniem na kanapie przed TV tylko trzeba zreanimowac fure. Padł czujnik na listwie wtryskowej, no to dzwonie kto ma na już i znalazł się w mieście 20km ode mnie. Lece, okazało się zupełnie co innego. Pozostało mi zjebac typa i szukam dalej, ok może byc w Wchu po 13, no to mam 3 godzinki wolnego, umyłem Vectre, posprzątałem chałupę po świętach, poleciałem Fazerem na wymianę przedniej opony (która leżała u mnie od kilku miesięcy do zaprzyjaźnionego ASO Yamaha ( nie dlatego że to ASO - po prostu znajomi). Kupiłem pilot road 4 z października 2014 roku używka. Pokusiłem się o używkę bo równie dobrze mogłem dostac nówkę z lutego 2014 (kupowałem w 2014). Co się okazało? Opona po założeniu dziurawa... Zdjęli ją, założyli mi BT021 i właściwie to dalej jestem bez opony bo na tym syfie nie chce jeździc. Trudno, poleciałem odebrac czujnik do Mastera, zawiozłem mechanikowi 40km ode mnie, bidok zdjął stary czujnik z listwy, wkręca nowy - nie pasuje... no szlag mnie trafił. W sumie bus mi jeździ ale gaśnie w czasie jazdy i bez plaka w rurę od powietrza nie odpali, wiec nie mogę go gasic. Wszystko fajnie gdybym nie był kurierem i nie gasił/zapalał auta co 10 minut
They won't get me. they won't get me, they will never cease to try!
-
ASR1927 - Moderator
636 05-06 jest jeszcze ciekawsza- Lepiej sie prowadzi, lepiej hamuje i ma żwawszy silnik Jedyna 600 na której jeździłem co wstała na 2 z gazu na gumę bez strzelania z klamki.
"ZX-10R" Ninja 2008 | http://bikepics.com/members/blackzx10r/
-
Black-Ghost - VIP Ścigacz.pl
Właśnie sobie uświadomiłem, o po co i dlaczego robimy takie wojny między markami ? Wiadomo, że każdy kocha to co ma w garażu, i uważa, że to jest najlepsze na świecie, ale wjeżdżamy czasami na inne modele kompletnie bez sensu Ehh ale pokoju na forum to chyba żaden z Nas nie dożyje
Motocykle sportowe są do jazdy sportowej, a nie do nauki.
-
SkoQ - VIP Ścigacz.pl
Gdyby nie to, ze MV 800 jest taka niewygodna ty chyba bym ja za wyglad lyknal !
Robote zmieniam, pare groszy wiecej bedzie
Wlasnie z rozmowy kwalifikacyjnej wrocilem.
Robote zmieniam, pare groszy wiecej bedzie
Wlasnie z rozmowy kwalifikacyjnej wrocilem.
| | https://www.youtube.com/channel/UCIhJl1 ... TGw/videoskuluem123 napisał(a):...Nie da się zrobić przekrętu w urzędzie ?
- andy7
- Moderator