Zobacz wątek - Kawasaki er6f z bardzo niskim przebiegiem
NAS Analytics TAG

Kawasaki er6f z bardzo niskim przebiegiem

Tutaj tylko zadajemy pytania o ocenę oferty motocykla, którą sobie upatrzyłeś. Dotyczy motocykli o pojemności większej niż 125 ccm.
_________

Kawasaki er6f z bardzo niskim przebiegiem

Postprzez Arek570 » 10/8/2015, 19:43

Sprzęt pod domem (40km), w regionie dużego wyboru nie ma. Sprowadzony z niemiec na życzenie klienta, podobno sprowadzający dostał zaliczkę, a kupujący wycofał się jeszcze przed obejrzeniem. Książka podobno jest (jeszcze nie byłem) ale bez wpisu z racji wieku, motocykl na gwarancji, niezarejestrowany. Jestem kompletnie nowy w temacie, zanim opłacę kogoś bardziej ogarniętego, poradźcie, czy warto interesować się motocyklem, który dłużej stał niż jeździł? Czy mogą wyniknąć z tego dodatkowe opłaty?

http://olx.pl/oferta/kawasaki-er6f-2014 ... 03b2cff914
Arek570
Świeżak

Postprzez Kaai » 10/8/2015, 20:00

tak, moglby byc problem gdyby moto stalo 3 lata, ale to rocnzik 2014, to moto pewnie stało tyle, ile stoja niektore sprzety po zimie. 557 km, powinien wygladac na nowke, siedznie nie zuzyte, manetki, sety, nic nie podrapane, bez rys, dziur.

sprawdz na jakich gumach te moto wyjezdzalo z salonu, tez powinien miec oryginalne i to w mega stanie (bo moze byc tak, ze przebieg cofniety a komplet gum zalozony nowych, ale innych niz byc powinny). łańcuch tak samo powinien wygladać praktycznie idealnie.

jak masz tak blisko to podjedz bez pieniedzy i poogladaj dokladnie, czy wszystko wyglada jak salonowe
white/blue zipp pro 50
Bo Zabija Nas To Co Kochamy Najbardziej ;(
Kaai
Mieszkaniec forum

Postprzez Fugu » 10/8/2015, 20:11

Cena dziwnie niska.
Fugu
Mieszkaniec forum

Postprzez Arek570 » 10/8/2015, 20:28

Cena może wynikać z tego, że sprowadził dla kogoś i nie ma co z tym zrobić, a sezon powoli się kończy(mam nadzieję:). Ogólnie te kawki nie są jakoś mega drogie, tu trzeba parę zł na rejestrację, ubezpieczenie i trochę czasu na urzędy. Podobna cenowo oferta, która tak nie odstrasza jak ta pierwsza, niestety brak abs.
http://allegro.pl/kawasaki-er6f-650-201 ... 13448.html
Arek570
Świeżak

Postprzez A7 x » 11/8/2015, 06:24

40km, to faktycznie pod nosem, ja bym się nie zastanawiał, tylko podleciał i na miejscu zweryfikował.
Jeżeli gość faktycznie chce się szybko sprzętu pozbyć, to możesz jeszcze coś urwać z ceny, jeżeli wszystko będzie ok.
Co do drugiej oferty- brak abs-u moim zdaniem, to spory minus, ale to już sam musisz sobie odpowiedzieć, czy to dla Ciebie istotny problem, czy też nie.
A7 x
Świeżak

Powrót do Oceny ofert sprzedaży.