Mruganie Kierunkowskazów Rieju
• Strona 1 z 1
Mruganie Kierunkowskazów Rieju
Witam.
Planuje wymianę kierunkowskazów w moim Rieju rr 50 2003r. Lewe są rozbite i nie mrugają tylko świecą jak normalne światła. Chciałem zapytać jakie kierunkowskazy będą pasować? Czy zwykłe uniwersalne mają w sobie jakiś przerywnik czy musze kupić oryginalne kierunki od Rieju.
* Jeśli zły dział to przepraszam.

Planuje wymianę kierunkowskazów w moim Rieju rr 50 2003r. Lewe są rozbite i nie mrugają tylko świecą jak normalne światła. Chciałem zapytać jakie kierunkowskazy będą pasować? Czy zwykłe uniwersalne mają w sobie jakiś przerywnik czy musze kupić oryginalne kierunki od Rieju.
* Jeśli zły dział to przepraszam.

- BartekRieju
- Świeżak
Re: Mruganie Kierunkowskazów Rieju
BartekRieju napisał(a):Witam.![]()
Planuje wymianę kierunkowskazów w moim Rieju rr 50 2003r. Lewe są rozbite i nie mrugają tylko świecą jak normalne światła.
Muszą być wszystkie sprawne, inaczej przerywacz na daną stronę nie będzie pracował jak należy.
-
SpeedyGonzales - Mieszkaniec forum
- BartekRieju
- Świeżak
Super forumowicz, pyta na forum a potem ma wszystkich gdzieś, więc straszna pyta z autora.
@Michał wykręć od kierunka żarówkę, zmiana napięcia spowoduje brak migania i świecenie ciągłe. Przynajmniej ja tak to zrozumiałem, bo jak ma rozbite to co by chciał, perpetum mobile?
@Michał wykręć od kierunka żarówkę, zmiana napięcia spowoduje brak migania i świecenie ciągłe. Przynajmniej ja tak to zrozumiałem, bo jak ma rozbite to co by chciał, perpetum mobile?
-
SpeedyGonzales - Mieszkaniec forum
No bo wlasnie nie wiem, skoro mowil ze swieca to wlasnie myslalem ze są rozbte ale np. Klosze. Bo jak zarowki to chyba by wgl nie swiecily. Dobra, kij z tym. Olał nas i to jest njwazniejsze 

Simson s51 jest, Jawa 350 typ.632 jest
-
cioracz - Mieszkaniec forum
• Strona 1 z 1
Powrót do Motocykle od 51 do 125 ccm - kategoria A1/B
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 2 gości