Offtop dla Vip'ów
senekkorzenna napisał(a):Cisza wszech obecna i czasem idzie się ze trzy godziny i nie spotkasz człowieka.
A tu nagle wpada 3 kolesi na crossówkach i tyle było z ciszy...
,,De gustibus non est disputandum"(Å‚ac.)-O gustach siÄ™ nie dyskutuje.
-
Landryss25 - VIP Åšcigacz.pl
Na slowacji pieknie. Uwielbiam tam jezdzic. Na nartach niestety nie mialem tam okazji, ale w lecie bylem kilka razy i jak nie lubie chodzic po polskich gorskich laskach to tam jest ekstra no i tak jak mowisz senek malo lhdzi i spokoj
-
Krmtzzz - VIP Åšcigacz.pl
Landryss25 napisał(a):senekkorzenna napisał(a):Cisza wszech obecna i czasem idzie się ze trzy godziny i nie spotkasz człowieka.
A tu nagle wpada 3 kolesi na crossówkach i tyle było z ciszy...
... a za nimi moher z linkami
Jak fenix z popiołów
-
miki1406 - VIP Åšcigacz.pl
Invi napisał(a):senekkorzenna napisał(a):Spotkanie wilka,jelenia,sarny a nad głowami latający kruk czy orzeł przedni to dopiero atrakcja.
Wilk i orzeł to może i jest jakaś atrakcja, ale reszta jest pospolita chyba w całej Polsce
http://youtu.be/2jAbD-LFmm4?t=25s
Watch out, we got a badass over here!
-
Walenty - Moderator
Ej powiedzcie mi, czy tylko mnie wkurwia jak ktoś neguje wasze zdanie nie mają argumentów tylko dlatego, że to zdanie jest Wasze ? Za stary jestem żeby się gnojami przejmować, ale coraz trudniej wykryć czy ktoś jest trollem czy zwyczajnie wyślizgnął się komuś z kocyka jak był mały
Motocykle sportowe sÄ… do jazdy sportowej, a nie do nauki.
-
SkoQ - VIP Åšcigacz.pl
A przylazł taki jeden na forum luckyluck i czego bym nie napisał, to od na odwrót, nie na temat bez merytoryki i argumentów, po prostu...pierdoli
-
SkoQ - VIP Åšcigacz.pl
Apropo zimy, to wlasnie jestem w Alpach. Dylemat, ze zapomnialem z domu lancuchow zabrac
Pech chcial, ze wczoraj zaczelo padac i nawalilo przez pol dnia pol metra na dach fury. O 17:00 po pol godzinie prob opuszczenia parkingu odsniezylem wszystko i zaparkowalem obok recepcji. Przez noc znowu nawalilo pol metra. Jak zjade na chate to moge fote wkleic.
Aaaaaa. i sie na wlasne zyczenie kontuzjowalem, po trzech dniach jazdy
Internetu tez ze wzgledu na pogde niema, przynajmniej tak w receocji mowia.
Pech chcial, ze wczoraj zaczelo padac i nawalilo przez pol dnia pol metra na dach fury. O 17:00 po pol godzinie prob opuszczenia parkingu odsniezylem wszystko i zaparkowalem obok recepcji. Przez noc znowu nawalilo pol metra. Jak zjade na chate to moge fote wkleic.
Aaaaaa. i sie na wlasne zyczenie kontuzjowalem, po trzech dniach jazdy
Internetu tez ze wzgledu na pogde niema, przynajmniej tak w receocji mowia.
| | https://www.youtube.com/channel/UCIhJl1 ... TGw/videoskuluem123 napisał(a):...Nie da się zrobić przekrętu w urzędzie ?
- andy7
- Moderator
Haha umówił się ze mną u mnie w mieście, chyba mnie bił będzie Dałem radę, bo na pw go musiałem mocno zdenerwować kiedy po jego 2 stronach skwitowałem, żeby sobie darował, bo nie jest dla mnie autorytetem.
Śmieszny człowieczek.
Zima jak jest śnieg to nie jest taka zła na desce mozna pojeździć
Śmieszny człowieczek.
Zima jak jest śnieg to nie jest taka zła na desce mozna pojeździć
-
SkoQ - VIP Åšcigacz.pl
senekkorzenna napisał(a):andy7 nie wiedział jak się pochwalić to pojechał tekstem o łańcuchach
A teraz zripostuję a u mnie w Luborzycy śniegu co kot napłakał i internet jest
He, he,
mi to sie tylko smiac dzisiaj rano chcialo, bo co niektorzy ze znajomych lancuchy wczoraj wieczorem pozakladali a dzis rano mimo tego wyjechac nie mogli.
| | https://www.youtube.com/channel/UCIhJl1 ... TGw/videoskuluem123 napisał(a):...Nie da się zrobić przekrętu w urzędzie ?
- andy7
- Moderator
Kiedy on ze Śląska gdzieś jest i niby jedzie coś załatwić do Rzeszowa i wstąpi po drodze
Na jak dla mnie pierdzielenie o szopenie, ale ja i tak będę na mieście w tych godzinach na spocie to czy on przyjedzie czy nie to mi wielkiej różnicy w planie dnia nie robi Tylko bawią mnie zagrywki rodem z początków co najwyżej szkoły średniej kiedy jak już się nie miało nic mądrego do powiedzenia na forum, czy to w jakiejś gierce to się straszyło w ten sposób... że Cię dorwę w realu Tylko że ja na forum raczej spokojny człowiek jestem, swoje zdanie mam i o swoje racje walczę słowem. Nawet jeśli by się ktoś stawił w co szczerze wątpię, to jednego strzała przeżyć można, a ja sobie gównem rąk nie brudzę
Na jak dla mnie pierdzielenie o szopenie, ale ja i tak będę na mieście w tych godzinach na spocie to czy on przyjedzie czy nie to mi wielkiej różnicy w planie dnia nie robi Tylko bawią mnie zagrywki rodem z początków co najwyżej szkoły średniej kiedy jak już się nie miało nic mądrego do powiedzenia na forum, czy to w jakiejś gierce to się straszyło w ten sposób... że Cię dorwę w realu Tylko że ja na forum raczej spokojny człowiek jestem, swoje zdanie mam i o swoje racje walczę słowem. Nawet jeśli by się ktoś stawił w co szczerze wątpię, to jednego strzała przeżyć można, a ja sobie gównem rąk nie brudzę
-
SkoQ - VIP Åšcigacz.pl
SkoQ napisał(a):A przylazł taki jeden na forum luckyluck i czego bym nie napisał, to od na odwrót, nie na temat bez merytoryki i argumentów, po prostu...pierdoli
Może mu panne zahaczyłeś gdzieś
Jak fenix z popiołów
-
miki1406 - VIP Åšcigacz.pl
Eeee no aż tak zalany to ja nie bywam żeby się byle czego łapać
Wybrał sobie taką datę i godzinę, że akurat spot mamy z lokalnego forum, no ale jego wola
Wybrał sobie taką datę i godzinę, że akurat spot mamy z lokalnego forum, no ale jego wola
-
SkoQ - VIP Åšcigacz.pl
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości