Trudne sprawy [+18]
Szukam ostatnio takich gratow do wsk. Troche na handel troche dla kumpli. No i tak ezdze po okolicznych wsiach i sie zawsze troche wypytam czy ktos kiedys mial jakas wsk czy cos w tym stylu. Wczoraj gadalem z gosciem ktory wywyiozl na zlom 2 wsk'i na pace od żuka jakies 2lata temu. Zuk tez poszedl na zyletki
Simson s51 jest, Jawa 350 typ.632 jest
-
cioracz - Mieszkaniec forum
suhy-19 napisał(a):jak pomysle co za lebka wywalilem na zlom to az plakac sie chce
mhmmmm cos mi mowi , ze ty chyba 30 nie widziales jeszcze wiec to chyba opowiesc w czasie terazniejszym
Tysiąc serc jedno bicie one direction ponad życie
-
rosiboj - Moderator
senekkorzenna napisał(a):cioracz napisał(a):To 30 to tak duzo? mi sie zdaje, ze starosc to od 50-ciu wiosen sie zaczyna
KopnÄ… ciÄ™ ktoÅ› kiedyÅ› w dupÄ™
Czytałem tego pierwszego posta rano. Miałem zwrócić uwagę świeżakowi na pewne rzeczy, ale machnąłem ręką. I to pewnie dlatego, że czekałem na tą odpowiedź
Watch out, we got a badass over here!
-
Walenty - Moderator
suhy-19 napisał(a):cioracz nie przesadzaj bo ja mam tylko 25 lat
Czyli już Ci bliżej niż dalej
Raz motór byl chory i leżał w łóżeczku.
I przyszedł pan doktor "Co jest motóreczku?"
"Ach lagi mam krzywe i ogon złamany
i wgniotkę na baku i przód rozje..ny"
I przyszedł pan doktor "Co jest motóreczku?"
"Ach lagi mam krzywe i ogon złamany
i wgniotkę na baku i przód rozje..ny"
-
Glenroy - Moderator
Czekanie na kartonik prawa jazdy tyle czasu to przegięcie. WORD ma 3 dni robocze na wyplucie z siebie informacji, ze zdałem, WK 9 dni robczych na przeprocesowanie bajzlu (sprawdzenia czy nie mam zakazu prowadzenie itd.) Wytwórnia papierów wartościowych 7 dni na druk... W Poniedziałek zdałem egzamin, a InfoCar twierdzi, ze kisi sie wszystko na tą chwilę w WPW.
--
Hans
każdy kto próbował kiedyś puścić cichacza w towarzystwie, ten wie jak operować sprzęgłem
Hans
każdy kto próbował kiedyś puścić cichacza w towarzystwie, ten wie jak operować sprzęgłem
-
Hans01 - Świeżak
-
suhy-19 - Moderator
dzisiaj po pracy, wyjeżdżam, leje, skrzyżowanie na drodze wewnętrznej jakieś 20 metrów od parkingu (opony zimne), skręcam w prawo 90 st, nawet nie muszę się zatrzymywać bo nic nie jedzie. odkręcam jeszcze w lekkim złożeniu zdecydowanie ale nie jak pojeb i kuźwa drift i zaraz potem high side. Nie wiem jakim cudem udało mi utrzymać w siodle ani nie wyglebić. podejżewam że jakiś tir zgubił trochę diesla albo oleju.
z innej beczki? kto z was grał w mario? https://www.youtube.com/watch?v=lFYIPmlXr7s
z innej beczki? kto z was grał w mario? https://www.youtube.com/watch?v=lFYIPmlXr7s
Ostatnio edytowano 8/5/2015, 20:05 przez lagiboy, Å‚Ä…cznie edytowano 1 raz
black matt=grey (color by honda)
-
lagiboy - Moderator
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości