Trudne sprawy [+18]
z tego wszystkiego Marcinie przydaje siÄ™ jedzynie symulator.
(...) Jeżeli w CV napiszesz "2012-2014: sommelier - freelancer" to nikt się nie domyśli, że dwa lata chlałeś z rozpaczy po utracie poprzedniej pracy.
-
madcap - Administrator
Madcap, ja się trochę obawiam egzaminu, bo przecież tych głupot nie zamierzam się uczyć....
Na samo "klikanie" znalazłem już sposób
Na samo "klikanie" znalazłem już sposób
<b>Life begins at 200km/h!!!!</b>
było gsx600f, było ZX12R , jest V-Strom 650 AK8
było gsx600f, było ZX12R , jest V-Strom 650 AK8
-
mar111cin - VIP Åšcigacz.pl
czlowiek mysli ze zatrzymuje sie do rutynowej kontroli a tu mu policjant wyjezdza z tekstem ze za szybko i bedzie 4pkt i 200zl :/ ale nie byłbym soba gdybym nie strolowal gliniarza podchodze do radiowozu a misiek ostro wpypisuje mandat. po chwili daje mi do podpisania mandat, a ja do niego ze kto mu powiedzial ze przyjmuje mandat
aprilia RSV4
-
suhy-19 - Moderator
-
Rolnik62 - Bywalec
suhy-19 napisał(a):czlowiek mysli ze zatrzymuje sie do rutynowej kontroli a tu mu policjant wyjezdza z tekstem ze za szybko i bedzie 4pkt i 200zl :/ ale nie byłbym soba gdybym nie strolowal gliniarza podchodze do radiowozu a misiek ostro wpypisuje mandat. po chwili daje mi do podpisania mandat, a ja do niego ze kto mu powiedzial ze przyjmuje mandat
Historia z soboty na niedziele w nocy (około 1-2):
Wróciłem z zza Rzeszowa o północy, wsiadłem na motur i poleciałem do swojej kobity (było 3 stopnie a mam do niej 50km...) żebyśmy rano już szybko ruszyli w trasę. Lecę sobie grzecznie 70-80kmh w zabudowanym, nagle widzę w lusterkach niebieskie światełka więc smutny i ze świadomością utraty paru stówek zjeżdżam na pobocze. Policjant podszedł i wywiązał się taki oto dialog:
- Dobry wieczór KMP Wałbrzych aspirant Jacek Xxxx (nie pamiętam nazwiska, stopnia też) czy zna pan...
- (zmarznięty) Czy możemy to załatwic w radiowozie?
- (uśmiechnięty od ucha do ucha) Proszę zabezpieczyc pojazd i zapraszam
Dałem dokumenty, tutaj opisałem historię jazdy do Rzeszowa, powrotu (po drodze się działo) i ogólnie pół życia mu nakreśliłem
- DokÄ…d pan jedzie?
- Do dziewczyny jadÄ™...
- (aspirant Jacek do kolegi) Widzisz Marek, stówę przegrałeś.
- ?
- Bo my się z kolegą założyliśmy dokąd jedziesz w środku nocy, ja mówie że do dziewczyny a Marek że zlotu wracasz
- A panowie też jeździcie w Policji na moto? (to była insignia a z tego co wiem to u nas byle komu tego nie dają jak alfy i superba)
- Tak ale jakby komendant kazał mi wyjechac w taki dzień to bym mu powiedział, żeby się w dupe pocałował
- No dobra, zagrzałem się to niech pan tam napisze jakieś 50zł bez punktów i już pojadę grzecznie
- Nawet pana nie mierzyłem, szerokiej drogi
Niestety kierowca autobusu nie klaskał...
Ej, bo ja tu w konkretnym celu wszedłem. Ma/wie gdzie znaleźc ktoś taki obrazek ze wszystkimi malowaniami Yamahy (może byc od 2004 roku)? Kiedyś coś takiego się tu przewinęło ale nie odszukam
They won't get me. they won't get me, they will never cease to try!
-
ASR1927 - Moderator
ASR1927 napisał(a):Ej, bo ja tu w konkretnym celu wszedłem. Ma/wie gdzie znaleźc ktoś taki obrazek ze wszystkimi malowaniami Yamahy (może byc od 2004 roku)? Kiedyś coś takiego się tu przewinęło ale nie odszukam
Wpisz sobie w wujku, model z dopiskiem design cafe history [np. R6 design cafe history] i jako pierwszy wynik powinna wyskoczyć stronka design cafe yamahy ze wszystkimi malowaniami podanego wcześniej modelu .
Dla R6 na przykład:
http://www.yamaha-motor.eu/designcafe/e ... &id=441042
Raz motór byl chory i leżał w łóżeczku.
I przyszedł pan doktor "Co jest motóreczku?"
"Ach lagi mam krzywe i ogon złamany
i wgniotkę na baku i przód rozje..ny"
I przyszedł pan doktor "Co jest motóreczku?"
"Ach lagi mam krzywe i ogon złamany
i wgniotkę na baku i przód rozje..ny"
-
Glenroy - Moderator
Glenroy napisał(a):ASR1927 napisał(a):Ej, bo ja tu w konkretnym celu wszedłem. Ma/wie gdzie znaleźc ktoś taki obrazek ze wszystkimi malowaniami Yamahy (może byc od 2004 roku)? Kiedyś coś takiego się tu przewinęło ale nie odszukam
Wpisz sobie w wujku, model z dopiskiem design cafe history [np. R6 design cafe history] i jako pierwszy wynik powinna wyskoczyć stronka design cafe yamahy ze wszystkimi malowaniami podanego wcześniej modelu .
Dla R6 na przykład:
http://www.yamaha-motor.eu/designcafe/e ... &id=441042
Dzięki, działa kłóciłem się z moją, od kiedy Fazery zaczęły wychodzic na czarnych motorach
They won't get me. they won't get me, they will never cease to try!
-
ASR1927 - Moderator
Invi napisał(a):I tak wolałbym kiwaczkę, albo chociaż peraka
O 500OHC nie wspominajÄ…c
Invi tez bym tak wolał. Ale jak mi dasz 40tys na 500OHC to z miłą chęcią przejade pol europy w poszukiwaniach
Simson s51 jest, Jawa 350 typ.632 jest
-
cioracz - Mieszkaniec forum
Jeżeli ostatnio wymieniany był kompletny napęd, to teraz możesz wymienić sam łańcuch.
Nie wiem jak jeździsz, ale obstawiam, że wyciągnął się nierównomiernie od częstego gumowania i ostrych startów.
Nie wiem jak jeździsz, ale obstawiam, że wyciągnął się nierównomiernie od częstego gumowania i ostrych startów.
Wypadki chodzÄ… po ludziach, ludzie po wypadkach nie zawsze.
-
Czester - Administrator
cioracz napisał(a):Invi napisał(a):I tak wolałbym kiwaczkę, albo chociaż peraka
O 500OHC nie wspominajÄ…c
Invi tez bym tak wolał. Ale jak mi dasz 40tys na 500OHC to z miłą chęcią przejade pol europy w poszukiwaniach
Watch out, we got a badass over here!
-
Walenty - Moderator
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości