Zobacz wątek - Który motocykl wybrać? Varadero/yzf/ktm duke/cbr
NAS Analytics TAG

Który motocykl wybrać? Varadero/yzf/ktm duke/cbr

Jeśli chcesz porozmawiać o motocyklach, które nadają się dla posiadaczy kategorii A1 lub B (powyżej 3 lat) to jest to miejsce dla Ciebie.
_________

Który motocykl wybrać? Varadero/yzf/ktm duke/cbr

Postprzez IgorENKO » 16/5/2015, 12:19

Witam! We wrześniu mam zamiar zdać na A1. Będzie to moje pierwsze moto. Czy opłaca się sprowadzać? Zależy mi na bez awaryjności, dlatego raczej wole 4 suwa. Chciałbym przeznaczyć na moto max 8tys. Myślałem nad tymi, ale do żadnego się nie przymierzalem. Mam 170 i 55kg. Kiedy najbardziej opłaca się kupić, kiedy ceny będą najniższe? Jak jest z wygodą na tych moto, chcialbym w weekend pojechać gdzieś w dłuższą trasę np. 200km do Warszawy. Jak wygląda jazda z plecaczkiem na tych moto? :P

Honda Varadero 125
Yamaha YZF R125
Honda CBR 125R
KTM Duke 125
IgorENKO
Świeżak

Postprzez pawel1394 » 17/5/2015, 09:14

8 tys to za mało na ktma, yzf się trafia, ale ogólnie ceny zaczynają się od 7-7.5tys. Varadero jest duże i ponoć bardzo wygodne, do 8tys da się coś znaleźć, nie przebierasz w ofertach, ale da się. Wg mnie dla ciebie najlepszym wyborem dla ciebie będzie cbrka. Nie jest duża, ale nie powinno ci to przeszkadzać. no i za tą cenę masz sporo ofert do wyboru.
A jazda z plecakiem na tych moto wygląda tak jak na każdym innym ;)
pawel1394
Świeżak

Postprzez Devil 125 » 17/5/2015, 09:33

Varadero i YZF piszę ci jak ja bym zrobił ale każdy ma inny gust jak wybierzesz któryś z tych dwóch nie będziesz miał póżniej kompleksów że jest za małe dla ciebie albo coś chociaż nie jesteś bardzo wysoki nie powinno tak być ;)

CBR za tą kwotę będziesz miał od wyboru do koloru tak jak piszę wyżej paweł. Wybór należy do ciebie co byś nie kupił z tych 4 będzie dobre ;)

Co do sprowadzenia na własną rękę jeśli mieszkasz przy granicy możesz spróbować poszukać ale jeśli dalej to jest masa sprowadzonych moto 125 bo teraz jest boom na to :)
Honda CBR 125R ---> Yamaha FZS 600 02r
Devil 125
Bywalec

Postprzez lagiboy » 17/5/2015, 12:32

YZF czy CBR oba się nadadzą. KTM za drogi Varadero trochę duże. dokup crash pady żeby nie łamać plastików. ogólnie łatwiej negocjować cenę poza sezonem aczkolwiek jeśli sprzęt będzie zadbany to z ceny ciężko coś urwać bo jeśli warty swojej ceny to i tak się sprzeda.
black matt=grey (color by honda)
lagiboy
Moderator

Powrót do Motocykle od 51 do 125 ccm - kategoria A1/B

Kto przeglÄ…da forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 3 gości

na górê