Offtop dla Vip'ów
http://gsxr-forum.pl/gsxr-750-f59/topic-t15379-60.html
1397, przepraszam ;d
Klei piony z takim ziomkiem kwas co sie nazywa. Z moich okolic kiedys jezdzilem z nim pare razy. Gosc mial r6 i chyba 5k obrotow nigdy w niej nie przekroczyl, przelatal 3k km moze i kupil k8 750. Gosc opowiada jaki to skillant nie jest a objezdza go kazdy na czym tylko chce. Troche go ludzie u nas pocisneli to zaprzestal sie udzielac i w koncu odnalazl sie wsrod ludzi na forum gixa, ktozi znaja go tylko przez neta i jest tam szanowany, tak samo kaai. Swoj do swego ciagnie ;d
1397, przepraszam ;d
Klei piony z takim ziomkiem kwas co sie nazywa. Z moich okolic kiedys jezdzilem z nim pare razy. Gosc mial r6 i chyba 5k obrotow nigdy w niej nie przekroczyl, przelatal 3k km moze i kupil k8 750. Gosc opowiada jaki to skillant nie jest a objezdza go kazdy na czym tylko chce. Troche go ludzie u nas pocisneli to zaprzestal sie udzielac i w koncu odnalazl sie wsrod ludzi na forum gixa, ktozi znaja go tylko przez neta i jest tam szanowany, tak samo kaai. Swoj do swego ciagnie ;d
-
Krmtzzz - VIP Åšcigacz.pl
Krmtzzz napisał(a):
Na pewnym Forum byl pewien moderator ktory byl och i ach ( W profilu mial Honda F4. Do momentu gdzie nie wszedl ktos z jego towarzystwa i nie wyjasnil, ze na codzien Kolo Simson E 51 smiga Mr. Green
| | https://www.youtube.com/channel/UCIhJl1 ... TGw/videoskuluem123 napisał(a):...Nie da się zrobić przekrętu w urzędzie ?
- andy7
- Moderator
Dlatego dla mnie forum scigacza to fajny dodatek, a ogólnie siedzę na forum lokalnym
Tam mnie ludzie bardziej szanują, a ja lubię być poniżany
A tak całkiem serio to mi Kaai mówił że 1300 z groszami sypnął za ten wydech, po jakichś cudownych promocjach, mówię tyle ile wiem od niego z prywaty na fb.

A tak całkiem serio to mi Kaai mówił że 1300 z groszami sypnął za ten wydech, po jakichś cudownych promocjach, mówię tyle ile wiem od niego z prywaty na fb.
Motocykle sportowe sÄ… do jazdy sportowej, a nie do nauki.
-
SkoQ - VIP Åšcigacz.pl
senekkorzenna napisał(a):Invi o ile pamiętam chcesz zostać moderatorem a robisz takie numery.
viewtopic.php?p=1009643#1009643
masz temat do skuterów a ty się wdajesz w dyskusję.
Senek, ja sam zastanawialem sie czy czegos w tym sensie nie napisac

| | https://www.youtube.com/channel/UCIhJl1 ... TGw/videoskuluem123 napisał(a):...Nie da się zrobić przekrętu w urzędzie ?
- andy7
- Moderator
Tego nie widzieliście.
http://www.sadistic.pl/niewidzialna-sol ... 339061.htm
http://www.sadistic.pl/niewidzialna-sol ... 339061.htm
Watch out, we got a badass over here!
-
Walenty - Moderator
Invi i Suhy, apelujÄ™ o niekarmienie trolla.
Macie fuks, ze zdążyłem wypić melisę z gruszką.
Macie fuks, ze zdążyłem wypić melisę z gruszką.
(...) Jeżeli w CV napiszesz "2012-2014: sommelier - freelancer" to nikt się nie domyśli, że dwa lata chlałeś z rozpaczy po utracie poprzedniej pracy.
-
madcap - Administrator
senekkorzenna napisał(a):Ja nie pamiętam aby ktoś walczył o to by mieć ViP /a jestem na forum już trochę/, to swoista uzurpacja .
Utworzenie tego działu również było zaskoczeniem. Przynajmniej dla mnie.
-
kravec - Administrator
To co kiedyś było dla nas niespodzianką teraz jest oczywiste dla troli...
Na początku myślałem że Vip'y to ludzie związani z załogą ścigacza. Gdy otrzymałem tu dostęp byłem miło zaskoczony decyzją ekipy i tym że jest osobny kącik do trącania się pisiorami.
Na początku myślałem że Vip'y to ludzie związani z załogą ścigacza. Gdy otrzymałem tu dostęp byłem miło zaskoczony decyzją ekipy i tym że jest osobny kącik do trącania się pisiorami.
,,De gustibus non est disputandum"(łac.)-O gustach się nie dyskutuje.
-
Landryss25 - VIP Åšcigacz.pl
Landryss25 napisał(a):(...)osobny kącik do trącania się pisiorami.
ja też Cię kocham
(...) Jeżeli w CV napiszesz "2012-2014: sommelier - freelancer" to nikt się nie domyśli, że dwa lata chlałeś z rozpaczy po utracie poprzedniej pracy.
-
madcap - Administrator
Masz rację - jaki Vip'y winniśmy pomagać w organizacji forum, w tym zgłaszać, albo ganić za takie tematy...
W sumie staram się to robić, ale temat tak mnie rozbił mentalnie, że nawet nie zauważyłem tego babola...
Przyznaje racje - popieram - agresywność zero
W sumie staram się to robić, ale temat tak mnie rozbił mentalnie, że nawet nie zauważyłem tego babola...
Przyznaje racje - popieram - agresywność zero

Jak fenix z popiołów 

-
miki1406 - VIP Åšcigacz.pl
To chyba jestem wyjątkiem bo ja serio nie wiedziałem, że jest taki dział, pisałem w działach które mnie interesowały, człowiek zawsze mógł pogłębić wiedzę, nawet jeśli padały jakieś pytania na które się nie znało odpowiedzi, to się człowiek dowiadywał
Pamiętam, że jeździłem na szpejach kumpli, żeby samemu wyczuć różnice na maszynach o których mówię, żeby wiedza nie była przeczytana, tylko żeby się wypowiadał z własnego doświadczenia
I dostałem VIP'a sam nie wiem za co, miłe zaskoczenie, do dziś nie wiem za co dostałem

I dostałem VIP'a sam nie wiem za co, miłe zaskoczenie, do dziś nie wiem za co dostałem

Motocykle sportowe sÄ… do jazdy sportowej, a nie do nauki.
-
SkoQ - VIP Åšcigacz.pl
Kaai napisał(a):wlasnie sie zastanawiam czy nie napisac jakiegos felietonu na ten temat, bo mnie to strasznie drazni, i wrzuci gdzies na portal motocyklowy.
o kuwa jak on to napisze to zapierdzielam do Częstochowy na kolanach

aprilia RSV4
-
suhy-19 - Moderator
suhy-19 napisał(a):Kaai napisał(a):wlasnie sie zastanawiam czy nie napisac jakiegos felietonu na ten temat, bo mnie to strasznie drazni, i wrzuci gdzies na portal motocyklowy.
o kuwa jak on to napisze to zapierdzielam do Częstochowy na kolanach
Poszło PW do Kaia że ma moje wsparcie oraz że załatwię mu główną na scigacz.pl

,,De gustibus non est disputandum"(łac.)-O gustach się nie dyskutuje.
-
Landryss25 - VIP Åšcigacz.pl
Landryss masz niezłe wtyki... jak chciałem doprowadzić do tego aby naprawdę dobrze napisany "poradnik" był wrzucony na główną to gdzieś po drodze projekt upadł. Wydaje mi się że za sprawą samego autora (chyba coś chciał za to)- ale jednak
Chociaż- w sumie to Mariusz nie zna Kaai'a bo kiedy jeszcze bywał na forum to go nie było... więc- kto wie

Chociaż- w sumie to Mariusz nie zna Kaai'a bo kiedy jeszcze bywał na forum to go nie było... więc- kto wie

-
kravec - Administrator
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość