rama gsr
• Strona 1 z 1
tak sie nieszczesliwie stalo ze kupilem niby motor w porzadku itd teoretycznie po malym slizgu a rama byla peknieta.... niestety.....
jednak jak sie potem okazalo motor mial chyba wiekszego dzwona ale nadal inetersuje sie tym modelem i chciałbym wiedziec co i jak:)
jednak jak sie potem okazalo motor mial chyba wiekszego dzwona ale nadal inetersuje sie tym modelem i chciałbym wiedziec co i jak:)
- bam755
- Świeżak
Ja bym na twoim miejscu pogadał z poprzednim właścicielem. Albo bierze motocykl i oddaje kasę albo sprawa w sądzie.
-
pablomotors - Świeżak
dokładnie. pękanie ram nie ma tu nic do rzeczy. bo jak się walnie w stodołe to rama ma prawo pęknąć.
oddawaj sprzedawcy moto i zabieraj kasę! jak się nie zgodzi idź na policję. oni ostatnio interesują się motocyklami, które nie powinny jeździć po drogach.
oddawaj sprzedawcy moto i zabieraj kasę! jak się nie zgodzi idź na policję. oni ostatnio interesują się motocyklami, które nie powinny jeździć po drogach.
-
SQ - Mieszkaniec forum
-
SQ - Mieszkaniec forum
No skoro był po dzwonie no to niestety, ale widać już wszyscy się wypowiedzieli, że nie pękają same z siebie.
f4 | | Przeczytaj !! | | viewtopic.php?p=209115#209115
-
CeBeRek - Stały bywalec
-
SQ - Mieszkaniec forum
Witam
Panowie napaliłem się na GSR 600 ale przez tą ramę to już sam nie wiem. Faktycznie tak jest że pekają same z siebie? Przy oględzinach dokładnie milimetr po mm obejrzeć główkę ramy? Interesują mnie maszyny z roku 2006 -2007 Pękają tylko w czasie wypadku czy też same od siebie? Chodzi tylko o główkę ramy czy są też inne miejsca pęknięć?
Szukać gsr czy dla świetego spokoju bandita 650 lub horneta?
Panowie napaliłem się na GSR 600 ale przez tą ramę to już sam nie wiem. Faktycznie tak jest że pekają same z siebie? Przy oględzinach dokładnie milimetr po mm obejrzeć główkę ramy? Interesują mnie maszyny z roku 2006 -2007 Pękają tylko w czasie wypadku czy też same od siebie? Chodzi tylko o główkę ramy czy są też inne miejsca pęknięć?
Szukać gsr czy dla świetego spokoju bandita 650 lub horneta?
- tasek
- Świeżak
• Strona 1 z 1
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 20 gości