Trudne sprawy [+18]
melvin napisał(a):Kaai w każdym poście musisz chwalić się wydechem? mnie osobiście wku***ają wydrzymordy, niezależnie czy u mnie czy u kogoś...
tak w każdym, żebyś złapał taki ból d***y jaki tylko się da
white/blue zipp pro 50
Bo Zabija Nas To Co Kochamy Najbardziej ;(
- Kaai
- Mieszkaniec forum
Szczerze to mam wyjebongo na to bo często pomijam twoje posty kaai ze względu na brak jakiejkolwiek wartości, po prostu śmieszy mnie to że kupiłeś sobie pierdzenie i teraz na siłę chcesz zainteresować tym innych...
Krmtzz mam kolejnego kupca na k4, ale jakoś mi szkoda
DUŻO GAZU I SPRZĘGŁO OD RAZU!
-
melvin - PierwszyOkrutny
melvin napisał(a):Szczerze to mam wyjebongo na to bo często pomijam twoje posty kaai ze względu na brak jakiejkolwiek wartości, po prostu śmieszy mnie to że kupiłeś sobie pierdzenie i teraz na siłę chcesz zainteresować tym innych...
ja twoje k4 na forum polecałem, ale typ szukał igły, więc ją odrzucił.
white/blue zipp pro 50
- Kaai
- Mieszkaniec forum
Nawet nie wiesz jak bardzo nic mnie to nie interesuje
Ale cieszę się że napisałeś posta w którym nie ma nic o twoim wydechu, robisz postępy...
Wiadomo nie od razu Kraków zbudowali i zamiast wydechem znów chwalisz się, że masz używane ale nowe moto co pali 2l/100km idzie na koło z 6 z gazu i ogólnie gimby srają jak się lśni w blasku opolskich latarni...
Szkoda tylko że już o niejednym moto słyszałem legendy od właścicieli jaka to nie jest szyszunia a przy oględzinach widać było że po prostu ktoś dobrze maluje i klei naklejki.
Prawda jest taka że jarasz się czymś co w sumie ani nowe ani jakieś zastraszająco wspaniałe nie jest. nie mówię że moje moto jest lepsze, mówię o tym że próbujesz wybić się na czymś co nikogo już nie zwilża...
Ale cieszę się że napisałeś posta w którym nie ma nic o twoim wydechu, robisz postępy...
Wiadomo nie od razu Kraków zbudowali i zamiast wydechem znów chwalisz się, że masz używane ale nowe moto co pali 2l/100km idzie na koło z 6 z gazu i ogólnie gimby srają jak się lśni w blasku opolskich latarni...
Szkoda tylko że już o niejednym moto słyszałem legendy od właścicieli jaka to nie jest szyszunia a przy oględzinach widać było że po prostu ktoś dobrze maluje i klei naklejki.
Prawda jest taka że jarasz się czymś co w sumie ani nowe ani jakieś zastraszająco wspaniałe nie jest. nie mówię że moje moto jest lepsze, mówię o tym że próbujesz wybić się na czymś co nikogo już nie zwilża...
DUŻO GAZU I SPRZĘGŁO OD RAZU!
-
melvin - PierwszyOkrutny
https://youtube.com/watch?v=r_CJbZsTZfI
Nie bijta sie na forum. Na dwor wyjdzta.
Nie bijta sie na forum. Na dwor wyjdzta.
Simson s51 jest, Jawa 350 typ.632 jest
-
cioracz - Mieszkaniec forum
No ja juz odpadlem bo kupilem fortepian. Nie sprzedawaj, bo bedziesz mial problem znalezc cos sensownego pozniej, zwlaszcza przy obecnych cenach z dupy. Kumpel sie buja teraz i nic znalezc nie moze, zreszta sam widzisz ze sepo tez ma problem
-
Krmtzzz - VIP Ścigacz.pl
Ja tam mialem kiedys sportowy wydech, tyle, ze mnie draznil, bo buczal naprawde glosno. Dobrze, ze nie zdarzylem z nim w trase wyjechac, bo pewnie robilbym polowe dystansu jaki robilem zawsze.
| | https://www.youtube.com/channel/UCIhJl1 ... TGw/videoskuluem123 napisał(a):...Nie da się zrobić przekrętu w urzędzie ?
- andy7
- Moderator
Krmtzzz napisał(a):Hahhahah +1 melv.
U mnie leje od wczoraj ze nei da sie wyjechac a co dopiero jezdzic ;d
Weejend majowy 20-25 stopni - Bałtyku Willkommen
They won't get me. they won't get me, they will never cease to try!
-
ASR1927 - Moderator