Offtop dla Vip'ów
Może myśli że ktoś mu f4 kupi
Ja mogę wziąć moda
Na przykład trzech ostatnich spamerów bym chętnie wyczyścił viewtopic.php?t=104605 

Ja mogę wziąć moda

-
Invi - VIP Åšcigacz.pl
Invi napisał(a):Ja mogę wziąć modaNa przykład trzech ostatnich spamerów bym chętnie wyczyścił viewtopic.php?t=104605
Nie mam na razie podstaw. Walenie im warnami byłoby niesprawiedliwe bo wszyscy robią sobie jaja w tym temacie. Zostaje bo jest to (przynajmniej dla mnie) temat na który warunkowo przymykamy oko- co jakiś czas coś takiego się zdarza i według mnie należy to zostawić aby na forum nie zrobiło się sztywno.
-
kravec - Administrator
czasem taka odsapka jest potrzebna.
potem jest przynajmniej z czego zestawiać konkurs na najgłupszy temat oraz post roku.
potem jest przynajmniej z czego zestawiać konkurs na najgłupszy temat oraz post roku.
(...) Jeżeli w CV napiszesz "2012-2014: sommelier - freelancer" to nikt się nie domyśli, że dwa lata chlałeś z rozpaczy po utracie poprzedniej pracy.
-
madcap - Administrator
Kurcze nie pamiętam kiedy ostatni raz rzucałem kłodami. Kiedyś waliło się non stop za wszystko bez wcześniejszego upominania. Teraz człowiek przeniesie, zamknie, wyrzuci temat i machnie ręką. Całkiem niedawno Senku miałem taką myśl żeby przywrócić w offroadzie dawny porządek, taki jak panował gdy jeszcze Manhattan się udzielał. Zabrakło mi czasu i nerwów żeby po raz tysięczny czytać i pisać to samo.
Chce ktoś warna? Dajcie chłopy odreagować
Suchy, myślałem że tylko mnie Fugu irytuje... Zgłaszaj jak coś będzie nie tak
Chce ktoś warna? Dajcie chłopy odreagować

Suchy, myślałem że tylko mnie Fugu irytuje... Zgłaszaj jak coś będzie nie tak

,,De gustibus non est disputandum"(łac.)-O gustach się nie dyskutuje.
-
Landryss25 - VIP Åšcigacz.pl
i mam z tym zagwozdkę. skasować cy zostawić to przywitanie.
chyba trzeba zrobić ankietę.
chyba trzeba zrobić ankietę.
(...) Jeżeli w CV napiszesz "2012-2014: sommelier - freelancer" to nikt się nie domyśli, że dwa lata chlałeś z rozpaczy po utracie poprzedniej pracy.
-
madcap - Administrator
Dziubki... A może tak podpisy od 150-200 postów? Rozwiązałoby to problem jednopostowców.
Chodzi mi tutaj głównie o problem perfidnych reklam, bo z tymi, który ukrywają reklamy pod pretekstem jakiegoś pytania, to sobie radzimy :>
Albo w drugą stronę: fala niewyobrażalnego spamu.
Chodzi mi tutaj głównie o problem perfidnych reklam, bo z tymi, który ukrywają reklamy pod pretekstem jakiegoś pytania, to sobie radzimy :>
Albo w drugą stronę: fala niewyobrażalnego spamu.
Watch out, we got a badass over here!
-
Walenty - Moderator
Znowu będą protesty że stare forum było lepsze 

,,De gustibus non est disputandum"(łac.)-O gustach się nie dyskutuje.
-
Landryss25 - VIP Åšcigacz.pl
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości