jeansy damskie motocyklowe i lekka kurtka
• Strona 1 z 1
jeansy damskie motocyklowe i lekka kurtka
Witam,
proszę o podpowiedź jakiej firmy powinnam szukać jeansów motocyklowych?
zależy mi na dobrym materiale oraz na możliwości dobrania rozmiaru. Jestem szczupła i każde spodnie wiszą na mnie...
Podpowiedzcie czy jest jakiś sklep najlepiej w Warszawie, w którym będzie rozsądny wybór modeli.
Pytanie o kurtkę...również jaka firma dobrze się sprawuje. Chcę używać jej w upalne dni, by nie rozpuszczać się w skórzanym kombinezonie...
Ceny nie mają tu dużego znaczenia.
Z góry dziękuję za pomoc.
proszę o podpowiedź jakiej firmy powinnam szukać jeansów motocyklowych?
zależy mi na dobrym materiale oraz na możliwości dobrania rozmiaru. Jestem szczupła i każde spodnie wiszą na mnie...
Podpowiedzcie czy jest jakiś sklep najlepiej w Warszawie, w którym będzie rozsądny wybór modeli.
Pytanie o kurtkę...również jaka firma dobrze się sprawuje. Chcę używać jej w upalne dni, by nie rozpuszczać się w skórzanym kombinezonie...
Ceny nie mają tu dużego znaczenia.
Z góry dziękuję za pomoc.
-
altera87 - Świeżak
O jakich rozmiarach mowimy ?
POlecam Louis'a wygraly w testach ( niejednym ).

| | https://www.youtube.com/channel/UCIhJl1 ... TGw/videoskuluem123 napisał(a):...Nie da się zrobić przekrętu w urzędzie ?
- andy7
- Moderator
andy7 napisał(a):O jakich rozmiarach mowimy ?
Potrzebujemy bardzo dokładnych rozmiarów żeby coś polecić

Motocykle sportowe sÄ… do jazdy sportowej, a nie do nauki.
-
SkoQ - VIP Åšcigacz.pl
altera87 napisał(a):Kombinezon skóra Berik rozmiar s ale teraz jak schudłam troszku to jest ciut za duży. Spodnie codzienne noszę w rozmiarze 36. Ogólnie normalna szczupła budowa...
Sprawdz w Louis'ie tak jak mowilem, Maja je w tych rozmiarach a nawet mniejsze. Sam takich uzywam i naprawde polecam, Kevlar we wszystkich wlasciwych miejscach.

| | https://www.youtube.com/channel/UCIhJl1 ... TGw/videoskuluem123 napisał(a):...Nie da się zrobić przekrętu w urzędzie ?
- andy7
- Moderator
altera87 napisał(a):Kombinezon skóra Berik rozmiar s ale teraz jak schudłam troszku to jest ciut za duży. Spodnie codzienne noszę w rozmiarze 36. Ogólnie normalna szczupła budowa...
Szczupła i 36, czyli kobieco!

Zobacz ofertę jeansów Mottowear (Tora, Stella,itp.).
W obcisłych jeansach, kurtce motocyklowej i na sprzęcie rozwalisz system...

BMW S1000RR
-
RSSSS - Bywalec
Nie zapomnij walnąć fotek jak to tam leży na Tobie, żebyśmy Ci powiedzieli czy za dużo materiału nie będzie robić oporu powietrza czy czegoś tam 

Motocykle sportowe sÄ… do jazdy sportowej, a nie do nauki.
-
SkoQ - VIP Åšcigacz.pl
• Strona 1 z 1
Powrót do Akcesoria motocyklowe
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 5 gości