Przesiadka na jakąś 600'ke
• Strona 1 z 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Przesiadka na jakąś 600'ke
- Jakie masz doświadczenie: Od dłuższego czasu (3sezony) jeżdżę Aprilią RS 125, wcześniej RS 50. Czas się przesiąść na coś większego. Jeździłem już większymi pojemnościami (400,600)
- Ważę 64kg i mam 175cm wzrostu
- Do jakich celów chcesz używać motocykla: Codzienne wypady z kumplami. Do szkoły/pracy.
- Ile kilometrów chcesz przelatać w sezonie?: coś +- 3000km
- Ile gotówki masz na sam motocykl i czy pomyślałeś o ciuchach?: na sam motocykl mam 12tys. Na ciuchy mam osobny budżet
- Jaki budżet możesz przeznaczyć na jego utrzymanie w sezonie?: nie żałuję kasy jeśli chodzi o motocykl, jeśli jest coś potrzebne to po prostu odkładam kasę i to kupuję.
- Jakie motocykle Ci się podobają: sportowe
- Które modele na tą chwilę przyciągnęły Twoją uwagę?: Oglądałem do tego czasu CBR 600rr, GSX-R 600, R6
- Ważę 64kg i mam 175cm wzrostu
- Do jakich celów chcesz używać motocykla: Codzienne wypady z kumplami. Do szkoły/pracy.
- Ile kilometrów chcesz przelatać w sezonie?: coś +- 3000km
- Ile gotówki masz na sam motocykl i czy pomyślałeś o ciuchach?: na sam motocykl mam 12tys. Na ciuchy mam osobny budżet
- Jaki budżet możesz przeznaczyć na jego utrzymanie w sezonie?: nie żałuję kasy jeśli chodzi o motocykl, jeśli jest coś potrzebne to po prostu odkładam kasę i to kupuję.
- Jakie motocykle Ci się podobają: sportowe
- Które modele na tą chwilę przyciągnęły Twoją uwagę?: Oglądałem do tego czasu CBR 600rr, GSX-R 600, R6
Profil na PolskaJazda: | http://polskajazda.pl/Profil/95279 | Polecam! | https://www.facebook.com/125tkiTezPotrafia | https://www.facebook.com/IleNasTyleTras
- pSycho?!
- Świeżak
nie zauważyłem żadnego pytania?
masz jakieś własne opinie nt. tych modeli które oglądałeś? jakie roczniki Cię interesują? jesteś w 100% nastawiony na kupno sporta, czy np. jakieś 650tki też wchodzą w grę? masz prawo jazdy kat. a?
masz jakieś własne opinie nt. tych modeli które oglądałeś? jakie roczniki Cię interesują? jesteś w 100% nastawiony na kupno sporta, czy np. jakieś 650tki też wchodzą w grę? masz prawo jazdy kat. a?
-
SlowMotion - Świeżak
Za 12 tyś zł to nie poszaleje z rocznikami... 2003-2005 max...
"ZX-10R" Ninja 2008 | http://bikepics.com/members/blackzx10r/
-
Black-Ghost - VIP Ścigacz.pl
Odwijaną z przystanka, które wciąż jest takim sobie i bardzo ryzykownym moto, świetny pomysłRura napisał(a):Ewentualnie 675 od 206 w górę jak się spręży i poczeka

Za 12k to tylko 636 2003-2004 ma sens...
600RR totalnie bez sensu bo pierwszy model to padło, a kasy i tak masz na niego za mało, GSXR K4 nie kupisz za 12k, K1-K3 można zapłacić 10k, ale nie 12, R6 nie ma sensu, bo za 12 możesz mieć stare padło na gaźniku w porównaniu z 636.
-
Invi - VIP Ścigacz.pl
Invi napisał chyba wszystko już w temacie takiego wyboru 

-
R6 odradzam za 12 nie kupisz nic sensownego, poza tym charakterystyka silnika jest delikatnie mówiąc narowista (nie wiem jak jest w przypadku 636).
Z mojej strony, F4i
za dyche/11 koła kupisz w bardzo dobrym stanie, zostanie Ci trochę na gumy jesli były by zajechane, nie będzie z nią problemów po RS125 ogarniesz bez zgrzytów, silnik pancerny, rama pancerna, charakterystyka silnika liniowa. Przy takiej przesiadce myślę, że to całkiem nie głupi pomysł.
Z mojej strony, F4i

Motocykle sportowe są do jazdy sportowej, a nie do nauki.
-
SkoQ - VIP Ścigacz.pl
Jak możesz to uzbieraj więcej kasy i kupuj R6. Naprawdę świetny motocykl ma to coś czego nie mają inne motocykle klasy 600. A Jeżeli budżet już jest sztywny to nie kupisz tych sprzętów co napisałeś w dobrym stanie. W tej cenie to zajechane padła. Praktycznie w każdym jest coś do roboty więc duże ryzyko.
- damianr6
- Świeżak
Co to jest to coś czego nie ma konkurencja bo w tej kasie i rocznikach 636 oferuje najlepszy zawias, heble i silnik. 

-
Black-Ghost napisał(a):Co to jest to coś czego nie ma konkurencja bo w tej kasie i rocznikach 636 oferuje najlepszy zawias, heble i silnik.
To samo, co dla młodziaków ma w sobie BMW

Raz motór byl chory i leżał w łóżeczku.
I przyszedł pan doktor "Co jest motóreczku?"
"Ach lagi mam krzywe i ogon złamany
i wgniotkę na baku i przód rozje..ny"
I przyszedł pan doktor "Co jest motóreczku?"
"Ach lagi mam krzywe i ogon złamany
i wgniotkę na baku i przód rozje..ny"
-
Glenroy - Moderator
Szał pod gimnazjum
wszystkie małolaty lecą jak zrobisz odcinkę na wyprutym wydechu 

-
Black-Ghost napisał(a):Co to jest to coś czego nie ma konkurencja bo w tej kasie i rocznikach 636 oferuje najlepszy zawias, heble i silnik.
A czy ja napisałem że w tej kasie ? Nie
Przykro mi nie chodziło o szpan

@gryfnix, pochwal się z którego roku masz moto bo wygląda mi to atak na mnie

A tak w ogóle co ma 600cc do gimnazjum ?

- damianr6
- Świeżak
To skoro nie napisałeś że w tej kasie to twój post nic nie wnosi do tematu i powinienem cie nagrodzić warnem
Nadal nie uzyskałem od ciebie odpowiedzi co oferuje takiego R6 czego nie ma konkurencja??

Nadal nie uzyskałem od ciebie odpowiedzi co oferuje takiego R6 czego nie ma konkurencja??

-
Ja odpowiem za kolegę: lans.
Jak powiesz laikowi że latasz 636 to pomyśli że to pewnie jakiś model bmki czy coś takiego. Każdy człowiek nie znający się kompletnie na motocyklach zna 4 sprzęty: Hayabusa, R1, R6 i "harlej".
Jak powiesz laikowi że latasz 636 to pomyśli że to pewnie jakiś model bmki czy coś takiego. Każdy człowiek nie znający się kompletnie na motocyklach zna 4 sprzęty: Hayabusa, R1, R6 i "harlej".
-
Movi - Moderator
-
SlowMotion - Świeżak
jak latałem na cbrze, to też tylko ludzie 'co to jest? r1/r6?'
mimo, że jak byk HONDA
jak by miał dozbierać, to na pewno nie po to, żeby kupować r6 (bo po co), tylko lepiej 636, jak ktoś mówił, ew gixiora.
r6 - ani to ładne, ani to najszybsze, ani najlżejsze, ani też nie prowadzą się najlepiej
no ale, jak ktoś ma w nicku ....r6, to czego oczeikwaić
mimo, że jak byk HONDA

jak by miał dozbierać, to na pewno nie po to, żeby kupować r6 (bo po co), tylko lepiej 636, jak ktoś mówił, ew gixiora.
r6 - ani to ładne, ani to najszybsze, ani najlżejsze, ani też nie prowadzą się najlepiej

no ale, jak ktoś ma w nicku ....r6, to czego oczeikwaić
white/blue zipp pro 50
Bo Zabija Nas To Co Kochamy Najbardziej ;(
- Kaai
- Mieszkaniec forum
SkoQ napisał(a):Z mojej strony, F4i
No dobra, ale jak ją można przy 636 postawić?

gulczao napisał(a):O tak Ninja to brzmi dumnie, jak dla mnie rozglądaj się za jakąś CBR600 f4i. Jest szansa, że w tych pieniądzach coś rozsądnego znajdziesz.
Ja tego totalnie nie rozumiem, f4i, moto na dobrą sprawę konstrukcyjnie z lat 90-tych, ale w Polsce trzyma cenę jak 636, a już nawet takie K1-K3 ją rozjeżdża. Bo chąda to chąda xD
damianr6 napisał(a):Jak możesz to uzbieraj więcej kasy i kupuj R6. Naprawdę świetny motocykl ma to coś czego nie mają inne motocykle klasy 600
Padającą dwójkę

-
Invi - VIP Ścigacz.pl
@Black-Ghost,
Jeździłeś R6 ? Jeżeli tak to nie wiem po co pytasz.
Zaproponowałem dorzucenie kasy
Jak nie ma to najlepszym wyborem będzie CBR F4i. Naprawdę fajne moto. Pozycja za kierą jest bardzo wygodna. Lekko odstaje mocą ale silnik nie do zakatowania
Z twoim doświadczeniem bez problemu dasz sobie radę i mocy Ci na początek wystarczy.
@Kaai,
A co Ci przeszkadza mój nick ? Mam to moto to dałem sobie nazwę w nicku. Przeszkadza Ci to ? No ale jak ktoś ma w opisie Zipp Pro 50 i mega troll to nie ma czego oczekiwać. Wpisałem sobie z ciekawości twój nick w google i wyników chyba nie muszę komentować
@invi,
W starszych rocznikach dwójka pada tylko jeżeli pałujesz ostro i zmieniasz na gumie. Kolega ma R6 z 2003 lub 2004 nie pamiętam dokładnie i nie ma z tym żadnego problemu.
Jeździłeś R6 ? Jeżeli tak to nie wiem po co pytasz.
Zaproponowałem dorzucenie kasy

@Kaai,
A co Ci przeszkadza mój nick ? Mam to moto to dałem sobie nazwę w nicku. Przeszkadza Ci to ? No ale jak ktoś ma w opisie Zipp Pro 50 i mega troll to nie ma czego oczekiwać. Wpisałem sobie z ciekawości twój nick w google i wyników chyba nie muszę komentować

@invi,
W starszych rocznikach dwójka pada tylko jeżeli pałujesz ostro i zmieniasz na gumie. Kolega ma R6 z 2003 lub 2004 nie pamiętam dokładnie i nie ma z tym żadnego problemu.
- damianr6
- Świeżak
w 2004 nie było już problemu z 2jkami.
też wpisałem swój nick, i pokazało jakieś gówno.
natomiast twoje wyniki są spoko
http://www.fotka.pl/profil/Damianr6
dalej czekam na info, w czym r6 z tamtych roczników jest taka meeeeeeeeeega super?
też wpisałem swój nick, i pokazało jakieś gówno.
natomiast twoje wyniki są spoko
http://www.fotka.pl/profil/Damianr6

dalej czekam na info, w czym r6 z tamtych roczników jest taka meeeeeeeeeega super?
white/blue zipp pro 50
- Kaai
- Mieszkaniec forum
• Strona 1 z 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Powrót do Chcę kupić motocykl - kat A