Offtop dla Vip'ów
Kravec, chce jakiś kask do 400 zł i gogle max do 150 zł. Zależy mi na jakości nie koniecznie na wyglądzie. Napisz mniej więcej z czego mogę wybierać ? Masz dostęp do wszystkich marek ?
Hornet-->929-->954-->DRZ 400 SM k6 | http://bikepics.com/members/sepo/
-
sepo - VIP Ścigacz.pl
Jakbym Cię mógł znaleźć na fb albo miałbyś jeszcze gg to by było łatwiej
Rozmiar potrzebuję. Nie mamy wszystkiego. Najlepiej z HJC stoimy, ale z Fox'a też coś fajnego może się znajdzie. Nie widzę innej firmy gdzie będzie dobrze, a zmieścimy się z ceną. Shoei i Arai odpadają, AGV dupska nie urywa.
Zobacz sobie gogle Thora- kupiliśmy z kumplem od CR'ki dla siebie- po 100zł. Jesteśmy zadowolenie. Wcześniej tyrał takie same przez parę sezonów na quadzie i dawały radę. Faktem jest że jak jeździłem tydzień temu w weekend to jak stałem zastanawiając się gdzie dalej jechać minimalnie parowały na dole. Widoczności mi to nie ograniczało.. w sumie to w moment schodziło. Wystarczy za 15 zł nabyć psikacz z antifogiem i nie ma bata żeby przeszkadzało (sprawdzony na tanich uvexach na snowboardzie).
Rozmiar potrzebuję. Nie mamy wszystkiego. Najlepiej z HJC stoimy, ale z Fox'a też coś fajnego może się znajdzie. Nie widzę innej firmy gdzie będzie dobrze, a zmieścimy się z ceną. Shoei i Arai odpadają, AGV dupska nie urywa.
Zobacz sobie gogle Thora- kupiliśmy z kumplem od CR'ki dla siebie- po 100zł. Jesteśmy zadowolenie. Wcześniej tyrał takie same przez parę sezonów na quadzie i dawały radę. Faktem jest że jak jeździłem tydzień temu w weekend to jak stałem zastanawiając się gdzie dalej jechać minimalnie parowały na dole. Widoczności mi to nie ograniczało.. w sumie to w moment schodziło. Wystarczy za 15 zł nabyć psikacz z antifogiem i nie ma bata żeby przeszkadzało (sprawdzony na tanich uvexach na snowboardzie).
-
kravec - Administrator
-
sepo - VIP Ścigacz.pl
Kupowal ktos na aliexpress?
Brat ma z chin kamerke sj4000 czy jakos tak ala go pro i powiem szczerze ze obraz swietny , a oglądałem na 60calowym ledzie. Okolo 400pln z przesylka. Nawet pod woda brat krecil. Smiga z nia na nartach.
Brat ma z chin kamerke sj4000 czy jakos tak ala go pro i powiem szczerze ze obraz swietny , a oglądałem na 60calowym ledzie. Okolo 400pln z przesylka. Nawet pod woda brat krecil. Smiga z nia na nartach.
-
Seba_ER5 - VIP Ścigacz.pl
Seba_ER5 napisał(a):Nawet pod woda brat krecil. Smiga z nia na nartach.
Na nartach ?
JA bym posmigal na wodnych, ale nigdzie nie moge znalesc pochylego jeziora.
| | https://www.youtube.com/channel/UCIhJl1 ... TGw/videoskuluem123 napisał(a):...Nie da się zrobić przekrętu w urzędzie ?
- andy7
- Moderator
Seba chyba nie opłaca się cudować. Ja kupiłem w PL Tracera SJ4000 czyli podróbkę SJcam albo to samo tylko pod inną marką. Jakość jest super a z gwarancją nie ma problemu. Pierwsza mi przyszła i od początku się jebała, od razu wymienili na nową i jest git. Zajebista opcja to funckja rejestratora samochodowego.
Tu coś zgrałem. Trochę urwało na jakości przy konwersji do mp4 bo robiłem pierwszym lepszym programem. Ale jak na chińską kamerkę za grosze i tak jest git.
https://www.youtube.com/watch?v=y9ci3rF ... 2de1RUq0Xg
Tu coś zgrałem. Trochę urwało na jakości przy konwersji do mp4 bo robiłem pierwszym lepszym programem. Ale jak na chińską kamerkę za grosze i tak jest git.
https://www.youtube.com/watch?v=y9ci3rF ... 2de1RUq0Xg
,,De gustibus non est disputandum"(łac.)-O gustach się nie dyskutuje.
-
Landryss25 - VIP Ścigacz.pl
sepo szukasz jeszcze kasku i gogli ?
co do kamerek obczajcie sobie gopro, w media markcie po niecałe 500 zł jest nówka, jakis uproszczony model ale nagrywa jak trzeba ;D i jak na gopro przystało
co do kamerek obczajcie sobie gopro, w media markcie po niecałe 500 zł jest nówka, jakis uproszczony model ale nagrywa jak trzeba ;D i jak na gopro przystało
KTM 300 EXC
Yamaha FZ6
GasGas TXT 250
Częsci do motocykli, serwis, tuning.. PW
Yamaha FZ6
GasGas TXT 250
Częsci do motocykli, serwis, tuning.. PW
-
henio12323 - Moderator
Heniu,
Oszczedzasz nie na tym co powinienes.
Wierz mi, ze predzej czy pozniej bedziesz zalowal, e nie dolozyles kilka groszy i nie kupiles lepszego.
Jaki model zamierzasz kupc ?
Oszczedzasz nie na tym co powinienes.
Wierz mi, ze predzej czy pozniej bedziesz zalowal, e nie dolozyles kilka groszy i nie kupiles lepszego.
Jaki model zamierzasz kupc ?
| | https://www.youtube.com/channel/UCIhJl1 ... TGw/videoskuluem123 napisał(a):...Nie da się zrobić przekrętu w urzędzie ?
- andy7
- Moderator