[Aktualności] 7. Ogólnopolska Wystawa Motocykli i...
• Strona 1 z 2 • 1, 2
[Aktualności] 7. Ogólnopolska Wystawa Motocykli i...
Dyskusja na temat: 7. Ogólnopolska Wystawa Motocykli i Skuterów już w ten weekend
Przeczytaj więcej na ten temat na stronie:
7. Ogólnopolska Wystawa Motocykli i Skuterów już w ten weekend
Przeczytaj więcej na ten temat na stronie:
7. Ogólnopolska Wystawa Motocykli i Skuterów już w ten weekend
- Ścigacz
- Mieszkaniec forum
Na takie imprezy szkoda czasu i pieniędzy. Po odwiedzeniu wystawy potwierdzicie. Mało wystawców a atrakcji zero<br><hr>cyklista
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
potwierdzam. Byłem w zeszłym roku pierwszy i ostatni raz. Na niektorych maszynach nie wolno usiąść (np HD, Ducati), ścisk, tlum, brak hondy i Kawasaki. Wolę pojechać do dealera i spokojnie pooglądać to co mnie interesuje. <br><hr>tomekKomentatorzy napisał(a):Na takie imprezy szkoda czasu i pieniędzy. Po odwiedzeniu wystawy potwierdzicie. Mało wystawców a atrakcji zero<br><hr>cyklista<br>
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
z wawy?<br><hr>GSXRKomentatorzy napisał(a):i znowu moja sasiadka na dukacie na głównej fotce<br><hr>dzik<br>
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
To chyba Alicja Sudakowska, co?<br><hr>ccKomentatorzy napisał(a):i znowu moja sasiadka na dukacie na głównej fotce<br><hr>dzik<br>
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Dokładnie! Biorą 25 PLN za wejscie a w środku duże rozczarowanie...<br><hr>niestetyKomentatorzy napisał(a):Na takie imprezy szkoda czasu i pieniędzy. Po odwiedzeniu wystawy potwierdzicie. Mało wystawców a atrakcji zero<br><hr>cyklista<br>
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
zgadza się<br><hr>dzikKomentatorzy napisał(a):i znowu moja sasiadka na dukacie na głównej fotce<br><hr>dzik<br>
Komentatorzy napisał(a):To chyba Alicja Sudakowska, co?<br><hr>cc<br>
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Może i fajnie byłoby popatrzyć w te ponure dni na coś co się lubi.. ale 25 PLN za wejście, plus parking 5 PLN za każdą rozpoczętą godzinę! ..PRZEGIĘCIE! niech się wystawcy raczą swoim widokiem nawzajem.<br><hr>Silver
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
ja mam jedynie prośbę żeby w piątek redakcja dała znać co i jak z wystawą. Tylko nie tak jak sponsor, że wszystko jest och i ach, a tu pół hali puste, a na drugim pół tylko ducati i chińczycy. Nie po to macie (redakcjo) wejściówkę wcześniej, żeby walnąć kolejną reklamę, którą sobie można pooglądać w kolorowym pisemku. Liczę na rzetelną informację. Mam przewalić >500km na wystawę i nie chcę znowu mówić znajomym że scigacz przesłodził bo było średnio.<br><hr>Thomsonicus
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Byłeś zbyt późno. Poprzednie wystawy były w miarę ciekawe a teraz rzeczywiście lepiej iść do salonu (jakiegokolwiek).<br><hr>.Komentatorzy napisał(a):Na takie imprezy szkoda czasu i pieniędzy. Po odwiedzeniu wystawy potwierdzicie. Mało wystawców a atrakcji zero<br><hr>cyklista<br>Komentatorzy napisał(a):potwierdzam. Byłem w zeszłym roku pierwszy i ostatni raz. Na niektorych maszynach nie wolno usiąść (np HD, Ducati), ścisk, tlum, brak hondy i Kawasaki. Wolę pojechać do dealera i spokojnie pooglądać to co mnie interesuje. <br><hr>tomek<br>
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Bez Hondy, Kawasaki, Harleya i kilkunastu innych ważnych graczy z branży ubiorów oraz akcesoriów, to chyba będzie jakaś "półwystawa" - bilety powinny być za pół ceny. Środowisku motocyklistów , producentom i dostawcom należą się PORZĄDNE targi /wystawa , bliżej wiosny. Oby za rok znalazł się inny organizator, z większym kapitałem, ze zdolnością do pozyskiwania wystawców, sponsorów , reklamodawców - inaczej nadal będzie to impreza rażąco odbiegająca od oczekiwań.<br><hr>adam57
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Przypuszczam, że Ty , ja i wielu nam podobnych zapłaciłoby więcej, ale jakby było za co. Pomijając motocykle (co jest oczywiste, że MUSZĄ być wszyscy najwięksi gracze) chciałbym móc obejrzeć i przymierzyć kolekcje NOWYCH modeli 2015 kasków co najmniej 6-ciu czołowych producentów, podobnie z nowymi modelami kurtek, kombinezonów, obuwia, ochraniaczy , gadgetów, akcesoriów oraz móc to kupić lub zamówić na stoiskach, po promocyjnych cenach wystawowych. Dodatkowo oferty towarzystw ubezpieczeniowych - czemu nie ! Parę innych oczekiwań też by się znalazło ... <br><hr>adam57Komentatorzy napisał(a):Może i fajnie byłoby popatrzyć w te ponure dni na coś co się lubi.. ale 25 PLN za wejście, plus parking 5 PLN za każdą rozpoczętą godzinę! ..PRZEGIĘCIE! niech się wystawcy raczą swoim widokiem nawzajem.<br><hr>Silver<br>
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Bylem w tym roku praktycznie na samy początku (po za czasem prasowym) coś ok 13-14. Jak zawszę było co oglądać to tym razem nudy. Jest dużo nowości tyle tylko że chociaż byłem na samym początku czułem się jak by za godzinę był koniec imprezy i każdy patrzył na zegarek czekając godziny W.
Jak ktoś już wydał kilkaset - kilkadziesiąt tys PLN to może warto było coś więcej zrobić niż postawić kilka motocykli i czekać z mino - "znowu ta hołota przyjdzie". Jedyne małe firmy miały parcie na klienta. Reszta jakoś nie bardzo.
A już np. taki ścigacz.pl to taki portal motocyklowy - nie szkoda było wam kasy - chyba że to było za free.
Przecież to powinno żyć od muzyki po przez eventy - pokazy premiery. A tak nudy. Nie będę pisał o innych krajach bo to nie ten rynek, ale może warto by trochę powalczyć o ten nasz rynek. A tak jak ktoś napisał lepiej iść do dealera danem marki - dobrze że jest parking podziemny przynajmniej człowiek nie zmarznie. <br><hr>motorek
Jak ktoś już wydał kilkaset - kilkadziesiąt tys PLN to może warto było coś więcej zrobić niż postawić kilka motocykli i czekać z mino - "znowu ta hołota przyjdzie". Jedyne małe firmy miały parcie na klienta. Reszta jakoś nie bardzo.
A już np. taki ścigacz.pl to taki portal motocyklowy - nie szkoda było wam kasy - chyba że to było za free.
Przecież to powinno żyć od muzyki po przez eventy - pokazy premiery. A tak nudy. Nie będę pisał o innych krajach bo to nie ten rynek, ale może warto by trochę powalczyć o ten nasz rynek. A tak jak ktoś napisał lepiej iść do dealera danem marki - dobrze że jest parking podziemny przynajmniej człowiek nie zmarznie. <br><hr>motorek
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
No i jest zonk !Szkoda czasu i kasy!!!!!!!!!!!!!!!!.Zwiedzający mogą się poczuc oszukani .Wstęp powinien być darmowy ,bo wystawa gorsza od odpustu pod kościołem. <br><hr>Byłem
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
To najgorsza edycja tej imprezy. Chyba gorzej być nie może. Pieniądze wydałem, choć nic nie kupiłem. Więcej nabrać się już nie dam. Znacznie lepiej jest na moto-bazarach w Łodzi i Warszawie. Wybór jest tam tysiąckrotnie większy. Szkoda tej imprezy, ale teraz jest zwykłą kpiną. Totalne przegięcie.<br><hr>Też byłem, niestety.
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Ładna buzia ale dziewucha niezbyt wysoka. Udo konkretne. Apetyczna oczywiście. Moja stara zgrabniejsza.<br><hr>BenhalerKomentatorzy napisał(a):i znowu moja sasiadka na dukacie na głównej fotce<br><hr>dzik<br>
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Oczywiście że bym zapłacił, chociaż zwiedzający powinni być jednak traktowani jak potencjalni klienci, którzy w końcu pozwolą tym wystawcom zarobić, jak nie od razu to w późniejszym terminie, więc wstęp powinien być za symboliczną kwotę lub darmowy. Natomiast czytając opinie z zeszłego roku, koszty samego "oglądania", wydawały się nie adekwatne do oferty. I tak jak mówisz nie chodzi na takiej wystawie o same motocykle, ale właśnie o możliwość obejrzenia, przymierzenia czy też kupienia nowego "uzbrojenia" motocyklistyKomentatorzy napisał(a):Może i fajnie byłoby popatrzyć w te ponure dni na coś co się lubi.. ale 25 PLN za wejście, plus parking 5 PLN za każdą rozpoczętą godzinę! ..PRZEGIĘCIE! niech się wystawcy raczą swoim widokiem nawzajem.<br><hr>Silver<br>Komentatorzy napisał(a):Przypuszczam, że Ty , ja i wielu nam podobnych zapłaciłoby więcej, ale jakby było za co. Pomijając motocykle (co jest oczywiste, że MUSZĄ być wszyscy najwięksi gracze) chciałbym móc obejrzeć i przymierzyć kolekcje NOWYCH modeli 2015 kasków co najmniej 6-ciu czołowych producentów, podobnie z nowymi modelami kurtek, kombinezonów, obuwia, ochraniaczy , gadgetów, akcesoriów oraz móc to kupić lub zamówić na stoiskach, po promocyjnych cenach wystawowych. Dodatkowo oferty towarzystw ubezpieczeniowych - czemu nie ! Parę innych oczekiwań też by się znalazło ... <br><hr>adam57<br>

- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
• Strona 1 z 2 • 1, 2
Powrót do Komentarze do artykułów na Ścigacz.pl