Offtop dla Vip'ów
W życiu bym nie pomyślał że strzały spowodowane brakiem waty mogą go tak załatwić :/
Najtańsza używka 1500zł, producent nie sprzedaje pojedynczych elementów, nowy 2700. :/
Będę kombinował wyciąć kawał, wspawać blachę i pomalować całość (ale to je ameinium więc będzie opór :/ ). Na szczęście jest to od strony koła i nie będzie widać że sztukowane. Szkoda wyłożyć tyle $ a ori komina nie założę na pewno.
Najtańsza używka 1500zł, producent nie sprzedaje pojedynczych elementów, nowy 2700. :/
Będę kombinował wyciąć kawał, wspawać blachę i pomalować całość (ale to je ameinium więc będzie opór :/ ). Na szczęście jest to od strony koła i nie będzie widać że sztukowane. Szkoda wyłożyć tyle $ a ori komina nie założę na pewno.

,,De gustibus non est disputandum"(łac.)-O gustach się nie dyskutuje.
-
Landryss25 - VIP Ścigacz.pl
Albo zostawię samo kolano z katalizatorem
Jest podstawa do odbudowy więc będę cudował. Jak klejenie tej obudowy nie wyda dorobię puchę z tytanowej blachy. Wzór jest, pozostałe elementy całe, więc giętarka i do przodu a na koniec piecówa plus nadruk. Będzie jak ori a nawet lepiej

Jest podstawa do odbudowy więc będę cudował. Jak klejenie tej obudowy nie wyda dorobię puchę z tytanowej blachy. Wzór jest, pozostałe elementy całe, więc giętarka i do przodu a na koniec piecówa plus nadruk. Będzie jak ori a nawet lepiej

-
Przecież takie wydechy się "przewija"... Znajomy to robi, myślę, że ma to związek z tym, że wcześniej robił w dachach i ma dostęp do jakiejś walcarki
... Najważniejsze to całe "kapsle", czyli przód i tył... Środek dorabiał zarówno matowy, jak i w połysk... Jakby co dam kontakt na PW...

Jak fenix z popiołów 

-
miki1406 - VIP Ścigacz.pl
Myślę że z załataniem tego nie będę miał problemu ani nie będzie mnie to kosztowało więcej niż flaszkę. Z dorobieniem puchy też nie będę miał raczej problemu. Ale w razie co będę się odzywał o kontakt.
-
Materiały też, dominator może sobie robić z nierdzewki, ale drogie marki, często lepią już z czegoś innego.
Ale też wszelkie prace związane z badaniami, dobre firmy mają wydech właściwie pod każdy moto, dostosowany do silnika, do mocowań itd, przygotowanie takiego produktu też kosztuje, tym bardziej że wielkiej ilości każdego takiego modelu nie sprzedają, a maszyny muszą się zwrócić. Szczególnie jeśli firma chce być najlepsza, to dochodzi utrzymanie całego działu badań i rozwoju.
Marketing też swoje kosztuje.
Ale też wszelkie prace związane z badaniami, dobre firmy mają wydech właściwie pod każdy moto, dostosowany do silnika, do mocowań itd, przygotowanie takiego produktu też kosztuje, tym bardziej że wielkiej ilości każdego takiego modelu nie sprzedają, a maszyny muszą się zwrócić. Szczególnie jeśli firma chce być najlepsza, to dochodzi utrzymanie całego działu badań i rozwoju.
Marketing też swoje kosztuje.
-
Invi - VIP Ścigacz.pl

Kurde, sram pod siebie ze strachu przed wirusem ebola. I to jest problem, bo to jeden z objawów...
(...) Jeżeli w CV napiszesz "2012-2014: sommelier - freelancer" to nikt się nie domyśli, że dwa lata chlałeś z rozpaczy po utracie poprzedniej pracy.
-
madcap - Administrator
-
melvin - PierwszyOkrutny
Od dawna się zastanawiałem czy to nie jest możliwe- to raz. Dwa-idiotyczne jest dla mnie dodawanie sobie gramów do kasku skoro wiemy że im lżejszy tym mniej obciąża. Dodatkowo waga jest rozłożona bardzo nierównomiernie.
-
kravec - Administrator
Jak część z was może kojarzy nie lubię sportów. Wczoraj zmieniłem zdanie.
Sąsiad przyprowadził S1000RR. Przejechałem się zaledwie 500m po prostej bez kasku i się zakochałem
Jeździłem różnymi sportami, fortepianami, gixami itp i żaden mi nie pasował.
Nie do końca potrafię wyjaśnić czemu tak jest, to moto po prostu ma coś w sobie i żeby tego doświadczyć trzeba na nie wsiąść. Jak nigdy nie myślałem o sporcie tak teraz, gdybym miał luźne kilkadziesiąt tyś., bez zastanawiania kupiłbym to moto.
Już nie mogę doczekać się obiecanej jazdy testowej na dłuższym odcinku. Może po niej będę w stanie powiedzieć co mnie tak zauroczyło.
Sąsiad przyprowadził S1000RR. Przejechałem się zaledwie 500m po prostej bez kasku i się zakochałem

Nie do końca potrafię wyjaśnić czemu tak jest, to moto po prostu ma coś w sobie i żeby tego doświadczyć trzeba na nie wsiąść. Jak nigdy nie myślałem o sporcie tak teraz, gdybym miał luźne kilkadziesiąt tyś., bez zastanawiania kupiłbym to moto.
Już nie mogę doczekać się obiecanej jazdy testowej na dłuższym odcinku. Może po niej będę w stanie powiedzieć co mnie tak zauroczyło.

-
Akurat wygląd to najmniej istotna sprawa bo każdy sport wygląda chujowo
Ale nie o to w tym wszystkim chodzi...

-
Generalnie, to nie znam zadnego modelu BMW ktore bylo by jako takie ladne, no moze wlasnie poza S 1000 RR
tyle, ze kazde jedno BMW naprawde dobrze sie prowadzi i to jest wlasnie cala filozowia firmy

tyle, ze kazde jedno BMW naprawde dobrze sie prowadzi i to jest wlasnie cala filozowia firmy

| | https://www.youtube.com/channel/UCIhJl1 ... TGw/videoskuluem123 napisał(a):...Nie da się zrobić przekrętu w urzędzie ?
- andy7
- Moderator
Uja się znacie. Ducaty miażdżą wszystko swoim wyglądem
A w BMW dużo zależy od koloru

A w BMW dużo zależy od koloru

-