Ktm Sx 250 muli i gaśnie po ruszeniu
• Strona 1 z 1
Ktm Sx 250 muli i gaśnie po ruszeniu
Witam,
motocykl kupiłem wczoraj, nie miał śruby do regulacji mieszanki paliwo/powietrze i nie chciał odpalać, a jak odpalił i chciało się nim ruszyć to po wrzuceniu biegu i puszczeniu sprzęgła strasznie go muliło i praktycznie gasł, dzisiaj już ja kupiłem, wyczyściłem cały gaźnik i teraz odpala ładnie, można powiedzieć, że od "kopa" i na luzie normalnie wkręca się na obroty itd. tylko dalej gdy próbuje ruszyć jest to samo co było czyli po puszczeniu sprzęgła muli i gaśnie. Macie pomysły co to może być, może membrany?
motocykl kupiłem wczoraj, nie miał śruby do regulacji mieszanki paliwo/powietrze i nie chciał odpalać, a jak odpalił i chciało się nim ruszyć to po wrzuceniu biegu i puszczeniu sprzęgła strasznie go muliło i praktycznie gasł, dzisiaj już ja kupiłem, wyczyściłem cały gaźnik i teraz odpala ładnie, można powiedzieć, że od "kopa" i na luzie normalnie wkręca się na obroty itd. tylko dalej gdy próbuje ruszyć jest to samo co było czyli po puszczeniu sprzęgła muli i gaśnie. Macie pomysły co to może być, może membrany?
- Tasak_PL
- Świeżak
to 2t czy 4t? ciezko powiedziec, podmien swiece, wyczysc filtr... sprawdz mebranki jezeli mowa o 2t
KTM 300 EXC
Yamaha FZ6
GasGas TXT 250
Częsci do motocykli, serwis, tuning.. PW
Yamaha FZ6
GasGas TXT 250
-
henio12323 - Moderator
no to sprawdz to co napisalem wyzej
KTM 300 EXC
Yamaha FZ6
GasGas TXT 250
Yamaha FZ6
GasGas TXT 250
-
henio12323 - Moderator
• Strona 1 z 1
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 8 gości