suzuki bandit 400, kreci sie tylko do 8000
• Strona 1 z 1
suzuki bandit 400, kreci sie tylko do 8000
witam
mam problem z suzuki bandit 400 (który dopiero kupilem ) , otoz kreci sie tylko do niecalych 8000 obr/min i odcina sie, predkosc max ok 130 km/h.
czy jest to objaw jakiejs blokady (jezeli tak to na czym, albo jak ja usunac) czy jest to jakas awaria.
z gory dziekuje za podpowiedzi.
mam problem z suzuki bandit 400 (który dopiero kupilem ) , otoz kreci sie tylko do niecalych 8000 obr/min i odcina sie, predkosc max ok 130 km/h.
czy jest to objaw jakiejs blokady (jezeli tak to na czym, albo jak ja usunac) czy jest to jakas awaria.
z gory dziekuje za podpowiedzi.
- autobakrawa
- Świeżak
moze sprawdz uklad paliwowy... jak nie to moze cos z dolotem powietrza do filtra powietrza. kumpel mial tak w hornecie.. bawilismy sie tez z uk. paliwowym, bakiem itd.. okazalo sie ze wiazka kabli przy mocnym odkrecaniu gazu byla zasysana do dolotu i moto sie nie chcialo wkrecac wyzej jak tez ok 9, 8 tys... pozdro
-
Leg1oN - VIP Åšcigacz.pl
- musieli
- Świeżak
witam
raczej na 100% blokada na module, poniewaz dzisiaj zauwazylem ze na postoju kreci sie do 13 000 obr/min
a jak tylko rusze to na kazdym biegu do 8000 obr/min
wiec wydaje mi sie ze na module blok
jezeli sie myle niech ktos mnie poprawi.
Moze ktos wie jak to cholerstewo zdjac,
Z gory dzieki
raczej na 100% blokada na module, poniewaz dzisiaj zauwazylem ze na postoju kreci sie do 13 000 obr/min
a jak tylko rusze to na kazdym biegu do 8000 obr/min
wiec wydaje mi sie ze na module blok
jezeli sie myle niech ktos mnie poprawi.
Moze ktos wie jak to cholerstewo zdjac,
Z gory dzieki
- autobakrawa
- Świeżak
• Strona 1 z 1
Powrót do Mechanika motocyklowa
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 21 gości