ile można wyciągnąć z aprili af1 50
• Strona 1 z 1
ile można wyciągnąć z aprili af1 50
chciałem się dowiedzieć ile jeszcze można wyciągnąć z af1 50 narazie idzie 90km\h i wkręca się do 10,5tys obrotów czy można coś zrobić żeby wkręcała sie do 12tys. proszę o odpowiedź. acha to jest wersja 4 biegowa.
aprilia af1 sport pro 160polini gaźnik delort 34mm
- kamill1991
- Świeżak
wystarczjaco tyle, zebys sie nie zabil. To jest motorower i nie powinien jezdzic szybciej niz 45km/h. Nie jestem zlosliwy, ale zastanawia mnie dlaczego kazdemu zalezy tylko na predkosci i mocy i to szczegolnie kiedy chodzi o kosiarki 

Honda VFR 800 FI
-
elco - Moderator
mi tyle nie wystarcza przed tą aprilią miałem af1 125 polini 160. i to by mi starczyło tylko prawka niemam. a tak w ogóle to pytałem się o rade jak wyciągnąć z niej więcej a ty mi tu o prawie ile powinienem motorowerem jeździć.
- kamill1991
- Świeżak
wystarczjaco tyle, zebys sie nie zabil. To jest motorower i nie powinien jezdzic szybciej niz 45km/h. Nie jestem zlosliwy, ale zastanawia mnie dlaczego kazdemu zalezy tylko na predkosci i mocy i to szczegolnie kiedy chodzi o kosiarki Question
No właśnie! A prawo właśnie jest po to by ludzie nie bali się tego że każdy kto ma skuter będzie pędził 150km/h. Bo taki ktoś :
- nie może odpowiadać nawet za siebie jeśli nie skończył 18-lat,
- nie wyhamuje takimi tarczami z plastiku
- umiejętności też nie ma odpowiednich
- i oczywiście rozsądku brak.
Moto to nie komputer i nie wystarczy odblokować mnożnik i zwiększyć częstotliwość by szybciej jechać. Z 50-ki i z innego pierdopęda bardzo ciężko jest coś wydusić. I bardzo dobrze!
Jeśli już naprawdę interesuję cię moc zainstaluj NOS. Nawet 40 KM tak można uzyskać z 50-ki. I polecam każdemu jeśli tak się pali. Tylko proszę
jedźcie sobie na tor. Bo naprawdę nie chcę nawet myśleć co może się stać prowadzącemu, a w najgorszej sytuacji osobie trzeciej.
Bo nie wieżę by ktoś chciał bym jeździł swoim Bandziorem 150km/h po mieście i chętnie bym potrącił czyjąś siostrę czy brata?
Naprawdę skuterowcy zastanówcie się czego wy tak naprawdę chcecie.
Ongoing Success
-
falconiforme - VIP Åšcigacz.pl
wiecie co ja pytam o odblokowanie 50ki a wy mi tu z prawem. A falconiforme napisał umiejętności też brak. ja motorami zacząłem jezdzić jak miałem 10 lat a nie dawno aprilię125\160 sprzedałem no to raczej jużswoje umiem bo na niej jeszcze nie leżałem a wy macie po 18 lat i myślicie że jesteście lepsi od tych co mają po 17.
- kamill1991
- Świeżak
kamill1991 napisał(a):wiecie co ja pytam o odblokowanie 50ki a wy mi tu z prawem. A falconiforme napisał umiejętności też brak. ja motorami zacząłem jezdzić jak miałem 10 lat a nie dawno aprilię125\160 sprzedałem no to raczej jużswoje umiem bo na niej jeszcze nie leżałem a wy macie po 18 lat i myślicie że jesteście lepsi od tych co mają po 17.
wiesz co,nie masz nawet pojecia o czym mowisz."mistrzu" jednosladow, 50ka nie jest przystosowana do takich predkosci.to ze na niej nie lezales to nie znaczy ze umiesz jezdzic.
szkoda mi ciebie !!!
-
leo - Świeżak
• Strona 1 z 1
Powrót do Mechanika motocyklowa
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 8 gości