Silnik od bandita
• Strona 1 z 1
Silnik od bandita
Witam, posiadam bandita 600 95 rok, silnik mi sie zepsol i okazalo sie, ze taniej bedzie kupic nowy silnik. Mam do kupienia silnik od bandita 650 s z 2005 roku, ma tez 78 koni. Facet mi mowil, ze silnik wejdzie do mojego bez problemu. Ja faceta nie znam i byc moze wciska mi kit, ze wejdzie, bo chce sie tego silnika pozbyc, dlatego mam pytanie do poinformowanych, czy naprawde silnik bedzie pasowal do mojego motorku. Pozdrawiam
-
Fujara - Świeżak
wejsc wejdzie .ale czy to nie pociagnie za soba kolejnych zmian np. w elektryce?[inny modol zaplonowy cz ćóś?]
na pewno silnik ma inne parametry od starego i nie tylko to ze wejdzie w rame sie liczy.wazne zeby mial osprzet wlasnie,i wtedy spoko
na pewno silnik ma inne parametry od starego i nie tylko to ze wejdzie w rame sie liczy.wazne zeby mial osprzet wlasnie,i wtedy spoko
suzuki gsxr1100 olejak | wrangler 4.0 | http://www.bikepics.com/members/kulka/
-
kulkagsx1200 - Świeżak
Witam, jednak kupilem silnik od gsx 600f z roku 98 za 700euro, bo jak sie okazalo dalo sie go wzlozyc bez wiekszych przerobek, facet z tego co mi powiedzial przekladal go tydzien i wzial ode mnie za to 950zl, czy myslicie, ze wziasc troche za duzo pieniedzy, czy byla to w miare rozsadna cena? pozdrawiam
-
Fujara - Świeżak
• Strona 1 z 1
Powrót do Mechanika motocyklowa
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 2 gości