ZX6R
• Strona 1 z 1
ZX6R
Czy to jest normalne czy to wynik jakiejÅ› usterki że ZX6R z 00’ reaguje z minimalnym opóźnieniem na manetkÄ™ gazu czego nie stwierdziÅ‚em jeżdżąc wczeÅ›niej R1 z 01’ i trzeba dodać trochÄ™ gazu podczas odpalania czy to też normalka bo przymierzam siÄ™ do kupna tego zx6r
- arskottt
- Świeżak
witaj, tez jezdze kawa z 2001 własnie zx6r. Moja zachowuje sie podobnie odnosnie tego odpalania. a na gaz reaguj u mnie poprawnie tzn jak rusze manetka to silnik tez od razu sie budzi. Moze jakies regulacje by sie przydały wymiana swiec. uwazaj na ramy w 6 ja własnie zauwazyłem ze moja pekła i teraz nie wiem co zrobic. mi pekła pod zbiornikiem z lewej strony. jak ktos ma jakis fachowcow albo pomysł jak sobie z tym poradzic prosze o kontakt.pozdrawiam
- laido
- Świeżak
zapytaj się gościa kiedy robił ostatnio regulacje gaźników i czy w ogóle robił:)
jak odkręcasz manetkę to słuchaj silnika czy się wkręca w tym samym czasie a nie patrz na obrotomierz bo one zawsze z lekką przymułką działają:)

jak odkręcasz manetkę to słuchaj silnika czy się wkręca w tym samym czasie a nie patrz na obrotomierz bo one zawsze z lekką przymułką działają:)

No i w góre serca ~ redukcja i powrót do góry
Trzymaj siÄ™ STUNTU
Trzymaj siÄ™ STUNTU
-
PTB_PL - Świeżak
• Strona 1 z 1
Powrót do Mechanika motocyklowa
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 7 gości