CRAHPADY gdzie dostac , kupic ???
• Strona 1 z 1
CRAHPADY gdzie dostac , kupic ???

Pomecze Was troszke o crahpady do suzuki rf 600 , czy trzeba dorabiac - gdzie najlepiej ? a moze kupic - jakis namiar Trojmiasto?

pozdro
SUZUKI RF 600
- dzidka
- Świeżak
jasne ze nie trzeba dorabiac ale na pewno sie przydadza. Jak chcesz kupic to poszukaj na allegro bo tam na pewno znajdziesz taniej niz w sklepach internetowych. Kumpel kupil do horneta za 140 a w larsonie byly LSL po 300. Mozna tez dorobic samemu. Idziesz do frezera i mowisz zeby Ci zrobil odpowiednie sruby i kupujesz do tego w sklepie "grzybki".
-
siekson - VIP Åšcigacz.pl
dzieki
siekson
A to ze sie przydadza to wiem wiem , zdazylam juz swoja suzi polozyc dobze ze na postoju i niema szkod poza ryskami na skrzelach ale i tak boli.
A tak pozatym nie ma nikogo z okolic - moze jakis namiar na ewentualne dorabiane albo cus
pozdro

A to ze sie przydadza to wiem wiem , zdazylam juz swoja suzi polozyc dobze ze na postoju i niema szkod poza ryskami na skrzelach ale i tak boli.

A tak pozatym nie ma nikogo z okolic - moze jakis namiar na ewentualne dorabiane albo cus

pozdro
SUZUKI RF 600
- dzidka
- Świeżak
-
Terror - Administrator
w gdansku na ul. czarny dwor jest sklep "marvel" obsluga jest tam super na pewno ci pomoga
www.rosamotorcycle.pl | | FZ600/XRV650/WR450
-
rosa - VIP Åšcigacz.pl
Kupujesz teflon lub ertalon na allegro, potem jedziesz z tym do pana Zenka, który wytoczy Ci w tym piękne crashpady, dodatkowo każesz mu zrobić do tego mocowania, czyli kawałek jakiejś rurki do której można by przykręcić ten crashpad i która by trochę wystawała poza owiewki (równie dobrze można zrobić całość z teflonu/ertalonu bez zakładania grzybków na jakieś rurki) Potem mocujesz to w miejsce w którym podczas upadku nie urwie się mocowanie i masz gotowe. Napewno taniej niż gotowce 

"Hope is when we feel the pain that makes us try again"
-
Manhatan - VIP Åšcigacz.pl
Manhatan ma racje gotowy zestaw kosztuje cos okolo 300 pln za 2szt wiec koszty samoroby powinny by sporo nizsze
www.rosamotorcycle.pl | | FZ600/XRV650/WR450
-
rosa - VIP Åšcigacz.pl
• Strona 1 z 1
Powrót do Mechanika motocyklowa
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 6 gości