Kierunkowskaz - Kawasaki ZR7S
• Strona 1 z 1
Kierunkowskaz - Kawasaki ZR7S
Cześć Wam,
Od razu zaznaczam, że temat jest raczej banalny, ale mam dwie lewe ręce i wolę dopytać.
Chciałbym wymienić kierunkowskaz w swoim Kawasaki ZR7S.
Sprawdziłem, że kable idą do "czarnej kostki", a od niej dalej kable, gdzieś w okolice reflektora.
Pytanie brzmi jak wypiąć stare kable idące z kierunkowskazu do tej "czarnej kostki" i podpiąć tam nowe..
Poza tym, czy konieczne jest zdjęcie bocznej owiewki?
Będę wdzięczny za wyrozumiałość.. wiem, że to banał, ale walczyłem z tym chwilę i nadal nie wiem jak wypiąć stare kable. Spodziewam się, że trzeba to jakoś podważyć.
Raz jeszcze dzięki!
Od razu zaznaczam, że temat jest raczej banalny, ale mam dwie lewe ręce i wolę dopytać.
Chciałbym wymienić kierunkowskaz w swoim Kawasaki ZR7S.
Sprawdziłem, że kable idą do "czarnej kostki", a od niej dalej kable, gdzieś w okolice reflektora.
Pytanie brzmi jak wypiąć stare kable idące z kierunkowskazu do tej "czarnej kostki" i podpiąć tam nowe..
Poza tym, czy konieczne jest zdjęcie bocznej owiewki?
Będę wdzięczny za wyrozumiałość.. wiem, że to banał, ale walczyłem z tym chwilę i nadal nie wiem jak wypiąć stare kable. Spodziewam się, że trzeba to jakoś podważyć.
Raz jeszcze dzięki!
- anom
- Świeżak
Dzięki za odpowiedź. Niestety nie posiadam lutownicy, miałem nadzieję, że to prostsza operacja i będzie wystarczyło podpiąć nowe kable..
Kierunkowskaz jest nieco uszkodzony i "zwisa".. stąd chciałem wymienić na taki sam, seryjny.
Kierunkowskaz jest nieco uszkodzony i "zwisa".. stąd chciałem wymienić na taki sam, seryjny.
- anom
- Świeżak
• Strona 1 z 1
Powrót do Mechanika motocyklowa
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 3 gości