Yamaha TZR Jak Odblokować
• Strona 1 z 1
Yamaha TZR Jak Odblokować
Cześć mam pytanie , zamieżam kupic Sobie Yamahe tzr 50 ale tą co chcem kupic jest zablokowana na Module<<==== I właśnie nieoriętuje sie zabardzo oco w tym chodzi.
Mniej wiencej jak by ktoś mugł mi wytłumaczyć jak to zrobić żeby było dobrze. I czy sam mugłbym to zrobić lub ile by to kosztowało.
Mniej wiencej jak by ktoś mugł mi wytłumaczyć jak to zrobić żeby było dobrze. I czy sam mugłbym to zrobić lub ile by to kosztowało.
http://www.photoblog.pl/krizzz zapraszam!
-
kris - VIP Åšcigacz.pl
kaju! wiem że robie błendy
starałem sie jak naj badziej tylko moogłem
pzDr I czekam na Pomoc

http://www.photoblog.pl/krizzz zapraszam!
-
kris - VIP Åšcigacz.pl
Kaja napisał(a):Kris zrobiłeś w tym krótkim poście 10 byków :/
ludzie tego naprawdę nie da się czytać :/![]()
zamiast siedzieć w necie poczytajcie trochę książek
Ja na wstepie chciałbym powiedziec że lubie wypowiedzi naszej koleżanki bo fajna z niej dziewczyna musi być

A co do pytania autora to qurcze nie pomogÄ™

Honda Hornet 600
- Marcin_wawa
- VIP Åšcigacz.pl
Marcin dzięki
miło mi się zrobiło, że w tym wyjątkowo męskim towarzystwie ktoś mnie docenił
a co do Krisa chyba wcale się tak nie starałeś, jakbyś się starał to byś każde słowo w słowniku sprawdzał

miło mi się zrobiło, że w tym wyjątkowo męskim towarzystwie ktoś mnie docenił

a co do Krisa chyba wcale się tak nie starałeś, jakbyś się starał to byś każde słowo w słowniku sprawdzał

-
Kaja - VIP Åšcigacz.pl
Tan sam problem miałem ale z banditem 400. Polazłem do suzuki i mi wszystko wyjaśnili. Napisz moze maila do yamahy moze oni będą w stanie Ci pomóc, ale jak modół...to według mnie do wymiany, nic pogrzebac się pewnie nie da.
Pozdro
Pozdro
gsf 400 bandit
-
fokuz - Świeżak
lol
Pozdrowienia dla Kaji bo ma racje a tak na marginesie to dajcie chlopakowi spokoj bo to pewnie jego pierwszy motocykl bedzie i az sie caly trzesie
Jesli chodi o modul to nie koniecznie go trzeba wymieniac wszystko co potrzebne do tej operacji znajdziesz wraz z ilustracjami na stronie www.nsr.prv.pl w zakladce oblokowanie. Pozdrawiam:)

Jesli chodi o modul to nie koniecznie go trzeba wymieniac wszystko co potrzebne do tej operacji znajdziesz wraz z ilustracjami na stronie www.nsr.prv.pl w zakladce oblokowanie. Pozdrawiam:)
No i w góre serca ~ redukcja i powrót do góry
Trzymaj siÄ™ STUNTU
Trzymaj siÄ™ STUNTU
-
PTB_PL - Świeżak
• Strona 1 z 1
Powrót do Mechanika motocyklowa
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 3 gości