ninja zx6r-f2
• Strona 1 z 1
ninja zx6r-f2
witam, jezeli podlaczam pod akumulator/prostownik 12v pompe paliwao d kawasaki ninja zx6r f2 z rocznika 1996, na kabelek (od ladowarki motorola v3x - ladowarkaj est 5,6v) to powinna normalnie dzialac pompa paliwa? wlalem do wezyka z jednej jak i zdrugiej strony wode, i ani nie wciagnelo, ani nie wyp[chalo, kabelki podlacyzlem napewno dobrze.
Kable mialem od ladowarki motoroli v3x, byly za slabe, dlatego palila sie na nich guma, ale chyba i tak powinno pojsc? wie ktos jak moge sprawdzic te pompe, bo Kawa chodzi mi na samostarcie, ale paliwo niue dochodzi, nie wiem czy to wina pompy czy nie. pozdrawiam
Kable mialem od ladowarki motoroli v3x, byly za slabe, dlatego palila sie na nich guma, ale chyba i tak powinno pojsc? wie ktos jak moge sprawdzic te pompe, bo Kawa chodzi mi na samostarcie, ale paliwo niue dochodzi, nie wiem czy to wina pompy czy nie. pozdrawiam
- kar666
- Świeżak
daj normalne kable jak ida przy pompie orginalne. jesli dobrze podłaczyłes to powinna działac mozesz tez pompe wmontowac i odkrecic filtr paliwa i zobaczec czy podaje.
moto jest Bogiem, freestyle nałogiem, prędkość zabawą, a stunt podstawa!!
-
Świrus - Świeżak
• Strona 1 z 1
Powrót do Mechanika motocyklowa
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 4 gości