Zobacz wÄ…tek - Wydech/ R6
NAS Analytics TAG

Wydech/ R6

Mechanika tylko powyżej 125cc.
_________

Wydech/ R6

Postprzez Auxiell » 20/11/2011, 16:44

Witam. Kupiłem wydech Yoshimura R-55 do mojej Yamahy R6 2007r.

Poczytałem troche ( ale nie do końca zrozumiałem) i podobno po zmienieniu końcówki wydechu trzeba coś zrobić z sondami. By nie zaczeło się coś dziać z silnikiem.

Czy może mi ktoś wyjaśnic o co dokładnie chodzi ?

PS. Wiecie gdzie kupie kolektory przelotowe ?
Auxiell
Świeżak

Postprzez mendzik » 28/11/2011, 20:48

Nic nie trzeba robić sondy są na kolektorze a jego nie zmieniasz tylko tłumik a wiec w czym problem zakładasz i śmigasz
mendzik
Świeżak

Postprzez edzio » 28/11/2011, 21:44

Kolektorów nie musisz kupowac przelotowych wystarczy że usuniesz katalizator jeśli go posiadasz w kolektorze.
EdHaust-"Nie liczy się ilość a jakość decybeli" 506436737
edzio
Świeżak

Natural Healing Treatment

Postprzez PimivermTet » 28/11/2011, 21:45

Try a natural solution for this.

[url][/url] [url][/url] [url][/url] [url][/url] [url][/url] [url][/url] [url][/url] [url][/url] [url][/url] [url][/url] [url][/url] [url][/url] [url][/url] [url][/url] [url][/url] [url][/url] [url][/url] [url][/url] [url][/url] [url][/url][url][/url][url][/url] [url][/url] [url][/url] [url][/url] [url][/url] [url][/url] [url][/url] [url][/url] [url][/url] [url][/url] [url][/url] [url][/url] [url][/url] [url][/url] [url][/url] [url][/url] [url][/url] [url][/url] [url][/url] [url][/url] [url][/url] [url][/url] [url][/url][url][/url][url][/url] [url][/url] [url][/url][url][/url] [url][/url] [url][/url] [url][/url] [url][/url] [url][/url] [url][/url] [url][/url] [url][/url] [url][/url] [url][/url] [url][/url] [url][/url] [url][/url] [url][/url] [url][/url] [url][/url] [url][/url] [url][/url] [url][/url][url][/url][url][/url] [url][/url] [url][/url] [url][/url] [url][/url] [url][/url] [url][/url] [url][/url] [url][/url] [url][/url] [url][/url] [url][/url] [url][/url] [url][/url] [url][/url] [url][/url] [url][/url] [url][/url] [url][/url] [url][/url] [url][/url] [url][/url] [url][/url][url][/url][url][/url] [url][/url] [url][/url]
[url][/url]
[url][/url]
[url][/url]
PimivermTet
Świeżak

Powrót do Mechanika motocyklowa

Kto przeglÄ…da forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 20 gości

na górê