POMOCY!!! SUZUKI GSF BANDIT 600N z 1999r
• Strona 1 z 1
POMOCY!!! SUZUKI GSF BANDIT 600N z 1999r
Mam problem z Bandziorem bo nie wiem czy zawory mam dobrze ustawione. Byly ustawione w warsztacie 200km temu i mam wrazenie ze caly czas cos tam stuka tylko to nie przypomina zaworow. Czy tak ma byc? czy moze to cos innego? slyszalem ze w Bandicie dosyc glosno chodzi naped i nie wiem czy to moze byc to. Jesliktos moze mi pomoc to bylbym bardzo wdzieczny. Pozdrawiam. 

-
PTB_PL - Świeżak
to źle słyszałeś:Dw Suzukach-olejakach sporo hałasu robi rozrząd a konkretnie łańcuszek z napinaczem...ale skoro stuka to może czas zagladnąc w ten rozrząd, nie powinno stukać.
brak opisu...
-
Thrillco - Mieszkaniec forum
Dobrze ale
ale czy rozrzad w Bandicie robi sie juz po 26 tys km? to nie rozrzad bo to bardziej jakby na glowicy i co dziwne zaczyna stuakc jak motocykl juz troche przejedzie i rozgrzany jest

-
PTB_PL - Świeżak
Miałem tak w hondzie cb 400n, po przejechaniu kilku kilometrów silnik sie nagrzewał strasznie i bardzo coś w nim stukało. Okazało sie że łańcuch rozrządu był rozklekotany(rozciągnięty) i przeskoczył o kilka ząbków. wtedy praca silnika była nie równa i przez to nagrzewał sie.Do tego zrobił mi sie luz na wałku rozrządu.
- modzioj16
- Świeżak
• Strona 1 z 1
Powrót do Mechanika motocyklowa
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 3 gości